מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה דחוף ייעוץ במציאת מסגרתשחר12/07/2008
מלל חופשי : שלום! הנני לקוית ראייה ,בעלת מספרים גבוהים של ו6.5- ועין שנייה 4.5 - וצילנדרים גם כן גבוהים של 20 נעלות ו160 מעלות. מזה כחודשיים!הנני מחפשת נואשות מסגרות למשקפי שמש שאוכל לעשותם גם אופטיות ולא מוצאת.לצערי הכל היום הם משקפי שמש מקומרות!עצוב וחבל שזה המצב שהרי מה יעשו אנשים כמונו?האם לא אחליף את מ.השמש המרופטות שלי?האם אינני יכולה להתקדם טיפה עם האופנה?טוב,כוונתי היא לא לקטר אלא לנסות למצוא פתרון.גם במ.הראייה לקח לי זמן למצוא כי כולם היום ממתכת אופנתיות ורחבות ואני לא יכולה כי זה יעוות לי את הראייה.אבל אחרי הרבה זמן ועצבים כי לא ראיתי טוב במשקפיים שהיו לי מצאתי זוג של המותג לינק ואני ברוך השם מרוצה .אז חשבתי שאולי גם במשקפי השמש אמצא.למרות ניסיונותיי הרבים במס\' חנויות אופטיקה ידועות המשימה לא פשוטה אפילו קניתי זוג אחד ובסוף האופטומטריסט המומחה למחלת העיניים שלי גם אותם שלל כי הם היו אמנם הכי פחות מקומרות אך עדיין מקומרות מעט.אני צריכה לטענתו רק שטוחות נטו.אני גם צריכה עדשות חומות מה שמצריך בד\"כ מסגרת חומה.אין לי בעיה לגשת לעוד 30 חנויות ולהם אין בעיה לומר לי שאפשר לעשות כדי שימכרו לי אבל הנה האופטמטריסט אומר שלא.האם קיימות אצלכם מסגרות שטוחות ועם טיפה קשר בכל זאת לאופנה כדי שיראו גם טוב?אנא עזרו לי.והאם יש לכם סניפים בראשל"צ או ת":א ו/אולי תוכלו להפנותי למישהו שיש לו מסגרות שטוחות?תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ במציאת מסגרת
קרן ריחני15/07/2008שחר שלום,
ראשית אני מתנצלת על התגובה המאוחרת ומקווה שאכן תקראי תגובה זו לשאלתך.אני מבינה את בעייתך באשר למציאת מסגרת מתאימה לצילינדר גבוה (אם כי לא ציינת כמה גבוה הצילינדר). אני חייבת לציין שאופנת משקפי שמש לא קומרות דווקא מאוד חוזרות לאופנה עכשיו ויש לא מעט בחנויות משקפי שמש פלסטיק ללא קימור, אך איני מכירה את מבנה פנייך בשביל להעיד אם זה מתאים לך או לא ולכן גם אם יש לנו ולשאר האופטיקות משקפי שמש לא קמורות ולמרות זאת אופנתיות ,איני יכולה להבטיח לך שיהיו לטעמך.איני יודעת מדוע את צריכה דווקא עדשה חומה,אך בכל מקרה גם למסגרת שחורה וגם לצבעים נוספים יכולה להתאים עדשה חומה-תיראי על הסטנדים ותיווכחי בעצמך.כך שאיני חושבת שאת צריכה להגביל עצמך בענין הצבע כל כך.
אל תתיאשי בחיפוש אחר המסגרת -כל חנות מחזיקה לעיתים דגמים שונים וחברות שונות וברוך השם יש מספיק חנויות אופטיקה לחפש בהן. בנוסף אופי המסגרות והדגמים יכול להשתנות מאוד בין עיר לעיר ובין אזור לאזור בעקבות שוני באוכלוסיה ופועל יוצא מזה-בביקוש.
בהצלחה שחר
קרן
י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)