משקפי שמש אופטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפי שמש אופטיות
    עוז
    25/07/2008

שלום, רכשתי משקפי שמש אופטיות לפני כשבועיים. המספר שלי הוא 2.5- עם חצי צילנדר, והוא זהה גם במשקפי השמש וגם במשקפי הראיה שלי. הבעיה היא שכאשר אני מרכיב את משקפי השמש למשך כמה זמן ואז חוזר למשקפי הראיה אני מרגיש כאבי ראש ולפעמים אפילו סחרחורת. ממה הבעיה יכולה לנבוע? הרי שני זוגות המשקםיים בדיוק אותו מספר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפי שמש אופטיות

הוספת תגובה

• משקפי שמש אופטיות

קרן ריחני
    25/07/2008

שלום עוז,<br />האם משקפי השמש האופטיים שלך קמורים? ואם כן באיזו מידה?<br />האם זו פעם ראשונה שלך שאתה מרכיב משקפי שמש אופטיים? או קמורים?<br />קמירות במשקפי שמש אופטיים יכולה להשפיע על ההסתגלות עקב הפנורמיות שמשולבת עם הדיאופטר- המוח מקבל תמונה קצת שונה ולוקח לו מעט זמן להסתגל אליה.<br />בנוסף צריך לבדוק שמרחק בין האישונים (PD) במשקפי שמש הוא זהה למה שצריך להיות ולא שונה ממשקפי הראייה שלך (שינוי משמעותי של יותר מ 2 מ"מ)שזו גם יכולה להיות עילה להרגשה שלך.<br />כלומר צריך לבדוק את הפרמטרים של משקפי השמש אם הם נכונים לנתונים שלך ושאין טעויות -קודם כל. לנושא קמירות צריך זמן הסתגלות לפחות שבוע ואם עדיין אין שינוי חזור לאופטומטריסט והוא יפתור איתך את הבעיה(או הורדת צילינדר או מעבר למשקפיים פחות קמורים).<br />מקווה שעניתי לך בהתחשב למספר נתונים שחסרים לי.<br />בברכה <br />קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפי שמש אופטיות

עוז
    25/07/2008

שלום ותודה על התשובה המהירה. המשקפיים אכן קמורות, אבל לא בצורה גסה. אלה אינן המשקפי שמש האופטיות הראשונות שלי, ובמשקפיים הישנות יותר מתברר כי המספר מעט גדול יותר ממה שיש לי במשקפי ראיה. במשקפיי שמש הישנות אני לא מרגיש הבדל או כאבי ראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה בעיה

רנית
    29/07/2008

גם לי היתה את הבעיה הזו - הרופא אמר לי שאני צריכה מספר גדול יותר במשקפי השמש. מאז ההבדלים קצת פחתו אבל עדיין יש לי קצת כאבי ראש במעבר חזרה למשקפי ראיה. אשמח לשמוע גם תגובה לנושא. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה בעיה

אלה פארי
    30/07/2008

רנית שלום,
    בעבר לא עשו משקפי ראייה קמורים בגלל העובדה שהקמירות עלולה לגרום לעיוותים בראייה .
    כיום,בהתאם לצו האופנה והביקוש עושים משקפיים קמורים כאשר רוב האנשים מתרגלים אליהם.
    אלו שלא מתרגלים,אפשר להתגבר על הבעיה בדרכים שונות ,למשל-הורדה או הוספה של רבע מספר .
    כיום,יש חברה שמייצרת עדשות מיוחדות,שבתהליך הייצור שלהן מנוטרלים העיוותים שגורמים
    לחוסר ההסתגלות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו