מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות יומיותאורייי21/08/2008
האם אפשר להכנס לכנרת עם עדשות חד פעמיות??? ולהוריד אותן ולהחליף ללא כל חשש?? אני יסביר את עצמי בצורה טובה יותר אני הולך לישון 3 ימים בכנרת ויש לי מספר גבוהה יחסית (מינוס 5 ורבעבשתי העיניים) אני מרכיב עדשות חודשיות בדרך כלל אבל לעלולם לא נכנסתי איתן לבריכה או לים כי זה לא בריא ומסוכן לעין... חשבתי על עדשות יומיות שאוכל להחליף פעם ואפילו פעמיים ביום. ובכך לשמור על בריאות העין וגם לראות (אני לא צריך להסביר כמה זה מתסכל להיות במקום כל כך המוני ולא לראות כלום) האם זה כדאי ומומלץ?? האם באשר נכנסים למים עם העדשות החיידקים נדבקים רק לעדשות או גם לעין?? ואם כן האם מספיק להוציא לזרוק את העדשות ובכך להפטר מהחיידקים? תודה על התושבהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות יומיות
אורטל לביא21/08/2008אסור להכנס למי הכנרת עם עדשות מגע רכות(ובינהן גם היומיות), יש לנהוג במשנה זהירות כיוון שמי הכנרת הינם מתוקים וזה מסוכן יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזתומרת??
אורייי21/08/2008אפשר לפרט טיפה יותר?? אם אני נכנס לכנרת עם העדשות ומיד אחר כך מוציא אותן וזורקקק?? זה עדיין מסוכן?? ולמה מיים מתוקים יותר מסוכנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזתומרת??
אורטל לביא22/08/2008אסור להכנס לים/לבריכה עם עדשות מגע . מים מתוקים מסוכנים יותר כיון שיש חשש להדבק בחיידק אקנטואמבה שפוגע בקרנית ונמצא בימה מתוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרון ודיי
אורייי22/08/2008אם אני שם את העדשה נכנס... (משתדל לא להכנס העמוק מדי או לצלולו) מה שבעצםאני רוצה לשאול זה שהחיידקים במידה ויש ידבקו לעדשה ולא לעין.. אך את העדשה אני זורק לאחר כל יציאה מהים... אז בעצם אני זורק את החיידקים יחד עם העדשה לא?? זה הוףך ליותר בטוח?? פשוט המספר שלי גבוהה וזה ממש מתסכל לא לראותת כל כך הרבה זמן או להיות עם משקפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרון ודי
אורטל לביא25/08/2008אסור להכנסלים/לבריכה עם עדשות מגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)