עדשות יומיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות יומיות
    אורייי
    21/08/2008

האם אפשר להכנס לכנרת עם עדשות חד פעמיות??? ולהוריד אותן ולהחליף ללא כל חשש?? אני יסביר את עצמי בצורה טובה יותר אני הולך לישון 3 ימים בכנרת ויש לי מספר גבוהה יחסית (מינוס 5 ורבעבשתי העיניים) אני מרכיב עדשות חודשיות בדרך כלל אבל לעלולם לא נכנסתי איתן לבריכה או לים כי זה לא בריא ומסוכן לעין... חשבתי על עדשות יומיות שאוכל להחליף פעם ואפילו פעמיים ביום. ובכך לשמור על בריאות העין וגם לראות (אני לא צריך להסביר כמה זה מתסכל להיות במקום כל כך המוני ולא לראות כלום) האם זה כדאי ומומלץ?? האם באשר נכנסים למים עם העדשות החיידקים נדבקים רק לעדשות או גם לעין?? ואם כן האם מספיק להוציא לזרוק את העדשות ובכך להפטר מהחיידקים? תודה על התושבהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות יומיות

הוספת תגובה

• עדשות יומיות

אורטל לביא
    21/08/2008

אסור להכנס למי הכנרת עם עדשות מגע רכות(ובינהן גם היומיות), יש לנהוג במשנה זהירות כיוון שמי הכנרת הינם מתוקים וזה מסוכן יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזתומרת??

אורייי
    21/08/2008

אפשר לפרט טיפה יותר?? אם אני נכנס לכנרת עם העדשות ומיד אחר כך מוציא אותן וזורקקק?? זה עדיין מסוכן?? ולמה מיים מתוקים יותר מסוכנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזתומרת??

אורטל לביא
    22/08/2008

אסור להכנס לים/לבריכה עם עדשות מגע . מים מתוקים מסוכנים יותר כיון שיש חשש להדבק בחיידק אקנטואמבה שפוגע בקרנית ונמצא בימה מתוקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרון ודיי

אורייי
    22/08/2008

אם אני שם את העדשה נכנס... (משתדל לא להכנס העמוק מדי או לצלולו) מה שבעצםאני רוצה לשאול זה שהחיידקים במידה ויש ידבקו לעדשה ולא לעין.. אך את העדשה אני זורק לאחר כל יציאה מהים... אז בעצם אני זורק את החיידקים יחד עם העדשה לא?? זה הוףך ליותר בטוח?? פשוט המספר שלי גבוהה וזה ממש מתסכל לא לראותת כל כך הרבה זמן או להיות עם משקפיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרון ודי

אורטל לביא
    25/08/2008

אסור להכנסלים/לבריכה עם עדשות מגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו