משקפיי ראייה עם פריזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיי ראייה עם פריזמה
    גל
    17/12/2008

שלום, אני בן 26 ,ומרכיב משקפיים לרוחק ראייה (בסביבות +2) עם צילנדר של -.25 אני עובד המון מול המחשב, לפעמים מעל 12 שעות ביום. בשנה האחרונה יש לי כאבי ראש שמוקרנים מהעיניים והעיניים שלי כואבות / עייפות. עשיתי משקפיים עם מספר גדול יותר מהמספר שלי , לראייה מקרוב בלבד, אך הכאבים/ עייפות לא עברו. הלכתי לאופטומטריסט אחר, שאמר שכדאי לי לעשות משקפיים עם עדשות פריזמה, שתשפר את החוסר איזון שרירי בעיניים, שנוצר בגלל עבודת העיניים המאומצת היום יומית שלי. סיפרתי על כך לאופטומטריסט הראשון, והוא טען שזה לא מומלץ מכיון שהפריזמה תיגרון לניוון של השרירים בעיניים וכל שנה אצטרך לעשות משקפיים עם פריזמה גדולה יותר מהקודמת. אשמח לשמוע מה דעתכן בנושא תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיי ראייה עם פריזמה

הוספת תגובה

• משקפיי ראיה עם פריזמה

אורטל לביא
    17/12/2008

ראשית פריזמה אינה גורמת לניוון השרירים.
    שנית העדפתי הראשונה בבעיות תפקודי עיניים(אם בכלל קיימות) הוא טיפול באמצעות תרגילי ראייה(אימון הראיה)וזה בד"כ נעשה אצל אורטופטיסט, להבדיל מאופטומטריסט.
    כמו כן שים לב לסביבת העבודה שלך האם היא נכונה מבחינה ארגונומטרית,זה מאוד חשוב ותורם לאיכות הראיה ולתפקודך הכללית
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו