מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי "הסתגלות" למשקפיים חדשיםmeni27/12/2008
שלום, קניתי לאחרונה זוג משקפיים עם אותו המספר של הזוג הקיים ברשותי. מסתבר שבעין אחת [זו עם הצילינדר] אינני מצליח "להתרגל". כלומר, המספר תקין , אני רואה מצויין, אולם אחרי מספר שעות אני מרגיש כאבים חזקים באזור הרקה. האופטומטריסט, בחנות ממנה קניתי, עשתה הכל כדי להתאים את הזוויות, ליישר, לסדר וכו'. כמו כן, בדקה והתאימה את הנתונים של המשקפיים החדשים לאלו הישנים. ועדיין אינני יכול לשים את המשקפיים לאורך זמן. מעולם לא קרה לי דבר שכזה [כבר 17 שנה אני עם משקפיים]. מדובר על מסגרת ניילון חצי מסגרת, "עיניים" עזריאלי. אודה לעזרתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי הסתגלות למשקפיים חדשים
אורטל לביא28/12/2008ראשית לא ציינת כמה זמן יש לך את המשקפיים החדשות,וכמה זמן היו לך את הקודמות,כמו כן האם יש הבדלים בין המסגרות?
האם המסגרת הישנה היא מלאה ויותר קטנה?
לעיתים שמחליפים משקפיים ןהמסגרת שונה, על אף שהמרשם זהה, יכולות להיות תופעות כמו שציינת אבל לא לאורך זמן.
אם אינך מסתגל תבצע בדיקה נוספת או שתחליף מסגרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מני28/12/2008המשקפיים ברשותי מספר שבועות, אני מרכיב אותם ואז חוזר לישנות בגלל הכאבים. המסגרות די דומות [חצי מסגרת] , רק שבחדשה יש זוית קלה בין העדשות [כלומר, העדשות מורמות מעט מהמרכז].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מני28/12/2008כמו כן, עשיתי כבר בדיקה נוספת, שלא העלתה דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אורטל לביא29/12/2008יכול להיות שההבדלים בזויות בין המסגרות גורמים לך לאי נוחות כמו כן המעברים התדירים בין שתי המסגרות אינו מוסיף.
אם אינך מסתגל תשקול להחליף מסגרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)