לאחרונה מאוד מעוניין בעדשות מגע.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחרונה מאוד מעוניין בעדשות מגע.
    אלעד
    25/01/2009

שלום לכם מומחים יקרים, אבקש להתייעץ עמכם בנוגע לעדשות מגע. אז ככה, אני בן 22, מרכיב משקפיים כבר 10 שנים לערך, מהרגע הראשון שבו הרכבתי את המשקפיים לא אהבתי את המראה שלהם והעובדה פגעה בתדמית האישית שלי, לאחרונה נתקלתי במקרה באינטרנט בפרסומת על עדשות מגע צבעוניות, רעיון זה קסם לי במיוחד - למרות עיני הכחולות, אני בנאדם שאוהב הפתעות וגיוון בנוסף על הופעה ולכן התחלתי לקרוא מידע ברשת לגביהן.. אך קיימים אצלי מספר חששות לגבי העניין מפאת כל ההזהרות בשימוש וסכנות רפואיות.. לכן הייתי מעוניין לחדד מספר נושאים ע"מ שאוכל לקבל החלטה בראש שקט.. - העדשות בהן אני מעוניין הן של ciba - freshlook/radiance. האם עדשות אלה נחשבות איכותיות ? האם יש שלבים בעדשות - עדשות למתחילים לצורך הרגלת העין ולאחר מכן עדשות רגילות ? - הבנתי שאי אפשר ללכת עם העדשות יום שלם וצריך להוריד אותן כל מספר שעות קצוב, האם זה נכון ? הכוונה שלי היא להחליף את המשקפיים כמעט לחלוטין בעדשות.. - האם דברים רגילים כמו שפשוף העין\מצמוץ מרובה יכולים להזיז את העדשה ? אני גם חושש ממצב בו אני נוהג באוטו ומשפשף את העין, אם העדשה עלולה לזוז ואאבד רגעית את הראייה... - האם לאורך זמן יש איזושהיא השפעה שלילית על הראיה בשימוש בעדשות מגע ? תודה מראש, אלעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחרונה מאוד מעוניין בעדשות מגע

אורטל לביא
    29/01/2009

משאלתך אני מבינה כי זו פעם ראשונה שתרכיב עדשות מגע על כן עליך לעבור בדיקת התאמה עבור עדשות,בבדיקה זו האופטו' יסביר על סוגי העדשות וימליץ מה טוב עבורך,כמו כן חלק נוסף בבדיקה הוא הדרכה על הגיינה,ושעות הרכבה ,גירויים ומיצמוצים למינהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו