תמיסה לעדשות חודשיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיסה לעדשות חודשיות
    יוסי
    11/04/2009

שלום , לפני כמה חודשים חבר הביא לי תמיסה לעדשות מגע שלא היה לו כבר צורך בזה הם היו חדשות כמובן אבל מאז שאני השתמשתי בהם התחילו להיות לי כאבים בעיניים ואי נוחות בדקות הראשונות של ההרכבת עדשות מגע האם יש קשר לתמיסות של העדשות לכאבים שנגרמים לי בעיניים ?? יש לי עדשות מגע חודשיות לפני זה היה לי תמיסה לניקוי של RENU .. וקראתי שגם על החברה הזאת שקרה מקרה שהם גרמו לעיוורון . {ועוד שאלה קטנה איזה חברה של ניקוי לעדשות הכי טובה שיש}
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיסה לעדשות חודשיות

הוספת תגובה

• תמיסה לעדשות חודשיות

נתנאל סילם
    12/04/2009

יוסי שלום
    איני יכול להמליץ על תמיסה כ"הכי טובה" לכל אחד יש העדפות שונות כדאי לבדוק את תוקף התמיסה אם הוא עדיין טוב.
    בקשר לתמיסת הרניו - הסדרה ה"בעייתית " יצאה משימוש ולא ניתן למצוא אותה בשוק היום.
    חשוב לי להוסיף שמאוד חשוב להחליף את המחסנית בכל חודש זו גם יכולה להיות סיבה לאי נוחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות

יוסי
    12/04/2009

שכתוצאה שלאי החלפת מחסנית לגרום לבעיות כמו שציינתי בשאלה קודם ?? ניקוי יסודי אם מים של המחסנית לא מספיק ?? {ואגב האופטיקה שאיתה אני עובד לא הייתה אמורה להגיד לי את זה שצריך להחליף מחסנית בעת הצורך}
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיסה לעדשות חודשיות

אורטל לביא
    12/04/2009

יש הרבה סוגים של תמיסות ניקוי ובד"כ תמיסת הניקוי מומלצת בהתאם לעדשות המגע.
    יכול להיות שהתמיסה שהשתמשת בה אינה מתאימה לך או שפיתחת אלרגיה.
    ההמלצה שלי היא להתייעץ עם אופטומטריסט בנוגע לחומר הניקוי בהתאם לעדשות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו