מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיסה לעדשות חודשיותיוסי11/04/2009
שלום , לפני כמה חודשים חבר הביא לי תמיסה לעדשות מגע שלא היה לו כבר צורך בזה הם היו חדשות כמובן אבל מאז שאני השתמשתי בהם התחילו להיות לי כאבים בעיניים ואי נוחות בדקות הראשונות של ההרכבת עדשות מגע האם יש קשר לתמיסות של העדשות לכאבים שנגרמים לי בעיניים ?? יש לי עדשות מגע חודשיות לפני זה היה לי תמיסה לניקוי של RENU .. וקראתי שגם על החברה הזאת שקרה מקרה שהם גרמו לעיוורון . {ועוד שאלה קטנה איזה חברה של ניקוי לעדשות הכי טובה שיש}
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיסה לעדשות חודשיות
נתנאל סילם12/04/2009יוסי שלום
איני יכול להמליץ על תמיסה כ"הכי טובה" לכל אחד יש העדפות שונות כדאי לבדוק את תוקף התמיסה אם הוא עדיין טוב.
בקשר לתמיסת הרניו - הסדרה ה"בעייתית " יצאה משימוש ולא ניתן למצוא אותה בשוק היום.
חשוב לי להוסיף שמאוד חשוב להחליף את המחסנית בכל חודש זו גם יכולה להיות סיבה לאי נוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
יוסי12/04/2009שכתוצאה שלאי החלפת מחסנית לגרום לבעיות כמו שציינתי בשאלה קודם ?? ניקוי יסודי אם מים של המחסנית לא מספיק ?? {ואגב האופטיקה שאיתה אני עובד לא הייתה אמורה להגיד לי את זה שצריך להחליף מחסנית בעת הצורך}
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיסה לעדשות חודשיות
אורטל לביא12/04/2009יש הרבה סוגים של תמיסות ניקוי ובד"כ תמיסת הניקוי מומלצת בהתאם לעדשות המגע.
יכול להיות שהתמיסה שהשתמשת בה אינה מתאימה לך או שפיתחת אלרגיה.
ההמלצה שלי היא להתייעץ עם אופטומטריסט בנוגע לחומר הניקוי בהתאם לעדשות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)