מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה ודחופה בקשר לעדשות מגעדוד07/08/2009
לד''ר נתנאל סילם שלום רב
ברצוני לשאול אותך שאלה רכשתי היום עדשות מגע באחת הרשתות
עדשות יומיות של פוקוס דייליס עם קוטר וקימור 13.8 ו-8.6
לעומת זאת ברוב העדשות יש 14.2 לא עשיתי שם בדיקת האתמת עדשות כל שהיא
אלא רק בדיקת ראיה לקביעת מספר האם יש חשיבות לבדיקת עדשות ואם כן מה היא
הבדיקה הזאת מה עליי להגיד לאופטמטריסטיתוהאם זה נכון לרכוש עדשות יומיות מבלי לבצע שום
בדיקה כל שהיא לגבי התאמתם וכדו'
ועו שאלה קטקטנה יש לי ניסגמוס בעה שהעיניים זזות אמרו לי שרוב הסיכוים
שאראה יותר טוב עם עדשות מאשר עם משקפיים האם יש הקשר בנושא ??
והאם יש סיכוי שעדשות יומיות יכולות להקרע בעין??
ושוב איזה בדיקה לבקש מהאופטמטריסט כדי לדעת איזה עדשות
הכי יתאימו לי
תודה רבה מראש דוראל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע
נתנאל סילם12/08/2009דוראל שלום
בהחלט יש חשיבות לבדיקת התאמה,כדאי לבדוק קימור איך העדשה יושבת בעין וכו'..כשתבקשי מהאופטומטריסט לבצע בדיקה הוא אמור לדעת בדיוק על מה מדובר ..
עדשות יומיות בדרך כלל יותר דקות מעדשות קבועות ולכן יש סיכוי יותר גדול שזה יקרע בעין.
בקשר לניסטגמוס אין תשובה חד משמעית אם תראי יותר טוב, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)