מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה בנושא משקפיי שמש אופטיותרוני ברוש23/08/2009
שלום לכולם,
קניתי משקפי שמש אופטיות שהיו במבצע באחת הרשתות המובילות לאחר שפירסמו עדשות אופטיות דקות במחיר מבצע של 399 שח בלבד
המספר שלי בעיניים הוא 3 ו5 ולאחר שבועיים המתנה ו קרוב ל 600 שקל כולל מסגרת קיבלתי משקפיי שמש
שהעדשות שלהם בעובי עצום ובכלל לא מה שציפיתי
העובי ואני לא מגזים בעדשה השמאלית שבמספר 5 הוא בערך סנטימטר שלם!
שאלתי אם זו העדשה הדקה כי אני לא יכול אפילו לתאר את עובי העדשה העבה במקרה הזה!
חשוב לציין שיש לי משקפי ראיה באותם מספרים ועובי העדשות בהם קטן בחצי לפחות!
ממה שאני יודע זו עדשה מסוג 1.6 משהו כזה
שאלתי היא האם יכול להיות שאלו העדשות הדקות באמת או שמנסים לחגוג לי על הגב??
מצורפת תמונה שצילמתי בחנות
אנא מכם תחזירו תשובה זה מאוד חשוב ודחוף לי
תודה מראש
רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפיי שמש אופטיות
נתנאל סילם24/08/2009הי
האם האופטומטריסט הסביר לך מראש מה יהיה העובי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקפיי שמש אופטיות
נתנאל סילם28/08/2009חשוב לי לציין שחברות רבות מציעות מבצעים "שווים" במיוחד, אך כדאי לבדוק טוב טוב מה בדיוק הן מציעות אני מניח שקנית בחברה שאין בה אופטומטריסטים והדייל שמכר לך את המשקפיים מבחינתו "עדשה דקה" תעשה את העבודה אבל הוא בטח לא מבין שיש הבדל גם בעוביים ולא כל משקף מתאים לכל עובי , הפעם אין הרבה מה לעשות אבל להבא תלכי למקום יותר מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)