מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש ובדיקת ראיהזהר29/10/2009
יש לי משקפים לקריאה/מחשב (מס' קטן בעין אחת +צילינדר בשתי העיניים) כ-10 שנים אותו זוג. לאחרונה החלו לי כאבי ראש באזור עין שמאל וחשדתי שאולי זה קשור לזה שחל שינוי במספר.
הלכתי לאופטמטריסטית וסיפרתי לה במה מדובר - והיא פשוט ביקשה ממני להרכיב את המשקפיים שלי והקרינה לי את המספרים על המסך ומכיוון שהצלחתי לקרוא אותם אז היא אמרה שהכל בסדר.
האם היא לא היתה אמורה לבדוק אותי מהתחלה בדיקה מקיפה מהתחלה ללא משקפים? הרי יכול להיות שאני רואה את המספרים אבל עדין העין מתאמצת מדי ולכן יש כאבי ראש.
אני סבור שהבדיקה היתה חובבנית ושאני צריך לעבור בדיקה ללא משקפים ואז ניתן יהיה לדעת אם באמת הבעיה במשקפים שלי או לא.
האם אני צודק? טועה? אשמח להבהרות והסברים ממי שמבין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש ובדיקת ראייה
אורטל לביא29/10/2009אכן בדיקת ראייה צריכה להיות יסודית יותר,ולא רק בדיקה עם המשקפיים הנוכחים,
רצוי שתעבור בדיקה נוספת על מנת לבדוק האם ישנו שינוי במרשם ומתוך כך מופיעים כאבי הראש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)