מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה בלחמית העין !!!י.08/11/2009
שלום,
אני רוצה לקנות עדשות מגע צבעוניות ליופי בלבד...
אך אני מחפש משהוא טוב...
יש לי אלרגיה בלחמית העין איך מטפלים בזה והאם הרכבת עדשות מגע צבעוניות יכולות להעיל או לגרום לגירויים לדלקות וכו'...?
לי חשוב לדעת מה זה אלרגיה בלחמית העין?
ואיך מטפלים בזה?
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בלחמית העין
אורטל לביא16/11/2009הרקמות העדינות שמצפות את גלגל העין,בינהן הלחמית, חשופות לפגעי הסביבה כגון:אבק שינויים במזג האויר וכד'.
זה מתבטא בצריבה אודם ולעיתים כאבים.
כמו כל אלרגיה לא ניתן לעשות הרבה נגד זה.
לגבי עדשות מגע ,במידה ועושים התאמה, העדשות צריכות להיות מותאמות לעין יבשה עם מקדמי לחות גבוהים,לרוב אין עדשות צבעוניות ליופי שעונות על דרישה זו,כך שההמלצה לא להרכיבן בעת תקופת האלרגיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופת אלגריה?!
י.16/11/2009שלום,
מה זה תקופת אלרגיה?!
אלרגיה בלחמית העין היא תמיד קיימת...
מה ניתן לעשות בדבר אני מאוד רוצה להרכיב עדשות מגע צבעוניות ליופי בלבד!!!...
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופת אלרגיה
אורטל לביא16/11/2009יש תקופות טובות יותר וטובות פחות.
ההמלצה שלי בעינה עומדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות צבע!
י.16/11/2009לאורטל לביא שלום רב,
יש לי שאלה :
1. לעשות התאמה איך עושים התאמה ומה זה?
כתבת בתשובתך הקודמת " לרוב אין עדשות צבעוניות ליופי שעונות על דרישה זו "... לשאלתי...
מה עושים? אז איזה עדשות צבע עונות על הדרישה הזאת?
כתבת עוד " לא להרכיבן בעת תקופת האלרגיה " - איך אני אמור לדעת ? הרי האלרגיה קיימת בעין?
תודה-רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות צבע
אורטל לביא24/11/2009בדיקת התאמה נעשית אצל אופטומטריסט/ית
האופטו' יכול לבדוק מול חברות העדשות האם ישנן עדשות צבעוניות שמתאימות לעיניים יבשות ואלרגיות,(אני לא מכירה עדשות כאלו).
לגבי הרכבה בעת האלרגיה:כאשר יש אלרגיה מרגישים אותה,העיניים צורבות וישנו אודם,
כאשר האלרגיה במצב יותר טוב תסמינים אלו כמעט לא מופיעים.
שוב, במצבך המלצתי היא להימנע מעדשות מגע שהן רק לשם היופי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)