כאבי ראש וצילנדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש וצילנדר
    יוד
    04/01/2010

אני בן 27 לפני כחודשיים עברתי תאונת דרכים וקיבלתי מכה בראש שלדעת לא דרשה פינוי לבית החולים.
    לאחרונה אני סובל מכאבי ראש מתחיל כעשרים דק' לאחר שאני קם כאב קל ובהמשך היום הכאב מחמיר, בנוסך שמתי לב שהראיה שלי לא ממוקדת מספיק, אתמול עשיתי בדיקת ראיה, תוצאות הבדיקה: עין ימין רגיל וצילנדר - 1 עין שמאל + 0.25 וצילנדר - 0.75, האם הדבר מחייב משקפיים? האם יכול להיות שזה מה שגורם לי לכאב ראש במהלך כל היום, והאם הגיוני שת.ד תגרום לצורך במשקפיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש וצילנדר

הוספת תגובה

• כאבי ראש וצילנדר

נתנאל סילם
    04/01/2010

אם לא היית מזכיר את עניין תאונת הדרכים הייתי אומר לך שזה בהחלט ייתכן שצילינדר לא מתוקן יכול לגרום לכאבי ראש, למרות זאת ולפני הכל במקומך הייתי הולך למיון ולבדיקות רפואיות נוספות כדי לשלול חלילה דברים אחרים.
    היות ואתה טוען שכאבי הראש התחילו לא מזמן ולאחר תאונת הדרכים יש סיכוי שזה קשור לתאונה דווקא ולא רק לצילינדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לדעתך

יוד
    04/01/2010

האם לדעתך מכה בראש עקב תאונה יכולה לגרום לצורך במשקפיים? כלומר פגיעה בראיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונה

נתנאל סילם
    06/01/2010

יכול להיות קשר בין הדברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו