צילינדר במשקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילינדר במשקפיים
    רוני
    19/01/2010

מספר המשקפיים שלי -6.5 , ויש לי צילנדר נמוך יחסית של כ- 0.5 בשתי העיניים.
    עד כה הייתי בטוחה שגם עדשות המשקפיים שאני מרכיבה כוללות צילינדר, אולם בבדיקה שביצעו במשקף (מכון אופטיקה שונה מהקודם) נמסר לי שהעדשות אינן כוללות צילינדר.
    כמו כן נמסר לי ע"י האופטיקאי כי עדיף שעדשות המשקפיים החדשות לא יכללו תוספת צילינדר כיוון שיכולות להיות בעיות בהסתגלות : לדוגמת הריצפה יכולה להראות עקומה וכו'.
    בבדיקה עצמה הראייה שלי היתה חדה יותר עם תוספת צילינדר.
    שאלותי:
    1. האם יתכנו סטיות בבדיקת המשקפיים במכשירים (כלומר האם יתכן שעל אף שהעדשות כוללות צילינדר המכשיר יראה שאינן כוללות)? אם כן - האם יש דרך לדעת בוודאות יש או אין צילינדר במשקף?
    2. האם התופעה של עיוותי ראיה כאשר המשקפיים הן עם צילינדר אכן נכונה? והאם זה תקף אם יתברר שגם במשקפיים הנוכחיות שלי יש צילינדר ואין לי עיוותי ראייה .
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילינדר במשקפיים

הוספת תגובה

• צילינדר במשקפיים

נתנאל סילם
    20/01/2010

יתכנו סטיות בכשירי המדידה אבל זה סטיות מאוד קטנות לכן אני לא מאמין שהיתה טעות כזו (של מדידה) מה גם שאין אינטרס למכון להגיד לך שאין או שיש..
    לגבי צילינדר - זה יכול לגרום לעיוותי ראיה ואף על פי שמתרגלים לזה בסופו של דבר זה יכול להיות לא נעים בהתחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו