מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לעדשות חודשיותבן15/06/2010
טוב אז ככה:
אני מרכיב עדשות מגע כבר במשך 4 שנים.
בהתחלה התחלתי עם עדשות לשלושה חודשים ואחר כך כתוצאה מזיהום בעין ודלקות עברתי לעדשות חודשיות .
בהתחלה לא הייתה שום בעיה עם העדשות החודשיות עד שהחנות שממנה אני קונה נסגרה ונאלצתי לקנות עדשות ממקום אחר.
מאותו רגע כל זוג עדשות שאני קונה פשוט נקעות אחרי תקופה קצרה(פחות מחודש).
זה יכול להיקרע אחרי כמה ימים(יומיים שלוש) וזה יכול להיקרע אחרי תקופה של שבועיים או שלוש, אך מעטים המקרים בהם העדשה באמת מחזיקה חודש.
בהתחלה חשבתי שהבעייה היא בסוג העדשה והחלפתי לחברה אחרת אך גם בחברה השנייה יש את אותה הבעיה .
אני נזהר עם העדשות אני מנקה אותם בתמיסה שלהם ולמרות הכל הם נקרעות
מה אני צריך לעשות?
אני לא זוכר את החברה של העדשות בהם הייתי משתמש בהתחלה (בחנות שנסגרה)..
מה לעשות?
האם הבעיה היא באמת בעדשה? יכול להיות שהבעיה היא בחומר חיטוי?
או שאולי פשוט צריך לעבור לעדשות יומיות?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להחליף סוג עדשות
איציק שבח15/06/2010להחליף סוג עדשות בהמלצת והתאמת אופטומטריסט,
בהתאמה חדשה תביא איתך את המארז של העדשות הבעייתיות.
עדשות יומיות ככלל, עשויות מחומר יותר מתכלה וחלש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)