מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגעלימור19/07/2010
כמה צריך להוריד במיספר של מישקפי ראיה כדי להתאים עדשות
אני מספר 4.5 במישקפי ראייה איזה מיספר אני איהיה בעדשות מגע??
כמה מורידים מהמספר 25אחוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המרת מספר ממשקפיים לעדשות מגע
איציק שבח21/07/2010הנתון היבש אומר שאם קיים קוצר ראייה -4.50 במשקפיים, בד"כ, מורידים -0.25 מספר.
ישנם שיקולים נוספים. (נוכחות צילינדר, סוג עדשה , הוראות יצרן, תנאי בדיקה ועוד...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
דור24/08/2014בדקתי בשתי חנויות אופטיקה שונות אופציה לרכוש עדשות מגע ובכל אחת הציעו להזמין לי עדשות מגע עם נתונים שונים.
המספר שלי במשקפיים: 4.5 עין שמאל, 3.5 עין ימין.
בחנות אחת, הציעו להזמין 4.5 שמאל, 3.25 ימין (הורידו 0.25).
בחנות השנייה לא שינו את המספר והציעו להזמין מספר דומה למשקפיים.
אני קצת חושש ממקצועיות האופטמטריסטים. האם יש איזשהו כלל לפיו ממירים מספר ממשקפי ראייה לעדשות מגע? אם כן, אשמח לדעת מהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
איציק שבח04/09/2014שלום, ישנה נוסחה שמשקללת את המרחק של המשקפיים מהעין והצילינדר.
כ"כ, ישנן טבלאות המרה שנמצאות בכל חנות אופטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)