מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות המגע גורמות לי לכאב מציק בעיןתמיר.ש29/11/2010
הדרך הכי טובה לתאר את מה שאני מרגיש - זה כמו שאטב כביסה יהיה סגור לך על העור כל היום, אפשר לסבול את זה וגם להתרגל, אבל זה משאיר את החותם שלו בסוף היום. או אולי תיאור אחר - פומפה שלוחצת על העין.
זה קורה לי בעין ימין בלבד, בעין שמאל שום כלום, ניסיתי כל מיני סוגי עדשות, וזה קורה לי בכולן עד כה, ניסיתי חודשיות והן יומיות. אני כרגע עם היומיות של ג'ונסון וג'ונסון.
אני ממש יכול להרגיש את השקע הקטן שהעדשה יוצרת לי בעין בסוף היום, מעיין דפורמציה קלה במבנה החלק של העין, כתוצאה מהעדשה, וזה ממש מציק, ואני כבר די חסר אונים.
לאופטימטריסטים שאיתם התייעצתי עד כה לא היו פתרונות.
מה שכן, קראתי לאחרונה יותר ויותר על עדשות מגע, וחשבתי לנסות
B.C יותר גבוה, אני עד כה הייתי עם B.C=8.6 והבנתי ש B.C=9 אמור תאורטית להיות רפוי יותר, וכך להפחית ממה שאני מכנה "אפקט הפומפה". מה דעתכם בנושא באופן כללי, ולגביי הפתרון שאני מציע בפרט?
תודה רבה,
תמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות המגע גורמות לי לכאב מציק בעין
איציק שבח02/12/2010יתכנו כמה מצבים שגורמים לתחושה שלך,
שלהם פיתרונות שונים,
BC יותר גבוה (בסיס יותר שטוח) הוא אחד הפיתרונות לכך,
אבל לפני כן כדאי לנסות טיפות הרטבה.
מעבר לכך צריך לבדוק למה יש הבדל בין עין ימין לשמאל?
האם הקרניות שוות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)