עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע
    בתיה
    01/12/2010

איך אני יכולה לדעת האם החלפתי בין העדשה של עיין ימין לעדשה של עיין שמאל אני לא רוצה להרוס את העיניים שלי כי יש לי הבדלים בין המספרים בעיין ימין -6.00 ובעיין שמאל-5.50 ואני לא רוצה במיוחד שעיין שמאל תהרס אם בטעות שמתי לה את העדשה של עיין ימין שהיא גבוהה יותר רציתי לדעת מה זה מה שכתוב על העדשות בעדשה עצמה אם מסתכלים טוב רואים שכתוה עלי משהו מה זה אומר האם אופטימטריס יכול לעזור לי לדעת האם החלפתי בין העדשות? אשמח לקבל תשובה מהר כי ככל שעובר הזמן אני עלולה להרוס את הראיה שלי שגם ככה לא משהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע

הוספת תגובה

• עדשות מגע

איציק שבח
    02/12/2010

א. האופטמטריסט בהחלט יכול לעזור.
    ב. אם החלפת בין העדשות העין עם ה-6.00 אורה לראות פחות טוב מרחוק,
    לכן את יכולה לעצום לסירוגין את עין ימין / שמאל ואם החלפת את תראי פחות טוב בעין ימין.
    אם את רואה שווה תהפכי בין העדשות ותראי אם עכשיו את מגלה שעין ימין רואה פחות טוב.
    (זאת בהנחה ששני עינייך מגיעות לחדות שווה).

ג. את יכולה להרגע העיניים שלך לא יהרסו אם תלכי יומיים עם עדשות הפוכות (ימין- שמאל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו