עדשה עולה בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשה עולה בעין
    נופר
    13/01/2011

אני מרכיבה עדשות צבע כבר שנתיים פלוס והן אף פעם לא עשו לי בעיות ולפני כחצי שנה העדשה התחילה לעלות לי בצד שמאל של העין ובעין ימין העדשה לא עלתה והכל היה בסדר וחשבתי שזה ייעלם אבל זה לא נעלם וזה נמשך עד עכשיו ולפעמים קורה מצב שהעדשה עולה פתאום בעין ימין ובעין שמאל היא בסדר, זה מחליף צד כל פעם וכשאני מורידה את העדשות מהעיניים במשך 6 שעות למשל ואח"כ מרכיבה אותן שוב הן לא עולות בעין במשך 6 שעות ולאחר 6 שעות בדיוק עוד פעם עדשה עולה לי באחת מהעיניים. ניסיתי להחליף את המים של העדשות במים אחרים וזה לא עזר, חשבתי שאולי הרכבתי את העדשה של עין שמאל בעין ימין ולהפך ושיניתי את הצדדים שלהן שוב כדי לראות אם זה בגלל זה אבל גם זה לא עזר, קניתי עדשות חדשות והן היו בסדר על העין שלי שבוע בערך והן לא עלו אבל אחרי שבוע עוד הפעם אחת מהעדשות התחילה לעלות לי בעין וכל מה שניסיתי פשוט לא עזר.
    רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי שזה יפסיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשה עולה בעין

הוספת תגובה

• עדשה עולה בעין

איציק שבח
    16/01/2011

יתכנו מספר סיבות:
    יתכן שישנה בעיה בעפעפיים הפנימיים הצמודים לגלגל העין בעפעף עליון, לצורך כך צריך לעבור בדיקה ולהסתכל.
    יתכן שהעדשה לא מתאימה מבחינת המבנה שלה.
    ויתכן שבתקופה הבעייתית, חלו שינויים בדמעות בעקבות נטילת תרופות חדשות או בגרות פיזית וכדו.

צריך לעבור בדיקה מקיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו