החלפת עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת עדשות מגע
    בתיה
    30/01/2011

יש לי עדשות מגע חודשיות במספרים -5.75 (ימין) ו-5.50 (שמאל) בעיקרון העדשות די חדשות הרכבתי אותן פעם אחת ובפעם השנייה כשרציתי להרכיב אותם בגלל שנורא מיהרתי והלחיצו אותי לא שמתי לב אם הרכבתי אותם נכון כלומר אם אכן שמתי את ימין בימין ושמאל בשמאל בעיקרון דבר כזה לא קרה לי אף פעם ואני שנים מרכיבה עדשות מגע כפי שאתה שם לב שציינתי לעיל יש לי הבדלים בין המס' של עיין ימין למספר של שמאל לכן אני נורא חוששת להרכיב אותן שמא אני אפגע בראייה שלי אם אשים את הגבוה בעין עם המספר הנמוך אני ניסיתי להחליף ביניהן ולראות אם יש הבדלים אבל אני לא מצליחה לזהות למרות שיש הבדל בין המספרים של כמעט חצי מספר העדשות די חדשות הרכבתי אותן רק פעמיים למשך מספר שעות לא יום שלם ועדשות זה עסק יקר הן עלו לי 80 שקלים למשך חודש ואני לא יודעת האם בגלל זה כדאי לזרוק אותן ולרכוש זוג חדש אני מפחדת להרכיב אותם במשך חודש שלם בלי לדעת האם אני אכן מרכיבה אותן נכון האם יש על העדשות איזה שהוא זיהוי משהו שהאופטימטריס יכול לזהות את מספרם אשמח לקבל עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת עדשות מגע

הוספת תגובה

• החלפת עדשות מגע

איציק שבח
    30/01/2011

תנסי לכסות כל עין בנפרד,
    אם המספרים היו מדוייקים מלכתחילה והחלפת בין העדשות, באחת העיניים תהיה ראייה מטושטשת,
    אם לא החלפת, הראייה תהיה מדוייקת בשני עינייך.
    נזק, לא יגרם לך.
    תחליפי את העדשות בתום החודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו