מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת עדשות מגעבתיה30/01/2011
יש לי עדשות מגע חודשיות במספרים -5.75 (ימין) ו-5.50 (שמאל) בעיקרון העדשות די חדשות הרכבתי אותן פעם אחת ובפעם השנייה כשרציתי להרכיב אותם בגלל שנורא מיהרתי והלחיצו אותי לא שמתי לב אם הרכבתי אותם נכון כלומר אם אכן שמתי את ימין בימין ושמאל בשמאל בעיקרון דבר כזה לא קרה לי אף פעם ואני שנים מרכיבה עדשות מגע כפי שאתה שם לב שציינתי לעיל יש לי הבדלים בין המס' של עיין ימין למספר של שמאל לכן אני נורא חוששת להרכיב אותן שמא אני אפגע בראייה שלי אם אשים את הגבוה בעין עם המספר הנמוך אני ניסיתי להחליף ביניהן ולראות אם יש הבדלים אבל אני לא מצליחה לזהות למרות שיש הבדל בין המספרים של כמעט חצי מספר העדשות די חדשות הרכבתי אותן רק פעמיים למשך מספר שעות לא יום שלם ועדשות זה עסק יקר הן עלו לי 80 שקלים למשך חודש ואני לא יודעת האם בגלל זה כדאי לזרוק אותן ולרכוש זוג חדש אני מפחדת להרכיב אותם במשך חודש שלם בלי לדעת האם אני אכן מרכיבה אותן נכון האם יש על העדשות איזה שהוא זיהוי משהו שהאופטימטריס יכול לזהות את מספרם אשמח לקבל עצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת עדשות מגע
איציק שבח30/01/2011תנסי לכסות כל עין בנפרד,
אם המספרים היו מדוייקים מלכתחילה והחלפת בין העדשות, באחת העיניים תהיה ראייה מטושטשת,
אם לא החלפת, הראייה תהיה מדוייקת בשני עינייך.
נזק, לא יגרם לך.
תחליפי את העדשות בתום החודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)