מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע מולטייעקב17/03/2011
לפני כחודש החלטתי לנסות עדשות מגע פניתי לאופטומטריסט שהחל להתאים לי עדשות מולטיפוקל לאחר מ"ס נסיונות של החלפת מספרי עדשות בשני העיניים הוא הגיע למסקנה שמתאים לי +1.5 בעיין ימין ו1.75 + בעין שמאל הבעיה שלי היא שלרחוק אני רואה דיי טוב אך בקריאת עיתון לדוגמא אני ממש מתאמץ וחסרה לי חדות .האופטומטריסט טוען שעים הוא יגדיל לי את המ"ס לקריאה זה יקלקל לי את הראיה לרחוק ,וזה המצב האופטימלי שאני צריך ועים זה להיסתדר .יחסית לגילי (56)התרגלתי מהר מאוד לעדשות וזה מאוד מקל עליי בחיי היום יום אך בעיית הקריאה שלא ניפתרה 100% ממש מפריעה לי .
מה המלצתך בנידון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע מולטי - תגובה
איציק שבח20/03/2011כפי שאמר האופטומטריסט, אין 100 אחוז,
נסה להתרגל,
דווקא נשמע לי שאתה די מרוצה מהרעיון של העדשות מגע המולטיפוקאליות.
עליך להבין שאם אתה מחדד מרחק מסויים מרחק אחר , קרוב או רחוק יותר ישתבש יחסית.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליתי על הבעיה
יעקב21/03/2011כנראה שבלי לשים לב התהפכה לי העדשה וזו כנראה הייתה הסיבה לחוסר חדות ,ניקיתי את העדשה והפכתי אותה והמצב הרבה יותר טוב משמעותית . השאלה שלי איך אפשר לבדוק מצב שהעדה לא הפוכה ,היות ואין שום סימן פרט להסבר שראיתי באחד העלונים על הקימור וזה לא ממש ברור . אני מתפלא איך בטכנולוגיה המשוכללת כ"כ לא מצאו פתרון כלשהו לסימון מצב העדשה ,או שיש עדשות כאלה ולא שמעתי על כך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליתי על הבעיה - תגובה
איציק שבח23/03/2011אני שמח שמצאת את הסיבה,
כ"כ, ניתן לזהות את הצד הנכון לפי היציבות/ קשיחות של העדשה,
יש עדשות כיום שיש עליהם סימנים,
במצב רגיל לא סביר שעדשה תתהפך מעצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)