עדשות מגע מולטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע מולטי
    יעקב
    17/03/2011

לפני כחודש החלטתי לנסות עדשות מגע פניתי לאופטומטריסט שהחל להתאים לי עדשות מולטיפוקל לאחר מ"ס נסיונות של החלפת מספרי עדשות בשני העיניים הוא הגיע למסקנה שמתאים לי +1.5 בעיין ימין ו1.75 + בעין שמאל הבעיה שלי היא שלרחוק אני רואה דיי טוב אך בקריאת עיתון לדוגמא אני ממש מתאמץ וחסרה לי חדות .האופטומטריסט טוען שעים הוא יגדיל לי את המ"ס לקריאה זה יקלקל לי את הראיה לרחוק ,וזה המצב האופטימלי שאני צריך ועים זה להיסתדר .יחסית לגילי (56)התרגלתי מהר מאוד לעדשות וזה מאוד מקל עליי בחיי היום יום אך בעיית הקריאה שלא ניפתרה 100% ממש מפריעה לי .

מה המלצתך בנידון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע מולטי

הוספת תגובה

• עדשות מגע מולטי - תגובה

איציק שבח
    20/03/2011

כפי שאמר האופטומטריסט, אין 100 אחוז,
    נסה להתרגל,
    דווקא נשמע לי שאתה די מרוצה מהרעיון של העדשות מגע המולטיפוקאליות.
    עליך להבין שאם אתה מחדד מרחק מסויים מרחק אחר , קרוב או רחוק יותר ישתבש יחסית.
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליתי על הבעיה

יעקב
    21/03/2011

כנראה שבלי לשים לב התהפכה לי העדשה וזו כנראה הייתה הסיבה לחוסר חדות ,ניקיתי את העדשה והפכתי אותה והמצב הרבה יותר טוב משמעותית . השאלה שלי איך אפשר לבדוק מצב שהעדה לא הפוכה ,היות ואין שום סימן פרט להסבר שראיתי באחד העלונים על הקימור וזה לא ממש ברור . אני מתפלא איך בטכנולוגיה המשוכללת כ"כ לא מצאו פתרון כלשהו לסימון מצב העדשה ,או שיש עדשות כאלה ולא שמעתי על כך.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליתי על הבעיה - תגובה

איציק שבח
    23/03/2011

אני שמח שמצאת את הסיבה,
    כ"כ, ניתן לזהות את הצד הנכון לפי היציבות/ קשיחות של העדשה,
    יש עדשות כיום שיש עליהם סימנים,
    במצב רגיל לא סביר שעדשה תתהפך מעצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו