עדשות קשות SOFT K

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות קשות SOFT K
    איילה
    21/03/2011

שלום רב.
    כרגע אני עובר מעדשות רכות לעדשות קשות בעקבות אלרגיה שחלפה. העדשות שהותאמו לי ע"י אופטימטריסטית ,לאחר מדידה של מס' סוגי עדשות הן עדשות של SOFT K הן היו הכי נוחות ופחות מציקות והראיה איתן הכי חדה ונוחה (יש לציין שמחירן גבוהה מעדשות קשות רגילות...) בחנות הוסבר לי שההסתגלות אליהן יותר קלה והן יותר טובות ואיכותיות וניתן להתשתמש בהן בין 2-3 שנים.
    מגלישה באינטרנט הבנתי שאלו עדשות שמיועדות לקרטוקונוס והשימוש בהן הוא לשנה- שנה וחצי גג. תודה לאל, אני לא סובל מקרטוקונוס (יש צילנדר גבוהה יחסית 2.5 אך הוא יציב ונערך גם מיפוי קרנית שנבדק ע"י רופא עיניים) האם נהוג להתאים סוג זה של עדשות גם למי שלא סובל מקרטוקונוס? האם הרכבת עדשה מסוג זה בעין בריאה יכולה להזיק? והאם ניתן להשתמש בהן לשנה וחצי או לשלוש שנים?? אני מבולבל אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לעשות קצת סדר באינפורמציה.
    בתודה מראש,
    עומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות קשות SOFT K

הוספת תגובה

• תיקון טעו זו עדשת ROSE K ולא SOFT K

איילה
    21/03/2011

רופאת העיניים שלי אמרה שאין סיבה להשתמש בעדשות האלו...
    מה עלי לעשות להמשיך להשתמש בהם??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעו זו עדשת ROSE K ולא SOFT K - תגובה

נתנאל סילם
    21/03/2011

אם הרופאה לא המליצה למה להשתמש בכל זאת? בעניין משך זמן ההרכבה זה מאוד שונה מעין לעין . באמת יש אנשים שמשתמשים בעדשות כאלו יותר זמן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי בבדיקת התאמה היא הייתה הכי נוחה.

איילה
    22/03/2011

אני ממש לא מבין בסוגי העדשות. יש לי קוצר ראייה די רגיל ורציתי להרכיב עדשות מגע. עשו לי בדיקת התאמה (ללא מיפוי קרנית) במהלכה מדדתי כמה סוגי עדשות קשות חלקן היו מציקות יותר או פחות. זו העדשה שכמעט ולא הרגשתי בעין. האופטימטריסטית הסתכלה דרך מכשיר כיצד היא יושבת אמרה שהיא יושבת מצוין ושאלו עדשות הכי טובות ואיכותיות שיש בשוק. אני שסבלתי מאלרגיות החלטתי לקנות את הטוב ביותר! כעת, חיפשתי בגוגל קצת מידע על עדשות ROST K וגילתי שאלו עדשות שמיועדות לקרטוקונוס ועיוותי קרנית!!!!! הן נוחות מאוד השאלה האם יש סכנה בהרכבתן בעין בריאה? והאם נהוג להתאים עדשות כאלו גם לעיניים בריאות? אני ממש אובד אצות, אלו עדשות שנעשו בהזמנה מיוחדת ועלו פי 2 מעדשות רגילות. שאלתי אופטימטריסט אחר שאמר שהוא לא מתאים עדשות כאלו ללא סיבה רפואית ואילו האופטימטריסטית שלי אמרה שאין כל בעיה להרכיב אותן על עין בריאה ושזה רק עניין של נוחות ואיכות. אך לאור התגובות אני חושש ואני כבר לא יודע על מי לסמוך מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות ROSE K

עפר כהן
    23/03/2011

היי
    לי יש קרטוקונוס והתאימו לי גם עדשה כזו והיא בכלל לא יקרה בהתחשב בזה שהיא מחזיקה עד 3 שנים לעומת עדשות רכות שצריך להחליף מידי פעם.
    אם ניסית עדשות רכות והם לא היו טובות לך אין שום סיבה שה ROSE K לא מתאימה.
    יש הרבה שאין להם קרטוקונוס ומרכיבים עדשות קשות אם הם סובלים בעין עדשות כאלה.
    אז אתה במצב מצויין אם הם נוחות לך.
    אני הייתי מעדיף רכות אבל שום רכה לא נותנת מענה לראייה שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות ROSE K - תגובה

איציק שבח
    24/03/2011

מצטרף לכל מילה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מולטיפוקל

מון
    22/03/2011

איציק שלום , ברשת שאתה עובד הציעו לי עדשות מולטיפוקל של רודנשטוק . האם גם אתה ממליץ או שיש לך המלצה אחרת אשמח לשמוע דעתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מולטיפוקל - תגובה

איציק שבח
    23/03/2011

אני נוהג להתאים את העדשות לפי בדיקה ולא לפי שם החברה.
    באופן כללי הן עדשות טובות ולגיטימיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו