מספר נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר נמוך
    אורח
    22/03/2011

שלום!
    אני בן 25 ויש לי מספר שנים משקפיים עם מספר נמוך (מינוס 1,צילינדר גם נמוך).עד היום נהגתי ללכת בלי משקפיים ורק להרכיב אותן בנהיגה או בלימודים.אז רוב הזמן אני רואה לא טוב,אבל לא מפריע לי יותר מדי.השאלה היא האם אני נוהג נכון,או שיש איזושהי סיבה להרכיב משקפיים באופן קבוע במקרה שלי.האם יש דרך לתקן את הראיה ולהיפטר מהמשקפיים לגמרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר נמוך

הוספת תגובה

• מספר נמוך - תגובה

איציק שבח
    23/03/2011

אין שום בעייה בהתנהלותך, רק שאתה פשוט רואה לא טוב.
    פיתרון קבוע הוא ניתוח לייזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אורח
    23/03/2011

נוכחתי לדעת שאני רואה לא טוב בבדיקת ראיה שעשיתי לפני שנתיים(גיל 23),ומאז המספר נשאר אותו דבר.האם יש דבר שאני יכול לעשות כדי להוריד לגמרי את המספר(ללא ניתוח)?האם המספר יכול לעלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

איציק שבח
    24/03/2011

להוריד לגמרי, לא.
    מספר יכול לעלות כתלות במשימות מקרוב שאתה נוטל על עצמך. (לימודים וכדו').

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו