מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם קוצר ראיה נגרם כתוצאה מהמחשב?נולי29/04/2011
שלום,
במשך השנים הראיה שלי ירדה ירדהוממשיכה לרדת וכיום אני כבר ב מינוס 7.
כאשר שאלתי את הרופא שלי לעצה והאם יש משהו שאני יכול לעשות כדי למנוע או לשפר את הראיה, הוא אמר לי שהמספר נקבע ע"י גנטיקה ואין באפשרותי לעשות שום דבר.
שאלתי אם אולי כדאי לי לצמצם את החשיפה למסכים או משהו, הוא אמר לי שהכל שטויות ולא משפיע על המספר.
שאלתי היא מה דעתכם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קוצר ראיה נגרם כתוצאה מהמחשב? - תגובה
איציק שבח01/05/2011אין ספק שמשימות מקרוב מעודדות את הנטייה הגנטית. התנזרות מקריאה/ עבודה מול מחשב תייצב את המספר ככל הנראה.
מעבר לכך קיימים מספר פיתרונות המותאמים בצורה אינדבידואלית לכל אחד לאחר בדיקה מקיפה אצל אופטומטריסט המומחה בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. כיצד משימות קריאה מעודדות נטי
נולי01/05/2011נטיה גנטית?
אני הבנתי שב'נטיה גנטית' הכוונה לצורה של העין. האם משימות כאלו משנות את מבנה העין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שכוונתך מבחינה זמנית?
נולי01/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. כיצד משימות קריאה מעודדות נטי - תגובה
איציק שבח01/05/2011בהחלט, השינוי הוא בצורת העין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך, האם זה אפשרי לשנות את צורת ה
נולי01/05/2011העין בחזרה?
(אני רק רוצה לציין שלייזר ועדשות הם לצערי לא אופציה בשבילי)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשנות ה20 המאוחרות שלי...
נולי01/05/2011תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשנות ה20 המאוחרות שלי... - תגובה
איציק שבח02/05/2011לא, אי אפשר לשנות את צורת העין חזרה, יש אומרים שאפשר עד חצי מספר,
בכל מקרה הכיוון הוא חד סטרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממ... כלומר העין שלי רק הולכת להתא
נולי02/05/2011להתארך מעכשיו, הראיה תרד, אבל לא תהיה אפשרות להחזירה לצורה הקודמת?...
האם יש לך נסיון עם היפרדות רשתיות?
מה הסבירות שסכרתי ובעל קוצר ראיה חמור (מינוס 6 וממשיך לרדת) יקבל דבר כזה?
האם יש עוד גרמים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממ... כלומר העין שלי רק הולכת להתא - תגובה
איציק שבח03/05/2011ההתארכות היא זעירה,
לכל דיאופטר מספר העין מתארכת בשליש מילימטר.
לגבי הפרדות רשתית, קוצר ראייה גבוה וגם סוכרת בעלי סיכון מוגבר להפרדות,
זה לא אומר שזה מה שיקרה, זה אומר שזה גורם סיכון. אדם כזה חייב ללכת לרופא עיניים לבדיקה שגרתית כל מספר חודשיםץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אך תוכל לומר בבקשה מה הסבירות
נולי04/05/2011בערך?
וכמו כן אילו המלצות יש לך כדי להימנע מהמצב הזה?
או שזה לא תחום המומחיות שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)