מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר במשקפייםאורי02/06/2011
שלום
קיבלתי משקפים חדשות לפני שלושה שבועות כי עלה לי המספר ל1-
התחלתי להתשתמש בהם, עם זה במחשב, ועם זה בטלוויזיה אני לא רואה את האותיות מדויק כמו שאמורים לראות, ישנו טשטוש קל, ממש קל, אבל עדיין מפריע. וכשמדובר אפילו בצפייה שעה בטלוויזיה אני מתחיל להרגיש את העיינים, אבל בלי קשר להרגשה של העיינים זה לא הכי נוח לא לראות כמו שצריך.
חזרתי אליו והוא עשה לי בדיקה שנייה ואמר לי שאני כן רואה יותר טוב ב1.25 - אבל הוא לא מציע לי לעלות את המספר, הוא אומר שהכי טוב לראות במידה הקטנה ביותר שאפשר, וגם הוא אומר שאני צעיר 18, ועם אני יעלה אז עללית המספר יוכלה להיות יותר מהירה.
זה מציק לי לא לראות כמו שצריך, העיינים מציקות לי והכללי זה לא נוח, אבל הרופא אומר שזה לא כדאי.
מה אתה מציע לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר במשקפיים - תגובה
איציק שבח02/06/2011להעלות את המספר,
משקפיים חדשים מצריכים תקופת הסתגלות, תקופה זו קלה יותר אם מפחיתים את המירשם שנותנים. לכן, ישנה גישה לתת פחות,
אבל אם מציק לך שאתה לא רואה טוב תעלה את המספר למקסימום (בתנאי שזה משפר לך...),
קח בחשבון תקופת הסתגלות יותר ארוכה במקצת.
אם תספק לעיניך ראייה מדוייקת וחדה המספר לא יעלה יותר מהר, אולי ההפך.
זו דעתי האישית, ישנן גישות יותר שמרניות וגם הם לגיטימיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)