מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנתונים להזמנת משקפיים מתוך בדיקה?מירי07/06/2011
אמא שלי עברה בדיקה יסודית וארוכה של מומחה שייעץ לה לעבור מזוג מולטיפוקול לשני זוגות משקפיים, אחד לקרוב ואחד לרחוק.
אני הולכת להזמין בשבילה את הזוג לרחוק דרך האינטרנט.
מהם הנתונים הנכונים לזוג לרחוק מתוך הבדיקה? אני מצרפת את תוצאות הבדיקה.
(אני יודעת שחסר לי מרחק בין האישונים. חוץ מזה, מהמעט שאני מבינה חשבתי שצריך לימין -3.0 ולשמאל -2.5. האם צריך להוסיף או לשנות משהו מהמספרים שציינתי?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנתונים להזמנת משקפיים מתוך בדיקה? - תגובה
דודו ראובן07/06/2011מירי
לאחר הצצה במרשם לא תוכלי לקבל משקפיים תקינים ללא מרחק אישונים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הולכת להשלים את המידע של המרחק
מירי08/06/2011בין האישונים. השאלה שלי היא, האם חוץ מהמרחק בין האישונים, מה שאמא שלי צריכה לרחוק זה בסך הכל ימין 3- ושמאל 2.5-, או שזה יותר מורכב מזה?
(המון תודה על התשובה המהירה!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ לך לשקול שוב
רפי מסיקה08/06/2011מירי שלום,
ראשית, אתנצל מראש בפנייך ובפני הצוות המקצועי על התערבותי.
שנית, אציין כי מרשם המשקפיים הוא מרשם מורכב. זה לא רק 2.50 ו 3.00 .
המרשם כולל הפרש משמעותי בין העיניים, ועוצמת צילינדרים גבוהה יחסית.
מאחר וחדות הראיה של אימך אינה גבוהה, והעדשות הן עדשות מורכבות, הייתי ממליץ לך להזמין את המשקפיים אצל גורם מקצועי מומחה, ולא באמצעות התאמה וירטואלית דרך האינטרנט.
בהצלחה
רפי מסיקה
אופטומטריסט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)