צניחה של שלפוחית השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צניחה של שלפוחית השתן
    קוקי
    20/05/2017

היי ערב טוב ושבת שלום.... אני בת 27 אחרי שתי לידות קסרי והשמנה ... לפני כ 2 הבחנתי במין גוש שיצא לי בנרתיק בקיר למעלה עשיתי מלא בדיקות אף רופא לא הצליח לראות תגוש מלבדי כשהייתי כורעת מול מראה הייתי רואה אותו כמו משהו שחוסם את הווגינה התקופה ההיא היתה מלווה בכאבים בדלקות חוזרות ואף רופא לא נתן לי תשובה הכאבים עברו להם והגוש כבר לא התייחסתי אליו פשוט התרגלתי שהוא שם.אתמול באמצע יחסים אינטימיים הרגשתי לחץ של פיפי חשבתי שזאת השפיכה הנשית הכלכך מבורכת וזרמתי עם זה פעם ראשונה יצא ממש טיפה וככל שהמשכנו הנוזל גדל יודעת שהשפיכה הנשית היא ללא ריח לשפיכה שלי היה ריח חזק וברור של פיפי...והבנתי שכנראה הלחץ שהרגשתי זה בגלל שבעצם לחצתי על השלפוחית שצנחה והגוש שיצא(אבל עדין לא בולט מפתח הנרתיק)היא בעצם השלפוחית ...עכשיו רציתי לשאול שמעתי המון על הביצים הסיניות וכמה שהם עוזרות לחיזוק רצפת האגן וכו'..שאלתי האם במצבי שלדעתי לא ממש חמור ולא מצריך ניתוח האם שווה לנסות אותם או שלא יעזרו כבר??? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחה של שלפוחית השתן

הוספת תגובה

תמונה

• חיזוק ריצפת אגן

גלית גליל
    20/05/2017

שלום,
    אין לי ידע לגבי הביצים הסיניות, אבל אין ספק שהכיוון של ריצפת האגן נכון לחלוטין.
    אפשר לחזק ריצפת אגן באמצעות דיקור סיני וגם בשיטת פאולה.
    בברכה,
    גלית גליל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• צניחת שלפוחית השתן

קוקי
    20/05/2017

תודה רבה על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו