מידע רפואי
פורומים
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- פגים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- אורתופדיה - כירורגית כף יד
- רפואה משלימה בהריון
- מחלות ריאה אסטמה
- פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות
- דיכאון אחרי לידה
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- האם אביאנה או נובופם?עינב22/04/2018
לקחתי 4 שנים נובופם החל מגיל 43 בעקבות בעיות שינה וגלי חום קשים (המחזור הפסיק) . לאחרונה התחילו בעיות שינה בעיקר בכדורים עם הפרוגסטרון כאבי מחזור בתחילת הכדורים הלבנים ואפטות.הרופא העביר אותי לאקטיבל ואחרי 10 ימים הופיע דימום הפסקתי הורמונים לגמרי לחודש והתופעות היו כאבי ראש קשים וגלי חום שהתגברו עם הזמן, השינה היתה טובה ללא הורמונים.ואז התחלתי אביאנה . אני לוקחת כבר חודש וחצי . בלילות לקראת הבוקר עדיין גלי חום אך המצב הגופני שלי לא משהו כאבי גב גברו, כאבי שרירים...בהתחלה היו לי גם בחילות וסחרחורת שעברו וכרגע יש גם קצת כאבי ראש השינה עדיין לא מושלמת אך יותר טובה מהכדורים הלבנים בנובופם
שאלתי האם אפשר לחזור לנובופם ולראות אם התחושה הכללית שלי משתפרת? או שכדאי להישאר עם האביאנה?
האם השינוים התדירים בהורמונים לא מהווים בעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנו מיעצים בתחום הרפאוה הסינית
גלית גליל25/04/2018את שאלתך כדאי להפנות לרופא MD בתחום הגניקולוגיה. https://www.beok.co.il/forums/forum-81/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?