האם אביאנה או נובופם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אביאנה או נובופם?
    עינב
    22/04/2018

לקחתי 4 שנים נובופם החל מגיל 43 בעקבות בעיות שינה וגלי חום קשים (המחזור הפסיק) . לאחרונה התחילו בעיות שינה בעיקר בכדורים עם הפרוגסטרון כאבי מחזור בתחילת הכדורים הלבנים ואפטות.הרופא העביר אותי לאקטיבל ואחרי 10 ימים הופיע דימום הפסקתי הורמונים לגמרי לחודש והתופעות היו כאבי ראש קשים וגלי חום שהתגברו עם הזמן, השינה היתה טובה ללא הורמונים.ואז התחלתי אביאנה . אני לוקחת כבר חודש וחצי . בלילות לקראת הבוקר עדיין גלי חום אך המצב הגופני שלי לא משהו כאבי גב גברו, כאבי שרירים...בהתחלה היו לי גם בחילות וסחרחורת שעברו וכרגע יש גם קצת כאבי ראש השינה עדיין לא מושלמת אך יותר טובה מהכדורים הלבנים בנובופם
    שאלתי האם אפשר לחזור לנובופם ולראות אם התחושה הכללית שלי משתפרת? או שכדאי להישאר עם האביאנה?
    האם השינוים התדירים בהורמונים לא מהווים בעיה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אביאנה או נובופם?

הוספת תגובה

תמונה

• אנו מיעצים בתחום הרפאוה הסינית

גלית גליל
    25/04/2018

את שאלתך כדאי להפנות לרופא MD בתחום הגניקולוגיה. https://www.beok.co.il/forums/forum-81/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו