מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה ראשונהאנונימי07/01/2010
שלום!
היום בדיוק הייתי בבדיקה ראשונה אצל גניקולוג,ויש לי שאלה:
הוא החדיר לתוכי כמו מכשיר ארוך הוא שם עליו משהוא שנראה כמו קונדום וחומר סיכה והחדיר אותו פנימה והתחיל לגעת לי בבטן כנראה כדי לראות אם הוא הגיע עד הסוף.
בכל אופן רציתי לדעת מה זה?
כי שאלתי את כל חברותי שהיו כבר ולאף אחת אין תשובה אף אחת לא עברה את זה היחידה שעברה משהוא דומה אמרה לי שזה מצלמה אבל יש רק בעיה אחת שמה שהוא החדיר לי היה ממש ממש עבה אני מתכוונת לעובי כמו 2-3 אצבעות.
מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ד''ר אשר אייל10/01/2010מפליא שאת שואלת לאחר הבדיקה ולא לפניה.לא להתבייש לשאול קודם.ובכן לדעתי בוצעה לך בדיקת אולטראסאונד נרתיקיתועלי לציין שבדיקה זו איננה מחויבת בבדיקה שיגרתית ראשונה.אלא אם הייתה סיבה אחרת שאותה לא ציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להתחיל עם הגלולות?עינת04/01/2010
קיבלתי מרשם לגלולות מהרופאת נשים שלי אבל היא לא אמרה לי מתי אני צריכה להתחיל ליטול אותן... יש יום מסויים בחודש או שאני יכולה להתחיל כבר ממחר? ואם אני אתחיל מחר, אני כבר אהיה מוגנת על ההתחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדוה
ד''ר אשר אייל05/01/2010את הגלולה מתחילים ביום הראשון של הוסת בחפיסה הראשונה,ואחכ תמיד לאחר 7ימי הפסקה. המניעה תקפה בצורת נטילה זו כבר מהכדור הריאשון.כולל בימי ההפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לךסיגל04/01/2010
ברצוני לשאול שאלה.
קיבלתי כבר 2 חיסונים לנגד סרטן צוואר הרחם, את ה3 אני אמורה לקבל בעוד כ5 חודשים. אני מעוניינת להתחיל לקיים יחסי מין, האם הדבר מפריע? האם צריך לחכות עד לקבלת כל שלושת החיסונים ?
אשמח אם אקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
ד''ר אשר אייל05/01/2010מומלץ להשתמש בקונדום עד קבלת החיסון האחרון,ולדעתי גם אחריו מניוון שהחיסון אינו מגן מפני מחלןת מין אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור אצל נערה מתבגרתקרן03/01/2010
שלום רב,
לא קיבלתי מחזור כבר חודשיים ורציתי לדעת מה ניתן לעשות.
את המחזור הראשון קיבלתי לפני שנה וחצי והוא בדר"כ מגיע בין 36 ל43 יום.
הפעם האחרונה שקיבלתי היתה ב31/10 והוא היה למשך שבוע ומאז לא הגיע...
אני לוקחת ריטלין וקצת רזה מהרגיל - 45 קילו ואני 163
מה עושים? זה נורמלי? אני צריכה ללכת להיבדק אצל רופא נשים או רופא רגיל?
אולי פשוט לחכות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ד''ר אשר אייל05/01/2010אם עדיין לא קיימת יחסי מין אין מה להילחץ וכדאי להמתין נחודש. אם קיימת יחסי מין ויש אפשרות שאת בהריון אז רצוי לגשת לרופא בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור פעמייםאני02/01/2010
שלום,
נטלתי פוסטינור פעמיים בשבוע אחד,
כאשר הפוסטינור הראשון ניטל מיד אחרי סיום הוסת שאורכה שבעה ימים, והפוסטינור השני בהפרש של שבוע, כלומר - בדיוק שבועיים לאחר קבלת המחזור האחרון ושבועיים לפני שאני אמורה לקבל את המחזור הקרוב (סדיר בדר"כ).
אני מודעת לבעייתיות ברמת מידת האחריות שאני מגלה, אני מכה על חטא ולא מתכוונת להגיע עוד לסיטואציה כזאת, אבל כרגע אני צריכה להתייעץ:
א. האם הגוף שלי עלול להיפגע לטווח הארוך בגלל לקיחת שתי גלולות בטווח זמן קצר כל כך?
ב. האם תיתכן פגיעה או ירידה ביעילות הגלולה השניה - כלומר אחרי שכבר לקחתי פוסטינור פעם אחת באותו שבוע?
ג. מה המשמעויות למועד קבלת הוסת הבאה - כלומר האם הוא צפוי להתאחר באופן משמעותי? אני שואלת כדי לדעת אם יש סיבה להיות בלחץ אטומי כשהמחזור יתחיל לאחר...
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר אשר אייל10/01/2010אין סיבה להיות בלחץ מכל סיבה שהיא.התשובות לשאלותיך הן \ לא,לא,ויתכן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור פעמיים
א20/06/2010שלום,
חברה שלי ואני שכבנו בלי אמצעי מניעה ביום ה12 מהמחזור שלה ויום אחרי היא לקחה פוסטינור.
אחרי 4 ימים שוב עשינו אותה טעות ושכבנו אך לא גמרתי בפנים,אבל אנחנו פחדנו שכן היה פליטת זרע(אולי פליטת זרע ראשונית) ולכן אחרי 24 שעות שבו שוב שכבנו אך רק היא גמרה ולא אני-היא שוב לקחה את הפוסטינור.
אנחנו יודעים שזו טעות ופוסטינור זה ברירת מחדל האחרונה ולא נעשה זאת שוב,אבל אנחנו מפחדים ורצינו לשאול אם יש מצב להריון או שהפוסטינור אכן עוזר בוודאות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור
פרופ' ירון יובל21/06/2010בדרך כלל זה עוזר, אז לא להיות לחוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעמיים
א17/07/2010שלום,
האם זה ייתכן שאחרי שלקחתי פעמיים פוסטינור בהפרש של שבוע,המחזור שלי מאחר עדיין ב15 יום,ואני גם עושה בדיקת הריון והתוצאות הם שליליות? זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצצהההה נוראאא!!חסויה01/01/2010
שלום,
כתבתי פו מקודם על הדימום שהחל כימים אחדים אחרי נטילת הפוסטינור..והגדרתי כי הוא ניראה כמו מחזוררר.
הייתי צריכה לקבל את המחזוררר שלי ביום חמישי שעבר והיום כבר יום ששי ה1.01.10 והמחזור עדיין לא התחיל.
ישלי כאבים בחזה כמו תמיד לפני המחזור אבל המחזור עדיין לא התחיל,ואני נורא מפחדת שאני בהריון.
שחכתי לציין שהדימום שהיה לי כמה ימים אחרי נטילת פוסטינור "ניו" נמשך כשבוע בדיוק כמו מחזור רגיל שלי.
בבקשה עזרוו לי,האם אני בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
ד''ר אשר אייל10/01/2010לא ציינת כמה ימים חלפו מהפוסטינור. לכן,אם חלפו שבועיים מהפוסטינור כדאי לבצע בדיקת הריון בדם.הסבירות להריון קטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון?ספיר29/12/2009
אני וחבר שלי קימנו יחסי מין פעמיים והשתמשם בקונדום ב2 הפעמים.
אבל יכול להיות שהיתה לו שפיכה מוקדמת עוד לפני שהוא שם את הקונדום ובגלל זה אני מבולבלת עכשיו.
יש לי כאבים בחזה כבר בערך שבועיים וזה בערך תקופת הזמן שעברה מאז הפעם הראשונה ששכבנו.
בשבוע האחרון הפסיקו לי ההפרשות כמעט לגמריי.
ויש לי מידי פעם כאבי מחזור קלים ואז זה עובר.
בנוסף יש לי מצבי רוח משונים ואני בוכה הרבה, אבל אני לא בטוחה אם זה בכלל קשור.
חשוב לציין שאין לי מחזור סדיר וכל חודש הוא מגיע בתקופה שבין ה30 עד ל14 של החודש אחרכך..
הרבה פעמים ביצעתי בדיקת הריון אך לשוואעוד לפנישהתחלנו לקיים יחסי מין מלאים והבדיקות יצאו שליליות והלחץ שלי היה מיותר.
רציתי לדעת מה חוסר ההפרשות אומר ולאילו סימנים נוספים כדאי לשים לב במידה ויש סיכוי להריון.
אנא החזר לי תשובה בהקדם
ספיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר
ד''ר אשר אייל30/12/2009חוסר הפרשות אומר= חוסר הפרשות.מה הקשר להריון? ולמה את מייגעת עצמך עם כל השאלןת האלה?לא פשוט יותר להשתמש בגלולות ולא להתיש את עצמך בכל הנל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופההמיטל28/12/2009
שלום לכם..
אני בת 16 וחצי
לפני כשבועיים סיימתי את המחזור החודשי
ובכמה ימים האחרונים יוצא לי מין נוזל שקוף כזה עם קצת דם
וזה מזה מדאיג אותי..אני מקווה שתוכלו לעזור לי
תודה ושבוע טוב שיהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ד''ר אשר אייל30/12/2009הנרתיק הוא מעין משפך שדרכו יוצאים מיצים שונים.אין בכך ענין מדאיג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות גלולותבר28/12/2009
עד כמה גלולות יעילות למניעת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הן האמצעי הכי יעיל
עינת29/12/2009היום זה ידוע שגלולות נגד היריון הן האמצעי הכי יעיל (לפחות ככה הרופאה שלי אעמרה לי). הן מגנות מפני היריון ב-99.9%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעילות
בר29/12/2009וזה ככה עם גל הגלולות? איזה גלולות מתאימות לחיילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הגלולות
עינת30/12/2009ממה שאני יודעת, כל הגלולות מגנות באותם אחוזים. לגבי גלולות לחיילות, אני יודעת כי גם אני חיילת... :) בצבא נותנים רק לודן שזה ממש מבאס כי לי הן עשו להרגיש לא טוב, אבל לחיילות יש מבצע של פמינט שאת יכולה לקנות בהנחה בסופר פארם וזה מה שאני עושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
בר30/12/2009מה זה הפמינט הזה? מה ההבדל מהלודן הזה?
איך אני מגיעה לרופא נשים בצבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפמינט מול לודן
יעל17/01/2010ההבדל בין פמינט ללודן:
לודן הן גלולות שהצבא נותן בלבד, ואי אפשר לקבל באזרחות. הן יעילות כגלולות למניעת הריון, אבל שתי חברות שלי שלקחו אותן קיבלו תופעות לוואי לא נעימות כמו בחילות. פמינט זו גלולה שאין לה קשר לצבא, גם נשים באזרחות לוקחות אותה ויש בה מעט הורמונים ומעט תופעות לוואי. הצבא פשוט נותן אותה בהנחה של משהו כמו 20 ש"ח לחבילה לעומת 40 ש"ח. אפשר דרך הרופא הצבאי לבקש קופון לקנייה בהנחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפמינט מול לודן
יעל17/01/2010ההבדל בין פמינט ללודן:
לודן הן גלולות שהצבא נותן בלבד, ואי אפשר לקבל באזרחות. הן יעילות כגלולות למניעת הריון, אבל שתי חברות שלי שלקחו אותן קיבלו תופעות לוואי לא נעימות כמו בחילות. פמינט זו גלולה שאין לה קשר לצבא, גם נשים באזרחות לוקחות אותה ויש בה מעט הורמונים ומעט תופעות לוואי. הצבא פשוט נותן אותה בהנחה של משהו כמו 20 ש"ח לחבילה לעומת 40 ש"ח. אפשר דרך הרופא הצבאי לבקש קופון לקנייה בהנחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר
ד''ר אשר אייל30/12/200999.מאוד .הכי יעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר
ד''ר אשר אייל10/01/2010מאוד.בתנאי שנוטלים אותם בצורה מסודרת. אחרת עדיף להכין מיטת תינוק מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר
ד''ר אשר אייל15/01/2010מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיראלמונית26/12/2009
בתי בת 11.3 קיבלה מחזור ב 19.10 למשך יומיים אחכ שוב ב 2.12 למשך יומיים אחכ שוב ב 24.12. במהלך המחזור האחרון הפסקת הדימום לחצי יום ושוב דימום. האם המרווחים והמשך תקינים? יתכן ואלו או חלקם אינם דימומי מחזור? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבהרה
אלמונית27/12/2009מחזור ראשון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוןבתחילה הדימום עשוי להיות
ד''ר אשר אייל30/12/2009בתחילה הדימום עשוי להיות ספורדיובדכ אין עמו בעיות.אם זה לא מסתדר תוך שנה נא לבצע אןלטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אורגזמהמאיה24/12/2009
יש לי שאלה שמציקה לי כבר קרוב לשנה..
אני בת 16.5 ויש לי חבר כבר המון זמן ואנחנו כבר קרוב לשנה עושים דברים בקטע מיני. עוד לא שכבנו ואני גם לא מרגישה מוכנה לזה, אבל עשינו כבר הכל חוץ מזה(עשינו כבר הכל חוץ מלשכב).
עם זאת, כשהוא יורד לי ומגיע לנגיעה ישירה עם הדגדגן (בעזרת היד או הלשון..) אני מרגישה מעין התנגדות כזאת.. כלומר זה לא שאני לא מוכנה כי אין לי בעיה להיות ערומה לידו באור או דברים כאלה, פשוט אני מרגישה שבא לי להזיז אותו כי הנגיעה בדגדגן עושה לי תחושה כזאת של מעין ריפלקס לתזוזות מוזרות של הגוף ולנסות להרחיק אותו ולסגור את הרגליים.
התחושה הזאת לא נעימה לי (אך גם לא כואבת) וזה לא כמו בסרטים שהבנות כל כך נהנות מזה ורוצות עוד.
אני לא יודעת למה זה ככה, ואשמח אם תוכלו לתת לי הסברים הגיוניים לדבר והאם ניתן למנוע את זה.
תודה מראש, מחכה לתשובותיכם!!
מאיה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
ד''ר אשר אייל30/12/2009את זזה כי את חשה אי נוחות.את צריכה לכוון את הנגיעה בדגדגן עפי תחושותיך ואיני מוציא מכלל אפשרותשאולי מין אוראלי אינו המעדף שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 15 וחצי בלי מחזורשושששששששה24/12/2009
הייתי בת 15 בסוף אוגוסט ועדיין לא קיבלתי מחזור
אמא שלי ואחותי הגדולה קיבלו בגיל 14 או 13 לפי מה שאני זוכרת
האם זה הגיוני ותקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שששששששש
ד''ר אשר אייל24/12/2009יכול להיות שזה גם תקין וגם הגיוני.איך יודעים?פונים לבדיקת ר.נשים שמברר את הנושא וגם נותן תשובה מדויקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאאלה היא ....
שושששששששה25/12/2009ברור לי שזה יכול להיות גם וגם
השאלה היא מה הסיכויים ואילו אפשרויות יכולות להיות
בנוסף
במקרה של גניקולוג
איזה מן בדיקה עורכים ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אצל ילדהאמא24/12/2009
ביתי בת 10 לפני חצי שנה החלה להתפתח בשדיים, ולאחרונה מעט שיעור בערווה כמו כן יש לה בחודשים האחרונים מעט הפרשה מהנרתיק (יבשה בתחתונים) האם הפרשה בגיל הזה נחשבת נורמאלית? נאמר לי בעבר שהפרשה מתחילה בכלל שנה או שנתיים לפני ניצני שדיים, האם כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
ד''ר אשר אייל18/01/2010צר לי על העיכוב בתשובה.תלןו בסוג ההפרשה.רירית .שקופהלא תהווה בעיה למרות מה שאמרו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא סדירעינת24/12/2009
אני סובלת מדימומים לא סדירים באמצע החודש, כאלה שלא קשורים למחזור. יש משהו שיכול לעזור לי להעלים אותם? זה ממש מפריע לי ביום יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
ד''ר אשר אייל24/12/2009לא להעלים אותם היא מטרה ראויה.אלא לברר ראשית מה הסיבה לדימומים ואחרי כן לטפל בהם. לכן צריך לפנות לרופא נשים שיעשה בדיקת אולטראסאונד,הורמונים, ויסביר את הטעון טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pco והפרשות בשתןנטע23/12/2009
שלום רב ד"ר
אני בת 21 סובל מ pco ולאחרונה יש לי כאבי בטן. ביציאות שתן אני שמה לב שמופרש אצלי בשתן גם משו לבן כמו חוטים קטנטנים בצבע לבן (כמו זנבות קטנטנות בצבע לבן) מה זה יכול להיות? האם זה קשור לpco? מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
ד''ר אשר אייל24/12/2009לא קשור בוודאות.המדובר בפטריה נרתיקית הדורשת טיפול בנרות והבעיה תיפטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)