מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוייה19/11/2010
היי כבר שאלתי פה פעם שאלה והייתי רוצה לדעת משהו..
היום אני וחבר שלי שכבנו בפעם הראשונה בהתחלה זה מאוד כאב והוא היה מאוד עדין איתי (כמובן השתמשנו בקונדום) ואחרי זה בסוף ירד לי דם.. אמרו לי שזה בגלל שקרום הבתולין נקרע... אבל עכשיו התעוררתי עם קצת כאב בבטן התחתונה וכאב ראש קל..זה נורמאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/11/2010כנראה לא קשור לארוע אלא למשהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי ושאלה נוספת
חסוייה21/11/2010תודה רבה על התשובה ועכשיו יש לי שאלה נוספת..
היום עדיין יש לי הפרשות חומות מעט בתחתון וזה לא יתכן ממחזור כי התאריך המיועד הוא בעוד כשבועיים..האם זה הגיוני שעדיין יש הפרשות ? ( שכבנו ביום שישי )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית התפתחות?תמימה17/11/2010
היי, אני בכיתה י' בת 15 וחצי כבר. קיבלתי מחזור בסוף כיתה ו' כשהייתי בת 12..ככה שאני כבר 3,3 וחצי שנים במחזור. החזה לא התפתח כ"כ מאז כיתה ו' ...
אני שוקלת 46 גובה 1.60 אין לי שום בעיה בריאותית אימא מפותחת מאוד.
מה לא בסדר?
האם זה ישתנה?
סיימתי להתפתח ??
גם מבחינת גובה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית התפתחות? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/11/2010בהנחה שאת אוכלת טוב, לא מגזימה בפעילות גופנית, ומקבלת מחזור מסודר כל חודש,
יתכן שאלו נתונייך הטיבעיים.ימים יגידו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש איזשהי דרך לשנות את זה?
תמימה18/11/2010משהו חיצוני ?
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש איזשהי דרך לשנות את זה? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/11/2010כרגע לא כדאי לעשות שום דבר קיצוני. ניתן להשתמש בחזיות מחמיאות. התייעצי עם מוכרת בחנות חזיות טובה.
בשלב הבא אחרי גיל 18, אם את עדיין לא מרוצה ניתן לבצע תיקונים ניתוחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים לא מוגניםחן17/11/2010
שלום,
אני בת 16, וקיימתי יחסי מין לא בטוחים עם חבר שלי (אני לא לוקחת גלולות נגד הריון,
והוא היה ללא קונדום.) ביום חמישי.
ביום שלישי שאחריו התחילה ממש לכאוב לי הבטן.
אני מפחדת שזה קשור, ואני אמורה לקבל את המחזור החודשי שלי רק בעוד שבועיים.
אני קצת לחוצה בעניין,
חשוב לציין: *החבר שלי גמר בחוץ
* יחסית כואבת לי הרבה הבטן (ללא קשר לכאבי מחזור)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים לא מוגנים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/11/2010גשי לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ראשונהנילי16/11/2010
מה צריך להביא לבדיקה הראשונה ?
אני בת 21 ואף פעם לא הייתי אצל גניקולוג
אני רוצה לפנות עקב הפשרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ראשונה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל17/11/2010לבדיקה ראשונה כדאי לבוא מצויידת בעיקר במידע לגבי ההסטוריה הרפואית שלך ושל משפחתך הקרובה כמו מחלות במשפחה או הפרעות של קרישיות יתר אם יש, וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה לנערהשירה16/11/2010
בתי התחילה להתעניין באמצעי מניעה. גלולות בפרט. היא כבר בת 17 עוד מעט ויש לה חבר כמעט שנה.
כמובן שהרגשות שלי מעורבים בנושא הזה אך בריאותה של בתי חשובה לי מעל הכל ואני רוצה שתמנע עד כמה שאפשר מהריון לא רצוי.
האם הכי כדאי להמליץ על קונדומים וגלולות יחד?
כיצד לנהוג? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה לנערה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/11/2010בגדול התשובה היא כן אך כדאי להביאה לשיחה מקדימה עם רופא/ה על מנת לקבל הדרכה בנושא מחלות מין וחשיבות הקונדום (הפירוט נותן ליעוץ מישנה תוקף), וכן להדריכה בנושא קיום החיסון כנגד וירוס הפפילומה העלול לגרום לסרטן צוואר הרחם ושחיסון מפניו יפחית את בסיכון בצורה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש דבר כזה
שירה17/11/2010גלולה שמתאימה לנערה? שמינון ההורמונים בה יותר חלש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש דבר כזה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/11/2010התאמת גלולות מתבצעת בדכ עי ניסוי של גלולה מסויימת ואחכ באם היו תופעות לוואי משנים לפי סוג תופעות. במקרים מסויימים של אקנה או שיעור יתר יש גלולות מתאימות במיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה דחוף...אליס14/11/2010
אוקיי, היי :)
אני בת 17 וחצי. המחזור האחרון שלי היה ב-18.10.10, אני אמורה לקבל מחזור בימים האלו...אני וחבר שלי מקיימים יחסים מוגנים, זאת אומרת משתמשים בקונדום (אני לא על גלולות כי יש לי בעיה קלה בכבד ואני מפחדת שהכדורים יזיקו לי) וליתר ביטחון הוא לא גומר בתוכי, אבל...לצערי אבל גדול...
ב-12.11.10 קיימנו יחסים אבל הקונדום נקרע. דבר ראשון שעשינו זה עצרנו את הכול, ונסענו מהר לבית המרקחת לקנות פוסטינור. אחרי שעה מאז שהוקנדום נקרע- לקחתי את הכדור, ככה שלא חיכיתי יותר מדי.
שמעתי שאמורים להרגיש נוזל כלשהו אם הקונדום נקרע (הרי יש טיפות בכל זאת), אבל אני הרגשתי דווקא ההפך, כאילו עם הקריעה התייבשתי, כאילו הקריעה לקחה את כל הטיפות איתה והכל היה יבש.
על כל פנים, אנחנו מאוד לחוצים עכשיו. אני בכל זאת אלך לרופאה להתייעץ איתה אוליי בכל זאת אני יכולה ליטול גלולות (כדי לא להלחץ להבא).
אני רק רוצה לדעת דבר אחד...בהתחשב בתאריך הביוץ, בהתחשב בלקיחת הכדור שאחרי מהר אחרי המגע...האם יש סיכוי שאני בהריון?
אם כן, מה עליי לעשות? שמעתי על הפלות שגורמות לעיקור...יש הפלות שלא גורמות לעיקור?
ואם אני לא בהיריון...אז בבקשה תרגיעו אותי, כי זה שאני לחוצה זה תורם עוד יותר לאיחור של המחזור.
אז בבקשה- אני צריכה עזרה בהקדם האפשרי...
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה דחוף... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/11/2010בחלוף 10-12 ימים מיחסי המין בצעי בדיקת הריון.
תשובה שלילית תרגיע אותך.
הפלות המבוצעות בצורה מבוקרת ע"י גורם מקצועי מנוסה בד"כ לא אמורות לגרום להפרעות פריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב.ע'12/11/2010
כיום אני בת 16,קבלתי מחזור בערך בגיל 11 וחצי,
וישנו דבר המטריד אותי מאוד כבר זמן מה.
בשנים האחרונות ובמיוחד בשנה האחרונה ירדתי מאוד במשקלי עקב אכילה לא מאוזנת
ואף הגעתי לתת משקל.
כתוצאה מכך מידת החזיה שלי ירדה מC80 לB70 והשדיים לא ממלאות את החזיה.
לאחרונה התחלתי לאכול מאוזן ובריא אך אני חוששת שהחזה לא יגדל עוד
משום שההתפתחות נפגעה בגלל הירידה הלא מסודרת במשקל.
האם זה נכון?ואם כן,האם יש מה לעשות בנידון?
ועוד שאלה - אבי גבוה[כ190 ס"מ] ואמי בסביבות ה160 ס"מ גובה.
כיום אני 162 ס"מ.
עד כמה הירידה במשקל שציינתי מקודם השפיעה על הסיכוי שלי להמשיך לגבוה?
האם אני אגבה עוד,כפי שהייתי אמורה?
שתי השאלות הנ"ל מציקות לי מאוד לכן אשמח לתגובה בהקדם האפשרי.
תודה רבה מראש,
ע'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/11/2010רקמת שד מורכבת גם משומן.אם תעלי במשקל , יגדלו גם השדיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהמזל11/11/2010
בתאריך 10.09.2010 קיבלתי מחזור ..בתאריך 17.09.2010 קיימתי יחסי מין כאשר הוא נשאר בבגדיםואני עירומה לחלוטין ..כאשר גמר הבחנתי בכתמים על מכנסו אשר היו במגע ישיר עם הנרתיק לכן חששתי מהריון...14 יום לאחר הביוץ ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית.
בתאריך 08.10.2010 קיבלתי מחזור אך נראה לי שהיה שונה מהקודמים לכן חיכיתי עד הפסקת הדימום ושוב עשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית.
בתאריך 01.11.2010 קיבלתי מחזור דומה למחזור של חודש שעבר אך הקדים שבעה ימים דבר שהבהיל אותי עוד יותר מאחר ואף פעם לא הקדים שבעה ימים.
אני סובלת מצרבת, גזים ונפיחות בבטן.
האם יתכן הריון? האם זרע עבר מבגדיו אל הנרתיק?
אני במתח נא תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/11/2010הסיכוי קלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת us אגןממננ11/11/2010
מספר שאלות :
1. מה מספר הזקיקים התקין שצריך להיות בשחלה בבדיקת us (הבדיקה נעשתה ביום העשירי של המחזור)
2. בתוצאות בדיקת ה us רשום רק זקיקים קטנים (בשתי השחלות)
השאלה שלי היא אם היו זקיקים רבים האם זה היה צריך להיות רשום בבדיקה
3. ביצעתי בדיקת us לפני שנתיים ששם היה דגש על כך שהיו זקיקים קטנים וקטנטנים רבים בשתי השחלות
האם יכול להיות מספר הזקיקים הלך וקטן בשנתיים האחרונות ואם כן לא הבנתי איך???
אבקש הסבר תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת us אגן - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/11/2010יש מבנים שונים של שחלות ומספר וגודל הזקיקים משתנה כתלות ביום בחודש וכתלות במבנה השחלה. פני עם התוצאה לרופא שלך לקבלת פיענוח למקרה הספציפי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות דחופותאנונימית10/11/2010
אחותי נדבקה בוירוס הפפילומה, וכבר חודשיים סובלת ממנו, והוא התפשט כבר ונהיה די חמור... היא לא קיבלה טיפול רפואי מכיוון שבחודשיים האלה חיכתה לתור שלה אצל הגניקולוג. (היא ביקרה אצל רופא עור פעמיים, והוא חשד במשהו אחר ולא נתן טיפולים והפניות..)
האם ישנו טיפול במצב הזה? והאם הוא בטוח (האם תמיד יעיל)?
ושאלות נוספות בנושא הוירוס:
כיצד נדבקים בו? האם הוא עובר דרך האוויר (נשימה), רוק (כולל שתיה מאותו בקבוק מים וכו'), או רק במגע מיני?
כלומר, האם יש סיכוי שאדבק ממנה?
אם כן, מה עליי לעשות בשלב זה כדי להמנע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות דחופות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/11/2010יש טיפול יעיל.
ההדבקה קורית בד"כ בחיכוך ומגע בין איברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא מובן לי
אנונימית12/11/2010חיכוך ומגע בין איברים = רק מגע מיני? אין סיכוי להדבקה בדרך אחרת?
ובהקשר לזה:
אחותי לפעמים משתמשת בתחתונים שלי, ובזמן האחרון השתמשה גם כן. לאחר שעברו כביסה - האם קיים סיכוי להדבק ממנה? הרי על התחתון נשארים הנוזלים וההפרשות ויחד איתם גם הוירוס, האם לאחר כיבוס הוא לא נשאר על התחתון כלל או שקיים סיכוי שהוא כן יישאר?
במידה וכן, האם שימוש בתחתון עם תחבושות או מגיני תחתון מונע הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,נועה10/11/2010
ביומיים האחרונים החלו להופיע לי כתמים חומים כאלו על התחתון.
עכשיו, זה חסר ריח וקשה לי להאמין שזה מחזור, כי הוא אמור להגיע עוד שבוע-שבועיים (הוא לא סדיר).
אני לא בתולה, אבל אני גם לא קיימתי יחסים כחצי שנה, ומאז אני קיבלתי מחזור כמה פעמים.
אני בת 15, ולא לוקחת גלולות. אוכלת דיי בריא, ומתמידה על פעילות גופנית.
עכשיו בימים האחרונים אכלתי פחות מבד"כ, ועשיתי יותר ספורט. לא יודעת מה המניע של התופעה ואשמח אם תעזרו לי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/11/2010לפי התאור -נשמע כמו הכתמות היכולות להיות קשורות לביוץ.
בכל מקרה של הפרשה חריגה מומלץ בכל זאת לפנות לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהיונתן10/11/2010
שלום אני בן 25, אני בקשר רומנטי עם אישה בת 24. לפני שפגשתי אותה היא הייתה בתולה. לאחר מספר חודשים התחלנו ל"קיים" יחסים. ניסיתי לחדור פעמיים(בימים שונים) כל פעם שהייתי עושה את זה היא התלוננה על כאבים חזקים מאוד ותגובתה הייתה מאוד רגשית וקיצונית. יש לי ניסיון מיני עם בתולות ולכן אני מרשה לעצמי להניח שתגובתה הייתה מוגזמת מאוד - בגלל שהיא לא יכולה לסבול אפילו מגע באזור ה"חור". ולבסוף לא הצלחתי להחדיר את פיני עד הסוף. השתמשתי בקונדום.
תיאורה היה "כאילו מישהו חותך לי את הבשר וממש ממש כואב". אני חושש שמשהו לא בסדר כי כל פעם שניסיתי לרכך ולנסות קודם אצבעות, רק מנגיעה באזור היא התלוננה על כאבים שלא לדבר על הפין. המקרה האחרון היה לפני כחודש וחצי ומאז לא ניסינו חדירה.
כשדיברנו על הנושא קיבלתי ממנה את הרושם שהיא לקטה במעין טראומה מכיוון שאמרה "לא יודעת אם אני נהנית מחדירה" - דבר מצחיק לומר עם נסיונה הקטן והלא משמעותי - בגלל שכלל לא היה "סקס".
הקשר שלנו כרגע זהו מין אורלי ועם ה"יד" בלבד דבר המתסכל אותי מאוד בגלל שאני רגיל לסקס מגיל 15 באופן רציף. אני מאוד אוהב את אותה ומוכן לעזור ולחכות אם צריך.
כרגע אני מאוד מתוסכל ואני לא יודע מה לעשות? האם יש בעיה רפואית? ואיך אני אמור להסביר לה את זה?
אודה על כל עזרה שהיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
פרופ' ירון יובל10/11/2010במקרה זה ייתכנו הן בעיות שנובעות מטראומה נשפישת בעבר, ללא כל בעיה רפואית, אבל בהחלט יכולה גם להיול איזו בעיה, כמו למשל קרום בתולין עבה ונוקשה, או סוג של דלקת כרונית (וסטיבוליטיס). הטוב ביותר זה שהיא תבדק על ידי רופא/ה כדי לברר את האפשרויות הללו. צתריך להיות אופטימיים - אפשר לטפל בכל דבר - אבל דרושה נכונות מצידה וסבלנות מצדך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבש?שני09/11/2010
האם ע"י סקס יבש ניתן להידבק במחלת מין כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס יבש? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/11/2010כשיש בגדים חוצצים הסיכוי נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בלקיחת הגלולהנופר08/11/2010
שלום,
אני משתמשת בגלולת מינס שכחתי לקחת גלולה אחת במהלך החודש והמשכתי את הרצף של הגלולות כרגיל, אני כרגע נמצאת בגלולה הלבנה הפיקטיבית רציתי לדעת אם כדי להקדים את המחזור ביום אחד אם ישנה אפשרות שאקח את הגלולה הראשונה של החפיסה החדשה ביום שלישי במקום ביום רביעי ואוותר על הגלולה הלבנה האם כך אני לא מוגנת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בלקיחת הגלולה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/11/2010האפשרות קיימת ואת תהיי מוגנת לסבב הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסבב הבא?
נופר08/11/2010הכוונה שאני יהיה מוגנת רק אחרי שאני אסיים את כל החפיסה כולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסבב הבא? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/11/2010בהנחה שתקבלי כעת את הוסת כמצופה , בחפיסה הבאה את מוגנת מתחילתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת גלולותאלה07/11/2010
אם התחלתי לקחת גלולות מהיום השני של המחזור האם אני מוגנת מהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/11/2010בד"כ כן ברמה גבוהה של סבירות.
אני ממליצה בכל זאת על שימוש בקונדום על מנת להימנע גם ממחלות מין ולא רק מהריון. (כלמידיה, פפילומה, עגבת, זיבה, הרפס וכו' אשר בן הזוג ידע שיש לו כשתספרי לו שנדבקת ממנו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)