מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דדייי דחוףףףףףטל27/05/2010
הכררתי בחור בים וכשהיינו במים האיבר שלו התחכך בשלי( למרות שהיינו עם בגדים, ואני לא יודעת אם הוא גמר או לא, והמחזור שלי מאחר ואני לא יודעת אם יכול להיות שנכנסתי להריון או לא ולמרות שאני יודעת שאי אפשר להיכנס להריון בלי חדירה (מה גם שאני עדיין בתולהה), אני יודעת שההפריה מוצלחת יותר בסביבה מימית,אזז מה הסיכוי שקרה משהו?
בבקשה תענו מהר כי אני לחוצה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תדאגי ככה לא נכנסים להריון
פרופ' ירון יובל15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
ד''ר אשר אייל16/06/2010אפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזורדנה24/05/2010
שלום
אני בת 16 וחצי, בתולה, והמחזור שלי מאחר בערך בחודשיים וחצי, זה כנראה קשור לעובדה שאני בתת משקל די גדול, הגובה שלי הוא 1.48 ואני שוקלת 37..
האם צריך להתייעץ עם רופא? מה לעשות עם זה?...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור
ד''ר ירון חמני24/05/2010שלום דנה
תת משקל היא בהחלט סיבה להעדר וסת. זהו בהחלט מצב שמחייב פניה לעזרה מקצועית כולל פסיכולוג, דיאטנית ורופא משפחה. ה BMI שלך הוא 16.9. שנחשב לתת משקל ואף מתחת לכך. זהו כמובן מצב לא בריא שצריך לטפל בו.
בהצלחה, דר' ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווף חשש להריוןלין..24/05/2010
אני בת 18, בפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין הייתה לפני 3 שבועות, נקרע הקונדום ושעה אחרי לקחתי פוסטינור. המחזור מאחרי לי בשבוע ולאחר בדיקת הריון יצא חיובי.
למי אפשר לפנות בנוגע להפלה? מה העלות לנערות שבכללית פלטינום? מחייב התערבות הורים?
ואם תוכלו לתת לי כמה שיותר פרטים בנושא זה יעזור לי מאוד...
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לייייייייייייייייייייייי
מיכל24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחווף חשש להריון
ד``ר יובל קאופמן24/05/2010אם את עברת את יום ההולדת ה-18 את אמורה להיות מסוגלת לחתום על הסכמה להפסקת הריון בעצמך. את הפעולה אפשר לבצע דרך בית חולים ציבורי או פרטי. עלויות משתנות ממקום למקום. את צריכה לעבור ועדה שאמורה לאשר לך את הפסקת ההריון ללא בעיה. קודם כל את צריכה להגיע לרופא נשים שיבדוק אותך ויעשה אולטראסאונד כדי לנסות לראות את גיל ההריון. במידה ומדובר אכן בהריון צעיר יתכן וניתן יהיה לעשות הפסקת הריון תרופתית שהיא עדיפה בד"כ. רופא הנשים יוכל להגיד לך לאיזה בית חולים לפנות.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה ?
מיכל25/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ד''ר אשר אייל25/05/2010ראשית עלייך לפנות לרופא נשים כדי שיעשה בדיקת אולטראסאונד. במידה ואכו זה הריון ועלייך לבצע הפלה הוא יפנה אותך לועדה להפסקות הריון. לא מחייב התערבות הורים. במוסד ציבורי גם לא עולה כסף בגילך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתגרות וייאוש ממחזורענת22/05/2010
שלום,
ביתי בת 12 וחצי, קיבלה מחזור בגיל 12 ומאז כל פעם שהמחזור מגיע היא מסתגרת בבית, מדוכאת, לא יוצאת לשום מקום, מוותרת על ארועים אם זה בזמן המחזור ומאוד מאוד נגעלת מזה, מחליפה ללא הפסקה תחבושות וגם לא הולכת לביה"ס בימים אלו. מה עושים? האם זה אצל כולן? האם עליי לפנות לפסיכולוג? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגרות
ד''ר ירון חמני22/05/2010שלום ענת
בהחלט כדאי לפנות לייעוץ פסיכולוגי מקצועי. התופעות שאת מתארת אינן רגילות, מקשות על ביתך ומשבשות את סדר חייה.
לאחר הערכה תוכלו לבחור את דרך הטיפול המתאימה ביותר.
בהצלחה, דר' ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור שלי מתעכבאנונימית22/05/2010
אני בת 16, בתולה.
המחזור שלי מאחר ביותר משבוע...
מה לעשות? זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב בוסת
ד''ר ירון חמני22/05/2010שלום
עיכוב בהגעת הוסת הוא תופעה יחסית שכיחה בגילך. אין צורך להילחץ. במידה והעיכוב יתמשך עוד מספר שבועות אפשר לפנות לרופא נשים לבדוק את הסיבה. העיכוב לא בהכרח מעיד על בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאי הפורום.דיאנה21/05/2010
שלום, אני בת 16 וסובלת מכאבים בזמן יחסי מין (שנה בערך).
החדירה ממש כואבת וגם התהליך עצמו, עד כדי כך שזה פשוט בלתי נסבל.
הגיניקולוג אמר שיש לי פטרייה(והביא לי מרשם ל"פלוקונול" 2 כדורים)
האם הכאבים שנמשכים כבר שנה פחות או יותר, יכולים לנבוע עקב הפטרייה?
ואם לא,אז מה הסיבה שיכולה לגרום לכאבים כה עזים בעת קיום יחסי מין?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאנה
ד''ר ירון חמני22/05/2010שלום דיאנה
יש מגוון של תופעות שעלול לגרום לכאב בקיום יחסי מין. מנסיוני, בדרך כלל לא מדובר בפטריה. רב הנשים שסובלות מכאב בקיום יחסים "נחשדו" בתחילה כסובלות מפטריה.
את הכאב בקיום יחסים ניתן לחלק לשניים: כאב בכניסה לנרתיק או כאבים בעומק הנרתיק ובאגן.
הסוג הראשון עלול להיגרם כתוצאה מכיווץ שרירים לא רצוני, תהליכים דלקתיים, רגישות יתר ועוד. ניתן להתגבר על הכאב לאחר אבחנה נכונה באמצעות טיפול פיזיותרפי, ביופידבק, רפואה משלימה וטיפולים נוספים בהתאם לאבחנה.
הכאב בעומק הנרתיק קשור בדרך כלל לאבי אגן, בעיקר אנדומטריוזיס.
כך או כך, אין צורך לסבול וכדאי לפנות להערכה וטיפול נכונים על מנת להפסיק את הכאב. לא כדאי "להיתקע" עם אבחנה של פטריה נרתיקית.
באם תרצי תוכלי לפנות למרפאת נשים בהדסה הר הצופים בירושלים ונוכל לנסות ולסייע לך.
בהצלחה, דר' ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לואי של גלולותבת 1813/05/2010
שלום,
אני בת 18 ולפני חודש התחלתי לקחת גלולות מסוג "יסמין".
זמן קצר אחרי שהתחלתי לקחת אותן התחילו לי בעיות בשינה שלא היו קודם, אני מתקשה להירדם, ומתעוררת כמה פעמים בלילה והשינה לא עמוקה מספיק ומתעוררת מוקדם.
בדקתי בעלון לצרכן והתופעה הזו לא מופיעה כתופעת לוואי.
יכול להיות שבכל זאת מדובר בתופעה שקשורה לגלולות או לשינויים ההורמונלים שבעקבותיהם?
ובמידה וכן, האם מדובר בתופעה חולפת? או שיש מה לעשות כדי לטפל בה?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של גלולות
ד''ר ירון חמני17/05/2010שלום
התופעה שאת מתארת בהחלט חריגה. לכן צריך לברר אם יש לה מקור אחר. לא בלתי אפשרי שהיא קשורה בגלולות מכיוון שלהורמונים השפעות מגוונות על חיינו. אם התופעה נמשכת כדאי לנסות גלולה מסוג אחר.
בהצלחה, דר' ירון חמני
מחלקת נשים, הדסה הר הצופים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
ד''ר ירון חמני22/05/2010הי
אני מסכים שלא מדובר בתופעת לוואי מוכרת בהקשר לגלולות ולכן הייתי מחפש הסבר במקום אחר. אם לא תהיה ברירה, אפשר לשקול שימוש באמצעי מניעה אחר או גלולה אחרת.
בהצלחה, דר' ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייחסות לפורוםמיכל12/05/2010
שלום
אני אמא מודאגת ופשוט רציתי לדעת למה לא עונים בפורום הזה, אם אין לכם זמן לנהל את הפורום הזה אז פשוט שמישהו אחר יקח אחריות ויענה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד''ר אשר אייל25/05/2010אני הייתי בחול והיה צריך להיות מחליף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת יעוץלורי08/05/2010
הילדה שלי בת ה17 התחילה לקחת גלולות מסוג יסמין לפני שבעה חודשיםאחרי שהתלוננה בפני שוב ושוב על כאבים עזים בזמן המחזור וכן נפיחות אדירה בחזה בזמן המחזור.
לפני חודש ביקרה אצל רופא הנשים וסיפרה לו שהחזה התנפח מאד, התחילו להופיע פצעונים אדומים על החזה שלה ועל גבה ופניה בעיקר באיזור הסנטר.
הרופא המליץ לסיים חבילה ולהתחיל בגלולות שלדבריו מותאמות לבחורות צעירות, גלולות מסוג פליים.
האם הגלולה הזו אכן מתואמת עם צרכיי ילדתי לפי התסמינים שתיארתי. שוב היא בת 17.
אשמח לייעוץ מיידי. אני דיי מודאגת מהסיבוך שנוצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני לא רופאה
מעין10/05/2010אבל שתדעי סתם שאני משתמשת בהם וכן הם מאד טובות לי כבר 4 חודשים.
אז אל תדאגי יותר מידי לבת שלך ויהיה בסדר הכל יעבור לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יגיע?מיכל06/05/2010
שלום,
אני אמא של ילדה בת 13 שסובלת מעקמת גבית. בכל פגישה שלנו עם האורטופד הוא שואל האם קיבלה מחזור. היא עדיין לא קיבלה מחזור. האורטופד אומר שכאשר ילדה מקבלת מחזור העצמות מאיצות את גדילתן בשנתיים לאחר מכן ואז נעצרת הצמיחה. בכל התקופה עד אז עמוד השדרה כאמור גדל והעקמת מחמירה. להמלצתו התחלנו עם חגורת גב על מנת לא להחמיר המצב. לשאלתי: הילדה נכנסה למצב רוח ירוד בעקבות אי קבלת המחזור והאם ישנה אפשרות לזרז הגעת הוסת מהר ממה שהטבע מכתיב על מנת שנוכל לדעת בוודאות מתי תוכל להפסיק את השימוש בחגורה?
תודה וערב טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא מתייחסים לשאלות בפורום הזה?
מיכל10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה!!!!!!!!!
מיכל27/05/2010שלום
אפשר לקבל תשובה בבקשה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור כבדגל04/05/2010
שלום,אני בת 17 ולוקחת כבר חצי שנה פמינט ע"פ הוראות הגניקולוג שלי כדי להקל על הדימום הכבד שלי. הגלולות לא עזרו כמעט,אני מאוד סובלת ולא יכולה לבצע כמעט פעילויות מחוץ לבית,שלא לדבר על ספורט, בזמן המחזור.
הגניקולוג שלי אומר שאין הרבה מה לעשות אבל אני אובדת עצות ולא מסוגלת לתפקד ככה,
לא יכול להיות שאני צריכה להמשיך ככה לכל חיי?
אין סיכוי שהמחזור עוד ישתנה? קיבלתי אותו לפני שנתיים ו10 חודשים.. לפי מה ששמעתי בשנים הראשונות הוא עוד לא סדיר אבל הגניקולוג שלי כל כך פסימי ואומר שזה החותם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ניצן17/05/2010אל תדאגי, המחזור בחודשים הראשונים הוא מאוד לא נעים ולא צפוי, באמת שלפעמים צריך רק זמן וסבלנות
לי הייתה בעיה דומה עם דימום כבד אבל עם השימוש בגלולות פמינט המחזור נהיה חלש יותר, זה יכול לקחת כמה חודשים צריך לחכות מעט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור כבד
ד''ר ירון חמני17/05/2010שלום גל
דימום וסתי רבדורש התייחסות ובירור במיוחד כאשר הדימום לא נחלש תחת שימוש בגלולות. אני לא מסכים שצריך להתייחס אליו כגזירה. יש לבצע בירור שכולל US ובמקרה הצורך בדיקות נוספות על מנת למצוא את הבעיה.
מעבר כל ניתן להשתמש ב"טריקים" שונים, למשל שימוש ממושך רציף בגלולות. נוטלים את הגלולות במשך 3 חפיסות ברציפות ורק אז שבוע הפסקה.
בהצלחה, דר ירון חמני
מחלקת נשים, הדסה הר הצופים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להמשיך או לא להמשיךאתי03/05/2010
אני וחבר שלי ניפרדנו אחרי שנה וחצי
רוב התקופה שלנו ביחד נטלתי גלולות פמינט
עכשיו שניפרדנו אני לא יודעת עם להמשיך אול לא כי בעיקרון זה נוח לי ומסדר לי את המחזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמשיכי
דניאלה09/05/2010אם פמינט מסדרות לך את המחזור, אז למה לא להמשיך???
אני אישית לוקחת גלולות רק בשביל הסדרת מחזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 8חסוי27/04/2010
מה עושים כשילדה בת 8 מתלוננת על שיש לה ריח רע האיבר המין?
האם בגיל זה ניתן לקחת אותה לרופא נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר אשר אייל28/04/2010כן. ורצוי מאוד.יתכן והחדירה גוף זר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא רצויילד26/04/2010
הייתי עם מישהי (בתולה) וגמרתי לה באיזור הבטן התחתונה... התחתונים שלה היו ספוגים בזרע... אבל הרוב היה על הבטן.. יכול להיות שכתוצאה מזה אפשר לחשוש מהריון לא רצוי? למהר לקנות פוסטינור? האם החששות מיותרים? מה עושים? זה מסוכן גם בלי חדירה?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילד
עינבר26/04/2010כול שפיכה באיזור הבטן התחתונה וכמובן שאם התחתון של הבחורבה ספוג בזרע אז יש בעיה ???
זרע שנוגע בנרתיק גם מהתחתון יש סיכויים להריון
ונא להשתמש באמצעי מניעה אפילו שהיא בתולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד
ד''ר אשר אייל28/04/2010הסכוי להריון משפיכת זרע על הבטן קלוש.פוסטינור יעיל רק תוך3 ימים מהארוע. בת כמה הילדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה שלא עוברתסמדר26/04/2010
אני לוקחת עכשיו גלולות חצי שנה אבל אני מרגישה נפוחה כזה ואני לא ממש יודעת איך אפשר להעביר את זה
אפשר עזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמדר
ד''ר אשר אייל28/04/2010למה לא לפנות לרופא שהמליץ לך על הגלולה?איזו גלולה? בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)