מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה ופוסטינורחן04/06/2012
עשיתי הפלה תרופתית - לקחתי מייפג'ין ב- 4.5 וציטוטק ב- 6.5. ב- 20.5 הלכתי לבדיקה בבית החולים ואמרו לי שההפלה הצליחה.
אתמול חבר שלי ואני קיימנו יחסי מין ובמשך כ- 10 שניות איבר המין שלו היה בתוכי ללא קונדום (ואני לא על גלולות). ידוע לי שהסיכויים להיכנס להריון מאירוע כזה הינם מזעריים, אבל בכל זאת קיימים. לקחתי פוסטינור יומיים אחרי.האם מותר לקחת פוסטינור אחרי הכדורים של ההפלה?
ואיך זה אמור להשפיע על הוסת שלי? האם זה ישנה את זמן ההגעה שלה? מה צפוי לקרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה ופוסטינור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/06/2012קצת מאוחר לשאול לאחר מעשה, ועוד אחרי הפלה, לא?
לגבי ההשפעה על הוסת-היא אינה קבועה ומשתנה ממקרה למקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמתלבטת03/06/2012
מה ההבדל בין גלולות פליים לאמילי? ואיזה מהן הכי מתאימה למישיהי שיש לה שחלות פוליציסטיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/06/2012אין הבדל משמעותי.
סוג הגלולות הנבחר עי הרופא תלוי בגורמים רבים ולא רק קיום שחלות פוליציסטיות ועל כן מומלץ לפנות לרופא מטפל לקבלת המלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..מיכל31/05/2012
שלום!
יש לי שאלה.. אני לא יודעת אם זה המקום המתאים לשאול אם לא בבקשה תפנו אותי..
יש לי שערות שחורות(חשוב להדגיש שאני עם שיער בהיר) בחזה אני לא חושבת שאמור להיות שם..ואני מתביישת לשאול את הרופאה שלי..אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/06/2012אם הן רק שם ובעיקר סביב הפטמות, זה נורמאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה?אנונימי30/05/2012
לפני שבוע בדיוק לקחתי פוסטינור לאחר שהקונדום של חבר שלי נקרע...
היום קמתי וראיתי שקיבלתי מחזור אבל המחזור שלי אמור להגיע רק עוד שבועיים.
האם זה נורמלי שזה מקדים ככה או שזה בכלל סתם דימום וככה או ככה האם זה אומר שאני לא בהיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל31/05/2012המחזור סביר אחרי פוסטינור.
לגבי הריון-לא נראה סביר עם וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמתלבטת29/05/2012
לפני כשנה הפסקתי ליטול גלולות דיאנה אחרי נטילה של 3 שנים בעקבות הופעת ורידים על הפנים והגוף..עשיתי הפסקה של 3 חודשים בהם רוב הורידים מאוד נחלשו או נעלמו אך בגלל שלא היה לי מחזור 4 חודשים המליץ לי הרופא על גלולות עם מינון נמוך כמו פמינט. עד עכשיו האיתי מרוצה מפמינט ( נוטלת כבר כ 9 חודשים) אך ליפני כשבוע החלו שוב להופיע ורידים על הגוף והפנים ומאט אקנה שעבר עם תחילת פמינט
מה הפיתרון במקרה הזה?
יש לציין שאני בעלת שחלות פוליציסטיות והמחזור שלי פעם בחצי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל29/05/2012נסי בתאום עם הרופא שלך סוג אחר של גלולות במינון נמוך שיטפלו גם באקנה וגם אולי יגרמו פחות ורידים אם כי אני בספק לגבי הורידים שקשורים גם לגנטיקה משפחתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
מתלבטת29/05/2012את יכולה להמליץ אולי על סוג גלולות בעל מינון נמוך מפמינט שיטפל גם באקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל29/05/2012מציעה לפנות לרופא המטפל שמכיר את תולדותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאנונימי27/05/2012
אני בת שבע עשרה ויש לי חבר בן שמונה עשרה כבר חצי שנה...אנחנו מקיימים יחסי מין מוגנים כבר כמעט שלושה חודשים אך לפני שלושה ימים קימנו יחסי מין ולאחר שחבר שלי גמר והוציא ממני ראינו שהקונדום נקרע.
רצנו לבית מרקחת וכשעה לאחר מכן כבר לקחתי פוסטינור.
רציתי לדעת מה הסיכוי שאני בהיריון ואיך אני יכולה להיות בטוחה שהכדור עבד ואני לא בהיריון?
יש לי כאבים בבטן וקצת בחילות האם זה נורמלי?
מתי המחזור שלי צריך להגיע עכשיו?
והאם מותר לנו שוב לקיים יחסי מין או שצריך לחכות תקופה מסויימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה28/05/2012הבחילות והכבי בטן לא מצביעים על הריון ,במקרא שלך פרוסטינור אמור לעזור
את צריכה להתאזר בסבלנות על להופעת הוסת
כמובן שאין מניעה מיחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אנונימי28/05/2012לא ממש הבנתי... מתי ואיך אני יוכל לדעת בוודאות שאני לא בהריון והפוסטינור באמת עבד?
והמחזור שלי אמור להגיע בתאריך הרגיל שלי או שהוא אמור להקדים בעקבות לקיחת הכדור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לכם
לימור05/06/2012לעבור לגלולות. כל עוד תזכרי לקחת לא צריכה להיות בעיה ופחד של קונדום שנקרע.. וכל זה..
את רק צריכה ללכת לרופא נשים והוא יתאים לך סוג. יש היום מינונים נמוכים שמתאימים לנערות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדירות במחזורדנה24/05/2012
עברתי הפלה לפני כשלושה חודשים,10/2 לאחר ה-10 ימים של דימום ההפלה ניגשתי לרופאה בכדי לבצע בדיקה נאמר לי כי הרחם נקיה,לאחר מכן במחזור הראשון התחלתי לקחת גלולות,ומאז ועד היום יש לי דימומים,ניגשתי שנית לבדיקה ונאמר לי כי יש גוש ברחם,הפנו אותי לבדיקת אולטרסאונד וכרגע אני בהמתנה,השאלה שלי:
א. מה זה יכול להיות?ואיך לא עלו על זה בבדידה לאחר ההפלה?
ב. האם להמשיך וליטול גלולות?
אשמח לקבל חוות דעת נוספת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות במחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/05/2012לדנה שלום
קשה להבין מה קורה אצלך ללא בדיקה. אם נצפה ממצא בחלל הרחם, יתכן שהבדיקה לאחר ההפלה פיספסה אותו או שמדובר במשהו שהתהוה אחריה.
בכל מקרה אני ממליצה לך להמשיך את הגלולות בלי להתרגש מהדמם ולהמשיך טיפול לפי הנחיית הרופא המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה12320/05/2012
היי...
אני נוטלת גלולות באופן קבוע כבר כמעט 3 שנים
השבוע פספסתי גלולה, כשנזכרתי לקחתי אותה אך עברו כבר יותר מ 12 שעות, חשוב לי לציין שכששכחתי את הגלולה נשארו 7 גלולות אחרונות בחפיסה, לאחר בערך 5 ימים קיימתי יחסי מין עם חבר שלי, אבל הוא לא גמר.
זאת פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי, רציתי לדעת אם יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה20/05/2012לפי התאור שלך לא נראה לי שאת בהריון , אך עלייך להקפיד במחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדירות במחזוראימאל'ה16/05/2012
שלום,
בתי בת 16 וחצי וקיבלה מחזור בגיל 12 לערך. המחזורים שלה ארוכים , יחסית, ומופיעים בסדירות אחת ל40 יום בערך. היא אינה סובלת מהשמנת יתר או מאקנה.
לאחרונה היא קיבלה מחזור בהפרשים של 18 יום ( בחודשיים האחרונים ). אני לא יודעת אם זה קשור אך לאחרונה, מצויה בלחץ נוראי בגלל הלימודים (בחינות בגרות ) .
רציתי לדעת האם ייתכן קשר בין הלחץ לבין הופעה תכופה ולא מסודרת של המחזורים הללו?האם מחזורים ארוכים כל כך הם רגילים ותקינים? האם ייתכן שמדובר בשחלות פוליציסטיות?
בהנחה שגלולות יפתרו את בעיית הסדירות, רציתי לדעת את מידת מסוכנותן בידיעה שבתי סובלת מידי פעם ממיגרנות.
אשמח לדעת את דעתך.
תודה מראש,
אימאל'ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות במחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/05/2012אמא'לה שלום,
מחזורים יכולחם להיות מושפעים מתנאים סביבתיים ובהם גם לחץ.
שחלות פוליציסטיות יכולות לבוא בהסתמנויות שונות ועל כן אין ביכולתי לענות על שאלה זו ללא בדיקה, וגם אם כן מדובר בהן, הטיפול יהיה דומה. אין מדובר בדבר מסוכן והטיפול תלוי במידט המיטרד הנגרם לנערה.
מידת המסוכנות עבור ביתך היא כמו עבור כל מטופלת. נושא המגרנות צריך להיבחן בזהירות עי הרופא לפני מתן הגלולות. השאלה המרכזית היא האם הן מלוות באאורה-תופעות מקדימות וכן מידת תכיפותן.
ממליצה לפנות לרופא לצורך קבלת המידע המלא והטיפול בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת גניקולוגעלמה15/05/2012
שלום רב. אני בת 17.5 וטרם קיימתי יחסי מין. אני מתכוונת לעשות זאת בקרוב ולכן רציתי להיות אחראית ולהתאים לעצמי גלולות מבעוד מועד. לכן, קבעתי תור לרופא נשים ורציתי לדעת:
1) האם אצטרך להיחשף ולפתוח רגליי למען בדיקה פולשנית כבר במפגש הראשון למרות שאני בתולה והולכת רק כדי שיתאימו לי גלולות?
2) האם הרופא צריך נתונים כמו גובה ומשקל כדי להתאים לי גלולות?
3) אם אני הטרוזיגוטית לפקטור ליידן 5, אילו גלולות מתאימות לי?
תודה רבה ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גניקולוג - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/05/20121.אין צורך להיבדק בבדיקה ראשונה.
2.יש חשיבות למשקל וגובה רק אם את עם BMI גבוה כלומר שמנה.
3.במיקרה זה ניתן לתת גלולות המכילות רק פרוגסטרון או להחדיר התקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף, פצע בנרתיקגדלכח14/05/2012
שלום, אני בת 19 ובן זוגי חייל קרבי שאינו יוצא הרבה הביתה., כל פעם כשהוא חוזר אנו מקיימים במהלך סוף השבוע יחסי מין3,4 פעמים.. לפני כחודש הרגשתי במהלך יחסי המין ואחריהם כאבים פנימיים בנרתיק בצד ימין, אמי אמרה שיכול להיות שזה נוצר מיובש, בכל אופן הכאבים פחתו אך לא נפסקו והם קיימים עדין.. עי הכנסת אצבע הבחנתי במין שקע בעור כמו שפשוף כזה על השפתיים הפנימיות אך דיי קרוב החוצה, ניסיתי לשים משחה לגירוי עור אך זה ממש מדאיג אותי, אה ושכחתי לצין רופא נשים אמר לי אז שהוא ךא חושב שזה רציני, אבל מה אוכל לעשות בכדי שזה יעבור? איזו משחה מסוימת? משהו? תודה רבה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף, פצע בנרתיק - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/05/2012לצערי לא ניתן לענות על שאלתך ללא בדיקה. הרופא שבדק נתן את תשובתו ונראה שזה המקסימום שאוכל לעזור בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pmsקרן09/05/2012
שלום, רציתי לדעת איך אני יודעת אם אני סובלת מ-PMS? קראתי שיש המון תופעות לדבר הזה ואני חושבת שיש לי כי כל חודש בזמן הווסת אני ממש עצבנית, לא מרוכזת, יש לי תאבון מוגבר ואני אפילו סובלת מכאבי ראש חזקים. השאלה אם מישהו צריך לאבחון אותי? איך מטפלים בזה? כי אני מרגישה ממש נורא בכמה ימים האלה גם חבר שלי אומר ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pms - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/05/2012נשמע כ PMS .
יתכן שגלולות יעזרו. פני לגינקולוג ליעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה גלולות?
קרן10/05/2012למניעת הריון הכוונה? ומותר לנערה בגילי לקחת אותן? האם הכוונה לגלולות מסויימות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה גלולות? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/05/2012אינני יודעת בת כמה את אבל גשי לרופא שיתאים לך לפי הנתונים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpms
מעיין16/05/2012אני בת 16 וחצי והרופא נתן לי גלולותכדי לטפל ב-pms. היו לי תסמינים של עצבנות וכו'.. וזה ממש עוזר לי אז שווה לך ללכת להבדק אצל רופא קודם כל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאהד04/05/2012
זאת שוב ד
הפצעים האלו זה פצעים ללא ראש לבן
הרופאה ראתה את זה והיא אמרה שהכל תקין
זה לא כואב או מגרד
אם הרופאה כתבה שהפות תקין
אז הכל בסדר אם ככה
תודה על התשובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/05/2012בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אישיתד04/05/2012
יש לי בתוך הפות
מין מלא פצעים כאלו
זה לא כואב או משהו
אבל הרופאת נשים ראתה את זה
והיא אמרה שהכל תקין
אז מה זה?
נב
הפצעים זה בתוך השפתיים החיצוניות
תודה
אני מתכוונת שמתי שאני מפרידה את השפתיים הגדולות
אני רואה אותם זה ממש על העור
נב
יש לי אותם כבר הרבה זמן
אז אולי זה סתם?
אני חייבת לציין שהרופאה ראתה את זה
והיא כתבה שהכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אישית - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/05/2012לא יכולה לעזור לך מבלי לראות את הנגע, אולם אם הרופאה ראתה-קבלת כבר תשובה. זה בטח לא מסוכן אבל אינני יודעת למה הכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול תוך כמה זמן אפשר ליטולנורית03/05/2012
נורלבו?
אני קצת חוששת כי לא לקחתי גלולה במשך יומיים ואני לא ממש מבינה בזה..
מישהי פה תוכל לתת לי דעה מקצועית או מהימנה לפחות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול תוך כמה זמן אפשר ליטול - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/05/2012האידאלי הוא ליטול אותה כמה שיותר מהר ועד 3 יממות מהיחסים אם כי יש דווחים שתושג תועלת גם עד 5 יממות. היעילות היא בעיקר אם נלקח הכדור לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)