מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישוןנוגה08/01/2012
שלום, אני לא מעשנת כבדה , פעם ביום.
אני נוטלת גלולת יאז.
אני צריכה לעשות בדיקת דם מעמיקה לקרישות בדם.
האם הם יבחינו בכך שאני מעשנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה08/01/2012אם מדובר בסיגריה ליום אז אין ממה לחשוש , אבל מי שמעשן סיגריה כדאי לו לא לעשן כלל כי כך מתחילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון
נוגה10/01/2012אבל השאלה שלי אפילו אם נגיד הכי הרבה שאני מעשנת ביום זה 3-4 סיגריות...
רואים את זה בבדיקת דם? אני צריכה לעשות אבחנה לקרישות דם
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה10/01/2012לא מומלץ להשתמש בגלולות אצל מעשנות ואין הצדקה לבצע תפקודי קרישה בתנאים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון וגלולות?
שירי01/02/2012מה? אבל בגלולות יאז יש גם ככה סיכון לקרישיות יתר וסיגריות מוסיפות לזה עכשיו עם כל הפרסומים על הסכנות ביאז ממש לא כדאי לקחת סיכון לדעתי
כאילו אני לא אטיף לך לא לעשן (למרות שזה לא בריא בכל מקרה) אבל אולי כדאי להתיעץ לגבי גלולות אחרות שפחות מסוכנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אסטל 35רוני07/01/2012
שלום, המחזור התחיל לי ביום חמישי בלילה. ביום שישי בשעה 5 לקחתי את הגלולה הראשונה (יש לציין לי מעולם לא לקחתי גלולות בעבר) השאלה האם אני מוגנת כבר מסוף המחזור ? האם זה בסדר שלקחתי כמה שעות אחרי שהוא התחיל ? אשמח אם תענו מהא. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אסטל 35 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/01/2012את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
רוני14/01/2012האם את בטוחה ? כי לקחתי את הגלולה הראשונה קצת פחות מ24 שעות לאחר תחילת המחזור והבנתי שצריך ישר שהמחזור מתחיל.. והאם כל סוג של גלולות משפיע מהחפיסה הראשונה אם נוטלים נכון ? הגיוני שעם הגלולות האלה צריך אולי לחכות חודש ? תודה וסליחה על השאלות הרבות זה ממש חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל.. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/01/2012לא צריך לחכות חודש. את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודמון07/01/2012
שלום...
קיבלתי מחזור ב15/12 וקיימתי יחסי מין ב18/12 יחסי מין אנאלי.
האם יש סיכוי שאני אכנס להריון אם לא קמתי והתרחצתי יש לאחר היחסים.
האם יכול להיות שנכנס קצת מהזרע לתוך הנרתיק?
או שאין סיכוי כזה
לטיפולכם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/01/2012נשמע לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן חזקים אצל ילדה בת 12אמא מודאגת07/01/2012
שלום,
אני אמא לילדה בת 12. יש לה הפרשות שקופות מהנרתיק, ושיער ערווה ובבית השחי.
היא עדיין לא קיבלה מחזור ראשון, אך לאחרונה היא מתלוננת על כאבי בטן עמומים ומידי פעם דוקרים בבטן התחתונה.
אין לה חום ו/או בעיות עיכול.
האם יתכן שאלה כאבים של לפני מחזור?
ואם כן - כמה זמן זה יכול להימשך כך עד לקבלת המחזור?
יש ימים שהיא מבקשת להישאר בבית וממש מתקפלת לשניים במיטה מרוב כאבים!
לפני מספר ימים נתתי לה כדור נגד כאבים שאחרי כחצי שעה השפיע וזה עזר, אך אני חוששת לתת לה כ"כ הרבה כדורים (כל יום!)
קבעתי לה תור לרופאת ילדים אך הכי מוקדם זה בעוד 3 ימים...
אשמח לדעת האם יתכן שאלה כאבים המופיעים לפני קבלת המחזור הראשון או שאני ממש לא בכיוון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן חזקים אצל ילדה בת 12 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/01/2012מומלצת בדיקת רופא נשים בהקדם כדי לודא שקרום הבתולין יכול להעביר דרכו את הוסת.
אם אכן כך, נשמע כי בקרוב תופניע גם הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
דני18/01/2012שלום רב,
אינני רופא אבל ביתי סבלה מאותם כאבים ובסוף התברר כי היא סובלת מאבנים בכיס מרה..מבלי להלחיץ את כל המערכות הייתי ממליץ לבקש מרופאת המשפחה אולטראסאונד בבטן.וזאת בנוסף להמלצת הרופאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני
אמא מודאגת18/01/2012תודה על תגובתך - למחרת הלכתי איתה לקופ"ח ושלחו אותנו למיון עם חשד לאפנדיציט... ואכן, באולטרסאונד שביצעו לה גילו אפנדיציט מודלק והיא נותחה בהצלחה.
תודה לאל - אנחנו כבר חזרה בבית, בלי כאבים :-)
בריאות לך ולבתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ,כאבי מחזורסמיילי5206/01/2012
היי לכולם
אני בת 13 וחצי לפני שנה קיבלתי מחזור ראשוני .
אני מאוד סובלת במחזור שלי מכאבים נוראיים שאי שפשר לסבול !!!
(כמות הווסת סבירה לא הרבה ולא קצת )
יש כדורים להפחתת הכאבים ?
אם כן , מאיזה גיל אפשר לשתמש (בכללי) ?
והאם כדורים אלו עלולים לגורם להדבקויות?
תודה מראש ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה ,כאבי מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/01/2012את יכולה להשתמש בכדורים רגילים נגד כאבים כמו אדויל נרוסין אופטלגין וכו. אין קשר להידבקויות. בשלב מאוחר יותר אם העיניינים לא יסתדרו, גלולות גם הן יכולות להקל כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שזאת הבעיה
סמיילי5207/01/2012זהו שזאת הבעיה
אני לוקחת גלולות רגילות , לצערי ביום הראשון של המחזור מרוב כאבים
אני לוקחת משהו כמו 9 כדורי אופטלגין ואני עדיין מעולפת מהכאבים
(לא עוזר לי !!!)
אני חייבת משהו דחוף ;( !
אני לא יכולה לסבול את הכאבים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שזאת הבעיה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/01/2012מציעה לך לפנות לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ?
סמיילי5208/01/2012איזה מן בדיוק בדיקה ?
ותודה על העזרה
זה מאוד חשוב לי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/01/2012פגישה עם רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!מיכל06/01/2012
שלום אני בת 16, קיבלתי מחזור ראשון לפני 3 שנים ועדיים הוא לא סדיר.
בשנה האחרונה היו לי מספר דלקות בנרתיק שטופלו.
לפני כחודשיים התחילה לי הפרשה צהובה עם ריח רע אבל ממש מעט גירוד,
לפני כמה ימים הרגשתי כאבים למטה והתחילה לצאת הפרשה חומה ,
מה זה?
והאם יכול להיות שזה התחלת המחזור? כי בד"כ בסוף המחזור יש לי הפרשה כזאת אבל בכמות קטנה בהרבה. האם יש לי סיבה לדאגה,
אשמח לתשובה מהירה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/01/2012לדעתי הגיע הזמן לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודמון06/01/2012
שלום ...
קיימתי יחסי מין לא מוגנים הייתי אחרי המחזור ב 13 יום שזה אומר זמן הביוץ החבר שלי גמר בחוץ.
לקחתי פוסטינור לאחר 36 שעות האם יש סיכוי שאני אהיה בהריון
יש לי כאבי בטן תחתונה וכאבי גב כמו מחזור אבל אין לי ההפרשות בצבע חום שתמיד יש לי לפני המחזור אני אמורה לקבל מחזור ב10/01 .
האם פוסוינור מועיל במצב שלי והאם יש איזה שהיא תרופא אחרת שדומה לפוסטינור?
תודה לטפולכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/01/2012הפוסטינור הכי יעיל לפני הביוץ. עכשיו רק נשאר לחכות ולראות אם את בהריון. רוב הסיכויים שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר מינוןצצצ04/01/2012
אם הרופא אומר שהוא נותן לי גלולות במינון נמוך מה זה אומר?? זה משפיע איכשהו אחרת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה אומר מינון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/01/2012במתן מינון נמוך מקווים לפחות תופעות לוואי. נסי ותראי. אם לא יתאים ניתן להחליף. לכל אישה מתאימה גלולה אחרת וההתאמה היא לפי ניסוי. לחלק מתאים מינון נמוך ולאחרות לפעמים מתאים דווקא מינון גבוה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..
צצצ12/01/2012אה כאילו מבחינת תופעות לוואי? בינתיים אני התחלתי לקחת והכל בינתיים בסדר פשוט רציתי להבין מה זה אמר...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
טלי16/01/2012גלולות במינון נמוך ממועטות בתופעות לוואי אם בכלל. לכן נהוג לתת אותן גם לנערות או למי שרק מתחילה לקחת. יש למשל שאני לוקחת שהמינון בהן ממש ממש נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור דחוףף ממשדנה04/01/2012
קיימתי יחסי מין עם חבר שלי, עם קונדום והוא ניקרע אבל כרגיל הוא גמר בחוץ. לקחתי פוסטינור יום אחרי יש סיכוי שאני בהריון ??ותוך כמה זמן אני יכולה לעשות בדיקת הריון אמינה ?(אני לא לוקחת גלולות) .תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור דחוףף ממש - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/01/2012הסיכוי להריון-קלוש. כ-8 ימים אחרי יחסי המין ניתן לבדוק בדם הריון. בשתן המתחני מעט יותר-10-12 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בזמן מחזורדחוףף03/01/2012
אני לוקחת גלולות יסמין כבר מעל חצי שנה , בתחילת החודש שכחתי גלולה אחת ( בערך בזבוע השני) אך למרות זאת השלמתי את החפיסה. אני וחבר שלי שמענו שביום הראשון של המחזור אפשר לעשות סקס בלי קונדום ללא חשש מהריון, עשינו בלי קונדום והוא גמר בחוץ ... רציתי לדעת אם יש סיכוי להריון? אם כן לקחת פוסטינור ?! אשמח אם תענו במהרה זה דחוף!!! תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בזמן מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/01/2012אם את במחזור לא תכנסי להריון. הסיכוי שלך להריון קלוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטוןדפנה03/01/2012
שלום,
אני בת 22. קיבלתי לראשונה מחזור בגיל 13.8 והכל היה סדיר.. מאז ומתמיד הייתי רזה.. התגייסתי ועליתי במשקל משהו כמו 8 ק"ג!! אחרי שהשתחררתי חזרתי לפעילות גופנית, התחלתי לאכול בריא יותר.. וירדתי במשקל את מה שעליתי.. הגוף שלי שכנראה התרגל להיות "שמן", כנראה נפגע.. ובערך שנה לא קיבלתי מחזור. עשיתי כל בדיקה אפשרית- MRI, בדיקות דם, אולטראסאונד ..הכל היה תקין. עד שרופא המשפחה המליץ לי להעלות במשקל..(גובהי 1.66 ושקלתי 47 ק"ג) ולקחת במשך חצי שנה גלולות פרוגילוטון לבניית רירית הרחם מחדש כהגדרתו.. מאז כבר עברו 5 חודשים. אני צריכה מחר להתחיל בדיוק את החפיסה האחרונה. העלתי מאז 5 ק"ג.. המחזור שלי סדיר (אני משערת שזה קשור גם לגלולות וגם לעלייה במשקל..). השאלה שלי- במידה ואני שומרת על המשקל התקין, ברגע שאסיים את החבילה האחרונה, זאתי שאני אמורה להתחיל מחר- עליי להמשיך לקחת את הגלולות האלו? או להפסיק ולצפות לקבלת מחזור סדיר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/01/2012המחזור שלך כרגע סדיר בגלל הפרוגילוטון. כשתפסיקי אותו נדע באמת אם המחזור הסתדר בעקבות עלייתך במשקל. סביר להניח שהוא יהי סדיר גם אם זה יקרה רק אחרי חדשיים שלושה. לגבי המשך הנטילה -עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל אולם על פניו נראה כי אם עלית במשקל, המחזור אמור להתחיל לתפקד גם בלי הכדורים אך זה יכול לקחת קצת יותר זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריעת הקרום - דחוף ביותר !רונית01/01/2012
לאחר קיום יחסי מין בפעם ה-8 עם חבר שלי ירד לי דם - תוך כדי (בשאר הפעמים לא ירד דם אבל כאב לי מאוד) הדימום לא הפסיק כבר 12 שעות, מה זה יכול להיות ? זה הגיוני שקרום הבתולים נקרע רק עכשיו ? כי זה התאריך של הוסט וגם לא היה לי שום דימום לפני החדירה.
אשמח אם תענו בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריעת הקרום - דחוף ביותר ! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל01/01/2012יתכן שהשערתך נכונה אך ניתן לקבוע רק לאחר בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות וכאבי מחזורבתיה28/12/2011
אם אני מאוננת כמעט כל יום לאחרונה,אז יכול להיות שהמחזור שלי יכאב יותר,
כי בחודש האחרון הבאתי ביד כמעט כל יום,והכאבים של לפני מחזור ממש כואבים,שמעתי שאם שוכבים הרבה עם גבר אז יש כאבים חזקים יותר בזמן מחזור,אז יכול להיות שאם כשאני מאוננת ואני מכניסה אצבעות יכאב לי יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות וכאבי מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל01/01/2012לא נכון שכואב יותר המחזור אחרי אוננות או שכיבה מרובה עם גברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורלי27/12/2011
שלום,בשעה טובה ביתי קיבלה השבוע מחזור בת 12.8 שנים.
יומיים ראשונים הדימום היה רציף,יום הפסקה ולאחר מכן עוד יום דימום ונגמר.
האם זה נורמאלי?בנוסף לא הי כאביי בטן או סימפטום אחר.תודה תותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים??
לי30/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל01/01/2012נשמע נורמאלי. המחזורים הראשונים יכולים להציג הופעות שונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםחסויה26/12/2011
שלום
שמעתי על כדורי הורמונים. אני בת 16 ללא מחזור מבעיות משקל.
למי צריך לפנות כדי לקבל כדורים אלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל01/01/2012היתרון אינו הורמונים כי הוא אינו מטפל בכלום. הפיתרון הוא לפנות לקבלת עזרה בבעיה הבסיסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)