מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור רק ליום אחדנועה13/07/2012
שלום אני נועה בת 16 , כתבתי כבר את ההודעה שלי בפורום נשים אבל לא ידעתי שיש רק לנערות .. הבעיה שלי היא שהתחיל לי המחזור בצבע שחור ואז חום ואז אדום והמשיך לי המחזור הרגיל רק ליום אחד ! ושוב נהיה לי שחור ואז חום , שבדרך כלל יש לי מחזור משהוא כמו שבוע , יש לי כאבים בבטן בין הצלעות וכאבים בחזה בצד ימין איפה שהלב כאבים חזקים כמו דקירות שאאפשר לנשום ! אני חולת צלייאק , ובבדיקת הדם שלי יצא שיש לי אפס אחוז גלוטן בגוף , אבל כל הארבע שנים האלה תמיד יצא לי שיש לי מאה אחוז גלוטן בגוף .. וכאשר יש לי גלוטן בגוף המחזור תמיד מעקב לי כמו חודשים ככה או אפילו שלוש
אני גם בתת משקל אבל אני מנסה לעלות במשקל ואני שמנתי קצת .
הבעיה הכי גדולה זה שאני וחבר שלי עושים סקס יבש והוא גמר כמה פעמים , ואני מפחדת פחד מוות .. אולי זה בגלל זה ? אני זוכרת שהמחזור שהיה לי רק פעם אחת היה לפני שעשינו את זה .. בבקשה תעזרו לי אני מפחדת פחד מוות ! ואני חייבת עזרה !תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור רק ליום אחד - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה13/07/2012לפי התאור שלך עדיף שתבדקי ע"י רופא נשים , ניתיים תבצעי בדיקת הריון ביתית על מנת להיות רגועה , אבל גם במקרא של בדיקה שלילית את צריכה בדיקת רופא נשים, כולל אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור ליום אחד
נועה13/07/2012אבל שחכתי לציין שאנחנו עושים סקס יבש עם בגדים עם תחתונים עם מכנסיים עם הכול
לא שאנחנו ערומים או משהוא ... והרבה אומרים שאאפשר להכנס להריון עם עושים את זה עם בגדים וגם שאין מצב , אני מקווה שלא .. תעני לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי שוב לציין
נועה13/07/2012הוא היה רק עם בוקסר ואני עם מכנס בד ותחתונים , ולפעמים גם עם ג'ינס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי חזקיםבזמן מחזורסמדר12/07/2012
האם מותר לקחת 2 כדורים יחד של אדויל רק כך עוזר לי בעת כאבים כשאני מקבלת מחזור. ואם לא, איזה כדור כדאי לקחת שיעזור לי לעבור את המחזור בשלום בלי יסורים? תודה רבה. (אני בת 18)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי חזקיםבזמן מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/07/2012מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם
בתאל15/07/2012לקחת גלולות, לי מאוד עזרו עם כאבי מחזור כי משככי כאבים רגילים לא כ"כ עזרו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורמודאגת11/07/2012
שלום,
לא קיבלתי מחזור כבר חמישה חודשים. (ואני לא בהריון)
אני בת 17, ותמיד המחזור שלי לא סדיר.
האם זה נורמלי? יש סיבה לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/07/2012זה לא נורמאלי אך גם לא מסוכן. מחייב ברור וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריון דחוף!!!שחר09/07/2012
אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום אחר כך לקחתי פוסטינור לפני שעברו 3 ימים מאז קיום המגע.. לפני שקיימנו יחסים הייתי עם גלולות סרזט שזה גלולת החודש השלם שנפוצה בארהב הפסקתי לקחת אותה כמה זמן לפני המגע ולכן לקחתי פוסטינור.. איחר לי המחזור ביותר מחודש אבל לבסוף קיבלתי אותו עם כאבים והכל כמו שצריך במהלך המחזור התחלתי לקחת את הגלולה שוב.. אתמול הופיעה לי הפרשה חומה.. שמעתי שזה לפני הריון משהו כזה.. אני צריכה לציין שכשאני וחבר שלי מקיימים יחסים הוא שם קונדום לקראת הגמערה ולא בכל קיום המגע.. יש חשש להריון? יש טעם לעשות בדיקת שתן בשלב כה מוקדם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון דחוף!!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/07/2012אם עדיין לא בצעת בדיקת הריון לאחר שהוסת איחר, אני מציעה לך לבצע כעת היות שפוסטינור לא מונע את כל ההריונות ולא כדאי לגלות הריון בשלב מאוחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון.. דחוף
שחר11/07/2012כבר עשיתי בדיקת הריון לאחר שלקחתי פוסטינור וגם קיבלתי מחזור.. וכשקיבלתי מחזור התחלתי לקחת את הגלולות שוב פעם(המחזור נגמר לפננ שבועיים פחות או יותר) אבל היו לי 3 ימים הפרשות חומות.. אם לפני שבועיים קיבלתי מחזור זה לא מוקדם מידי בשביל בדיקת הריון? יש לציין שאחרי המחזור כשהתחלתי לקחת גלולות אננ וחבר שלי שכבנו כשהוא שם קונדום לפני הגמירה ולא במהללך כל קיום היחסים.. בדיקה עכשחו כשאין עוד איחור במחזור תראה תוצאה אמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתמיכל09/07/2012
בתי בת 15 (שאינה פעילה מינית) מתלוננת כבר כמה ימים על גרד וצריבה לא באופן קבוע מדי פעם באיבר המין. האם תיתכנה דלקות בנרתיק גם אצל נערה שאינה פעילה מינית והאם דלקות כאלו גם עוברות מעצמן לא טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/07/2012במקרים אלה לרוב מדובר בפטרת שלעיתים חולפת ללא טיפול. אם התלונות מתמידות, כדאי לפנות לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףףמיטל02/07/2012
שלום רב אים בן זוגי השתפשף על איבר מיני עים תחתון ואני בלי תחתון ואיבר מינו נגע לי טיפה באיבר המין אך ללא חדירה כשהוא בלי תחתון? יש מצב כך להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףףףףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל02/07/2012לא ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בבקשההה
מיטל02/07/2012מה ז"א לא ממש? אני צריכה לקחת פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףףףףףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל02/07/2012אם לא היתה פליטת זרע-אין חשש להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדגנית בבקשה אך אים הייתי בביוץ זה
מיטל07/07/2012אך אים הייתץי בביוץ זה משפיע? למרות שהוא לא גמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה בבדיקה ראשוניתרונית30/06/2012
שלום,
בבדיקה ראשונית לצורך קבלת גלולות (גיל 18) הרופא בדק לי את השדיים בנוסף לבדיקה גניקולוגית , עברו כמה שנים מאז ואף רופא/ה לא בדק לי את השדיים , האים זו בדיקה סטנדרטית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה בבדיקה ראשונית - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/06/2012זה עניין של גישה. חלק מרופאי הנשים בודקים שדיים והשאר משאירים זאת לכירורגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון ?ליאת29/06/2012
היי , אני בת 16
קיימתי יחסיי מין ביום האחרון של המחזור ( בבוקר ניגמר ובערב הייתי פעילה מינית)
היה קונדום אבל עדיין יש את החשש, (האם אחריי שהגבר גומר הקונדום עדיין נישאר צמוד היטב לאיבר המין שלו ? דורקס)
המחזור שלי לא סדיר, ועבר כבר יותר מ-30 יום - זה אומר שהמחזור מאחר או שהוא פשוט לא סדיר,
כואב לי החזה והוא גם גודל .. ליתר ביטחון קנית בדיקת הריון והיא הראתה לי שאני לא בהריון (ביצעתי את הבדיקה בצהריים לא בשתן של הבוקר )
אבל בכל זאת יש לי את החשש הזה.. מה הסיכויים שניכנסתי להריון?
בבקשה תעזרי לי , מה פירוש הדבר שכואב לי החזה והוא גודל ???
האם אני בקרוב אקבל מחזור או שזה הריון?
בבקשה אשמח לתשובה מיידית וכנה.. תודה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני בהריון ? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/06/2012לפי הנתונים שמסרת לא סביר שאת בהריון והתחושות קרוב לודאי מבשרות על וסת קרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך
שנית09/07/2012לעבור לגלולות למניעת הריון. אני התחלתי לקחת לפני חודש שמתאימות לנערות בגלל מינון ההורמונים הנמוך שלהן וזה הרבה יותר כייף לא להתעסק עם קונדומים (לנו נקרע פעם אחת, ופעם אחרת הוא נשאר בפנים...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירשני29/06/2012
אני בת 15 וקיבלתי מחזור בגיל 13, מאז זה תמיד היה לי סדיר, כאילו פעם בחודש ובערך באותו תאריך, ופתאום כבר איזה 7 חודשים אין לי..
אני ממש מודאגת, יש סיבה? מה יכול היה לקרות?
(אין סיכוי להיריון או משהו כזה)
ואני צריכה לפנות למישהו? לעשות בדיקת דם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל29/06/2012הסיבות יכולות להיות שונות החל משינויים הורמונליים, דרך אינטנסיביות של פעילות גופנית וכן הפרעות אכילה למיניהן. בקיצור, מומלץ לראות רופא המתמחה ברפואת מתבגרות ולהתחיל ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 14.5 עדיין לא קיבלה מחזוראמא25/06/2012
שלום רב,
ביתי בת 14.5 גובהה 152 ס"מ, משקלה 43 ק"ג. עדיין לא קיבלה מחזור. כמעט והפסיקה לצמוח. בשנה האחרונה צמחה פחות מ- 2 ס"מ. גיל עצמות בצילום כף יד- מתאים לגיל 15. התפתחות 4 במדד טאנר. בבדיקות דם :ESTRADIOL (E-2)- 182
TSH- 2.88 , LH 11.80, FSH 7.20 . מה יכולות להיות הסיבות לכך שעדיין לא קיבלה מחזור? האם דחוף לפנות לרופאת נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 14.5 עדיין לא קיבלה מחזור - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה26/06/2012אל וסת מתחיל להדאיג אחרי גיל 16 , אבל בגיל 14 מומלץ להתחיל מספר בדיקות שאותם ביצעתם וממה שאני רואה ישנו תפקוד שחלתי
כדאי לפנות לרופא שנים ל צורך בדיקת אולטראסאונד למיקום הרחם ואם האנטומיה תקינה
ובהתאם לכך רופא הנשים יחליט איך להמשיך
שיהיה לכם בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתבגרת שמקבלת וסת כל חודשייםחן22/06/2012
בתי בת 15.5 מקבלת וסת חודש כן חודש לא
היא החלה לקבל וסת בגיל 13
הוסת נמשכת 5 עד 7 ימים והיא תקינה ללא דימום כבד
האם יש סיבה לדאגה האם זו תופעה חריגה
אני בת 50 הוסת שלי היתה סדירה עד השנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתבגרת שמקבלת וסת כל חודשיים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/06/2012בשלב זה ניתן עדייין לעקוב בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקדמה במחזור ושינוי בלקיחת גלולותשירלי18/06/2012
שלום, אני לוקחת כבר שנה באופן קבוע גלולות מסוג פמינט. מהחפיסה האחרונה פספסתי שלוש גלולות (15, 16 ו-17 מתוך ה21). היום קיבלתי מחזור, כאשר המחזור שלי מאוד מסודר בעקבות הגלולות ואני מקבלת אך ורק בהפסקה. האם להמשיך לקחת של שלושת הגלולות האחרונות כרגיל? או לעצור ולהתחיל חפיסה חדשה ביום שבו המחזור נגמר?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל, כל הגלולות בפמינט
דנה18/06/2012זהות ובעלות אותו מינון של הורמונים כך שזה לא משנה איזה מספרי גלולות שכחת (שזה כבר טוב) אבל כנראה שבגלל השכחה המחזור הקדים. לפי דעתי תיקחי את הגלולות ששכחת כרגיל, כשתסיימי תעשי שבוע הפסקה ותתחילי חפיסה חדשה אחרי 8 ימים. לפי ההוראות...אני מאמינה שאחרי החפיסה הבאה הכל יבואו על מקומו בשלום... דבר שני, אני גם לוקחת פמינט ויש להם שירות מזכירונט (בחינם!) שדרכו את מקבלת SMS לפלא כל יום עם תזכורת לקחת את הגלולה, תאמיני לי שאם היית מקבלת הודעות כל יום לא היית מגיעה למצב שבו שכחת שלוש גלולות... אז בהחלט כדאי לך להירשם.
אני מקווה שעזרתי לך :) שיהיה יום מקסים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקדמה במחזור ושינוי בלקיחת גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/06/2012שירלי שלום,
אם שכחת כבר 3 גלולות והתחלת לדמם אין טעם בהמשך הנטילה. הפסיקי את הגלולות ל 7 ימים וביום השמיני התחילי חפיסה חדשה, ואני מציעה לך ולכל שאר הגולשות להיזהר מהמלצות של גולשות כאלה ואחרות בנושאים שקשורים לנטילת תרופות עם אינטרסים נוספים פרט לטובתך. הקפידו להיעזר בחוות דעת ועצות ממקור רפואי מוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרואגיסטןאלי10/06/2012
שלום , אני משתמשת במשחה בשם הידרואגיסטן , היה לי באיזור גירוד ועכשיו הגירוד באזור עבר, אבל עדיין יש לי הרבה לכלוך בתחתונית, זה יעבור עם המשך המשחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרואגיסטן - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/06/2012נסי ונדע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס 2 גלולותדוני09/06/2012
בוקר טוב,
בתחילת השבוע ושלשום פספסתי גלולה,
היום בלילה קיימתי יחסי מין לא מוגנים.
אני אמורה לקבל מחזור ביום שלישי הקרוב.
מה עלי לעשות? לחבר חפיסות? לקחת פוסטינור למרות שלפי הבנתי הוא לא משפיע טוב על הגוף תוך כדי נטילת גלולות.
אודה לתשובתכם המהירה,
דוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס 2 גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/06/2012אם את אמורה לקבל ביום שלישי הקרוב הרי שכבר גמרת חפיסה. ולדעתי הסיכוי להריון מהאקט האחרון נמוך ביותר. אם יהיה הריון הוא אולי מהשיכחה ה'קודמת וגם לכך סיכוי נמוך אך קיים ולא ניתן למניעה בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור כבר 3 חודשיםנועה08/06/2012
אני עוד מעט בת 17 ויש לי מחזור כבר 3 חודשיים רצוף! מחזור ממש קשה דימום רב.
ופתאום נהיה לי מין בלוטה גדולה באיבר המוצנע יש סיכוי שזה משהו מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור כבר 3 חודשים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/06/2012לדעתי ניתן לתת תשובה רק לאחר בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)