מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות דיאנה!!!ענבר08/02/2011
היי,
לפני כשנה היתה לי בעיית אנקה קלה ומהיותי ממוצא מזרחי גם שעור יתר קל.
ניגשתי לרופא עור והוא הפנה אותי לרופאת נשים שקבעה שעלי ליטול גלולות דיאנה.
לאחר בירור מעמיק על הגלולות, החלטתי לנסות וליטול.
וביחד עם הטיפול של הגלולות החלטתי לעשות הסרת שער לצמיתות בשיטת 4MP (אם זה משנה). התוצאות לא איחרו לבוא.
היום, אחרי שנה. פניי חלקות וגופי כמעט נקי משיעור יתר. הטיפולים הוצלחו מאד.
השאלה שלי היא!
האם שאחליט להפסיק ליטול את הגלולות עכשיו או נניח בעוד כ 5 שנים (לא משנה מתי) האקנה יחזור כפול ומכופל?!
השיעור יתר (בעיקר במקומות שבהם עשיתי טיפולים) יחזור?!
ובמקומות אחרים שלא בוצע טיפול להסרת שער, השער יחזור כפול ומכופל?
זה נורא חורה לי, משום שיש לי מכרה שלאחר כ12 שנים בשימוש בגלולות דיאנה מאותה סיבה שלי, הפסיקה את השימוש והאקנה התפרץ בכפילות מכופלת!
יש לציין, כשקיבלתי את ההמלצה להתחיל וליטול דיאנה, ניגשתי לעוד רופא נשים ושאלתי אותו את השאלה הזאת והוא אמר שזה רק יחזור למצב הקודם ולא כפול. האם הוא שיקר לי?
תודה מראש על הכל!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דיאנה!!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2011יתכן שיחזרו פצעים או שיעור. לא ניתן לדעת מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו לא מובן - פוסטינורעדי08/02/2011
נטלתי פוסטינור בתוך פחות מ72 שעות מעת קיום יחסי המין
המחזור שלי לא סדיר והוא מגיע אחת לכמה חודשים. לפעמים כל 3-4 חודשים.
הבנתי שהפוסטינור גורם למחזור להגיע בזמן או מוקדם יותר מהתאריך הרגיל שלו
וכתוב בכל מקום שאם הוא מאחר ביותר מ5 ימים צריך לפנות לרופא.
מה שלא הבנתי הוא שאם יש לי מחזור לא סדיר, האם הכוונה שהוא מאחר ב5 ימים זאת הכוונה שהמחזור מאחר את התאריך שלו שמגיע כל 3-4 חודשים או מאחר 5 ימים מלקיחת הפוסטינור? והאם אני צריכה לדאוג אם יותר מ-10 שעות לאחר לקיחת הפוסטינור לא קיבלתי מחזור למרות שהוא לא סדיר?
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת ותנסו לענות במהרה
עדי08/02/2011כ-24 שעות לאחר שלקחתי את הפוסטינור, ועדיין לא קיבלתי מחזור, כאשר הטלתי שתן יצא לי נוזל לבן-צהוב וסמיך...ואני שוב מציינת, עדיין לא קיבלתי את המחזור שלאחר הפוסטינור. רציתי לשאול מה הנוזל הזה והאם יש סיבה לדאגה או שזה משהו שאמור לצאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו לא מובן - פוסטינור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2011אין חוקים ברורים. אם המחזור לא סדיר, עשי בדיקת הריון 10=14 ימים אחרי ה SEX
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם המחזור שלך לא סדיר
שירה11/02/2011תגשי לרופא שלך שיתאים לך גלולות למניעת הריון כי הן מסדירות את המחזור, וחוץ מזה שככה לא תצטרכי לקחת פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו לא מובן - פוסטינור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/02/2011בצעי בדיקת הריון 10 ימים אחרי יחסי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטליה07/02/2011
שלום, אני שיר בת 17 וחצי. יש לי שאלה שקצת מציקה לי ואני חייבת לשאול כדי לדעת אם צריך ללכת לרופא שיטפל בזה או שזה בסדר וקורה. המחזור האחרון שלי היה ב28.12 עד ל3.1 ב-17.1 התעוררתי בבוקר וגיליתי דימום רציני שנעלם. היום שוב היה לי דימום ואחרי שבדקתי שוב, הוא עבר.
מה זה יכול להיות? בד"כ המחזור סדיר, אורך 6-7 ימים ואין בעיות. למרות שקרה לי בעבר שהיה לי דימום לאחר מחזור. אשמח אם תוכלו לענות לי על זה תודה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2011לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףחסוי07/02/2011
אני בת 17 קיימתי יחסי מין פעם ראשונה ומאז יש לי דימומים וכשיש לי פיפי קצת שורף אני מפחדתת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2011תקין לימים הראשונים. אם ממשיך-גשי לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת07/02/2011
שלום.
קיבלתי מחזור בשעה 8 בערב והוא היה כזה חלש של ההתחלה כזה, התחלתי לקחת גלולות. אז את הגלולה הראשונה לקחתי ב11 וחצי בלילה באותו יום. זה בסדר? או שהיתי צריכה לקחת למחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2011זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת קדם ווסטיתמלכה07/02/2011
שלום
גיל ביתי 15 , בזמן המחזור עצבנות יתר מעבר לעצבנות רגילה שמופיעה אצל רבים , שאלתי האם יש בדיקות שניתן לעשות כדי לדעת אם יהיה ניתן לאזן את ההורמונים בתקופה זו או לחילופין האים יש דרכים אחרות שיאפשרו להעניק לה "שקט נפשי " בימים הנתונים לפעמים זה נראה כאילו מפלצת "השתלטה " עליה , תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
מיכל07/02/2011כדאי שהיא תלך לרופא נשים כי הוא יוכל ליעץ במצבה בדיוק שיראה את ההיסטוריה שלה אבל בכל מקרה זה קורה להרבה בנות ובד"כ אפשר להיעזר בגלולות כמו פליים עם מינון נמוך וכדאי לראות מה אפשר לעשות עם זה, אם יש לכן קשר טוב אולי תלכו ביחד לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת קדם ווסטית - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2011נסי כדורי שמן נר הלילה. פעילות ספורטיבית יכולה להקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא מוסבררון06/02/2011
אוננתי לחברה שלי שהיא בתולה וכרגע יורד לה מעט דם מאיבר המין, מה זה יכול ליהיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לא מוסבר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2011יתכן שפשוף או קרע בקרום?
רק בבדיקה ניתן לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותר ...חן06/02/2011
קיימתי יחסים עם חבר שלי ללא אמצעי מניעה ולקחתי פוסטינור ,
כמה ימים אחרי שבלעתי את הכדור קיבלתי מחזור שנמשך כבר 15 יום הדימום ממש ממש חזק ואני לא יודעת מה לעשות אני ממש מפחדת, את הדימום מלווים כאבי בטן חזקים
אני רוצה לציין שפעם שעברה גם לקחתי פוסטינור ולא היה לי אותו דימום חזק. רק מחזור רגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ביותר ... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2011אם הכאב חזק, פני לבדיקה ואם לא -בדיקת הריון עוד 12 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מענהבת 1806/02/2011
היי
אני בת 18 ,לא בתולה.
לפני זמן מה אני וחבר שלי קיימנו סקס יבש בלי בגדים והוא גמר על האיבר מין שלי, והיה חיכוך חזק. אני חייבת לציין שלא הייתה חדירה בכלל...האם יש סיכוי להריון? אני ממש לחוצה מזה, אשמח אם תענו בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת מענה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/02/2011תאורטית כן, אם חדר מעט זרע פנימה.
לזרע יש כושר תנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בת 1806/02/2011תודה רבה על התשובה המהירה :) זה ממש עוזר שאתם עונים מהר יש כאן בנות נורא לחוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות החזית!!! דחוףחסויה05/02/2011
אני כבר בת 13 וחצי ויש לי בקושי ניצנים
יש לי הפרשות כבר יותר משנתיים אבל עד עכשיו לא קיבלתי מחזור אבל אני גם מפחדת שאם אני אקבל מחזור אז החזה שלי לא יספיק להתפתח בשנתיים כי עד עכשיו הוא לא התפתח בכלל
מה עלי לעשות? אולי ללכת לרופא ולבדוק האם ההתפתחות שלי בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות החזית!!! דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/02/2011סבלנות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות פיזיתעליזה05/02/2011
ביתי בת 13 וחצי, היא קבלה מחזור כבר לפני שנתיים (גיל 11), היא אומרת לי שהחזה שלה תמיד מאוד רגיש וכואב וגם יש לה גם המון המון ורידים בחזה שאם אני לא טועה אלו שרירים שעוד לא התפתחו, גם לי היה את זה. קראתי שצמיחת החזה של בנות מסתיימת כשנתיים לאחר המחזור אז אני לא מבינה מדוע יש לה סימנים שהחזה שלה עדיין מתפתח? החזה שלה ממש בקושי התפתח מאז כיתה ה', הוא גדל קצת אבל נעצר ובחודש האחרון גדל לה יותר מהרגיל. ההיקפים ומבנה הגוף שלה מאוד צרים, היא לא דומה בגוף לאף אחת מהמשפחה שלי ומהמשפחה של בעלי.. היא גם מוסיפה לגבוה עדין והאצבעות שלה נורא ארוכות (ביחס לשלי), היא 1.71 ואני 1.73. יש סיבה מדוע היא עוד ממשיכה להתפתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות פיזית - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/02/2011ה"ורידים" הם סימני מתיחה. יתבהרו בהמשך.
הגדילה היא בהתאם לפוטנציטל גנטי ונורמאלית לגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!אלמונית04/02/2011
אני בכיתה ח' ומאחר לי המחזור בחודשיים וחצי משהו כזה בערך..
קיבלתי בפעם הראשונה בחופש הגדול שאחרי כיתה ו'
רציתי לדעת אם יש איזושהי בעיה ? או שזה רגיל שהמחזור עוד לא סדיר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/02/2011מציעה לבצע בדיקת דם לפרופיל הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווףחסוייה04/02/2011
המחזור שלי מאחר בכמעט חודש...לפני כחודשיים שכבתי עם חבר שלי ומאז קיבלתי פעם אחת מחזור, יתכן שבכל זאת אני בהיריון ? ומה לעשות לגבי האיחור במחזור ? אני קצת לחוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/02/2011ראשית בדיקת הריון ושנית פרופיל הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפון שנשכח..מריה04/02/2011
שלום.
בעת המחזור לפני כארבעה חודשים, שחכתי טמפון בפנים למשך כחמישה ימים. הריח הנוראי והכאבים הניעו אותי ללכת לגניקולוג שיבדוק מה זה, ורק יום אחד לאחר הביקור אצלו גיליתי שהיה זה טמפון שנשכח. הגניקולוג הביא לי מרשם לשלושה "נרות" לשים שם, ואחרי ששמתי חשבתי שכל הדלקת עברה.
במחזור האחרון שלי (כשלושה חודשים לאחר המקרה), החלטתי לנסות ולשים טמפון בפעם הראשונה מאז התקרית. משהכנסתי את הטמפון החלו כאבים והפרשות חזקות וחוסר נינוחות- אז הוצאתי אותו מיד ומאז יש לי כאבים חזקים, הפרשות בלתי פוסקות, השתנת יתר ודימום בלתי נשלט כמעט בעת המחזור. האם כדאי ללכת עם זה שוב לגניקולוג, או שהדבר אמור להרפא מעצמו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמפון שנשכח.. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/02/2011קשה לענות על סמך הכתוב. בלי קשר לארוע לפני 3 ח' כדאי שתיבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין וסתיחן04/02/2011
הגיוני שהדימום הבין וסתי ימשך עד למחזור הבא?
כמה פחות או יותר הזמן של הדימום הבין וסתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין וסתי - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/02/2011משתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)