מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום נרתיקירחל09/01/2011
אני קיימתי יחסי מין בחדירה מלאה בפעם הראשונה והרגשתי שנקרע קרום הבתולים ולא ירד דם. כשבוע לאחר מכן בלי כל סיבה ובלי קשר למחזור, פתאום ירד לי דם (בלילה) ובבוקר כבר לא היה דימום הכל כרגיל. מה זה יכול להיות? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום נרתיקי - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/01/2011ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשוות גניקולווג?? ענוו!רוני09/01/2011
יש לי הפרשות בפות האם אני צריכה ללכת לגניקולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשוות גניקולווג?? ענוו! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/01/2011על מנת לקבל הדרכה על סוגי הפרשות מומלץ לפנות לגינקולוג ולקבל גם התייחסות ספציפית להפרשתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשרון09/01/2011
לאחר כמה זמו איחור ניתן לבצע בדיקת דם להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שאני יודעת ,
דפנה10/01/2011כל בדיקה שונה זו מזו , עלייך לקנות בדיקת הריון המתאימה לך מבחינת זמן ,
בגדול, רוב הבדיקות הן אחרי שבועעים מתקופת הביוץ, ככה שזה בערך הזמן בו את אמורה לקבל מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורמיטל08/01/2011
כאשר נוטלים פוסטינור יכול להיות איחור במחזור? אים כן לכמה ימים? כי עשיתי בדיקת הריון ביתית יום לפני שהייתי אמורה לקבל והיא יצאה שלילית. ועדיין לא קיבלתי הייתי אמורה היום 08.1.11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/01/2011לעיתים יתכן אחור. אם הבדיקה היתה שלילית קרוב לודאי שתקבלי וסת בקרוב. אם לא, חיזרי על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה בבקשה
שרון09/01/2011כמה זמן איחור מקס'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין עם גמר חפיסת הגלולותניצן08/01/2011
אני לוקחת גלולות כבר בסביבות הארבעה חודשים ומעולם לא קיימתי יחסי מין בין חפיסה לחפיסה. ביום שלישי לקחתי את הגלולה האחרונה בחפיסה ולא קיבלתי וסת. בנוסף אתמול קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ואני מפחדת שזה יכול לגרום לנזק.
אין לי אפשרות לקנות פוסטינור מאחר וזה עולה בסביבות ה100 ש"ח ואם אין אפשרות לעשות משהו.. אולי לחזור לקחת את הגלולות. מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין עם גמר חפיסת הגלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/01/2011את יכולה לקיים יחסי מין בשבוע שבין החפיסות ללא חשש מהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!
ניצן09/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות דחופותליאנה08/01/2011
שלום
יש לי שאלות נורא דחופות אלייך בבקשה תעני עלייה בהקדם אני בת 15
אז ככה אני וחבר שלי רוצים לשכב אם גלולות
אני מתבבישת ללכת לגניקולוג אני מפחדת שהגניקולוג יספר להורים שלי הוא חייב לספר להם?ו
2.והגלולות בפעם הראשונה חינם?
3.ומה מחירן של גולולות?
4.ואיך נוטלים אותן?
5.ומותר להשתמש בגולולות בגיל 15?
6.והאם זה מסוכן בגיל 15 ליטל גלולות?
בבקשה תעני לי בהקדם תודה רבה לללללללללללך!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות דחופות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/01/2011ראשית ניתן לקבל מרשם לגלולות שלא דרך קופת חולים וזאת עי פניה לסניף של דלת פתוחה קרוב לאזור מגורייך-הם נותנים שרות נהדר בדיוק לנערות כמוך.
הרופא אינו חייב לדווח להורייך על מתן הגלולות אולם יתכן שבתדפיס מהקופה הורייך יראו שביקרת גינקולוג.
הסיבה לביקור יכולה להיות בשל גלולות אך גם בשל סיבות אחרות כמו הפרשות לא ברורות, כאבי בטן, גרד, או תופעות טרום ויסתיות. יש סיבות רבות שבעתיין בנות פונות לגינקולוג.
כעיקרון מותר להשתמש בגלולות בגיל זה אך קודם לכן יש לעבור שיחת היכרות עם גינקולוג שיוודא שאין סיבות לא לתת לך גלולות כמו הפרעות קרישיות יתר במשפחה או מיגרנות עם אאורה.
בגילך גלולות ניתנות עם הנחה של קופ"ח במחיר של 15%.ואופן הנטילה יקבע לפי סוג הגלולותהניתן-תקבלי הדרכה מהרופא שירשום את המרשם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה וגינלית אצל ילדה-נערהדורית07/01/2011
בתי בת 10.9 חודשים, ילדה גבוהה (אנחנו שנינו גבוהים) ללא עודף משקל.
ללא ניצני שדיים, מעט שיעור בערווה ומעט בבית השחי.
בשבוע האחרון הופיעה לה הפרשה צהובהסמיכה על התחתונים ללא ריח או גרד.
הם זה מעיד על שינוייים הורמנלים- התקרבות מועד קבלת הווסת?
האם אפשר / צריך לעשות משהו בכדי להפסיק את זה או רק מספיק לשמור על הגיינה ?
יש צורך לפנות לגניקולוגית?
תודה רבה מראש על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה וגינלית אצל ילדה-נערה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/01/2011בשלב זה אם לא מגרד ואין ריח רע ניתן לעקוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דמיות לתינוקתאנה04/01/2011
שלום רב!
בתי תינוקת בת 8.5 חודשים. בריאה בדרך כלל. ניזונה מתחליב חלב (נוטרומיגן) ומזון מוצק. מספר ימים אני רואה הפרשות בצבע חום אדמדם באזור הפות עם מרקם רירי. ללא חום וללא שינוי בהתנהגות. אזור הפות ללא פצעים וללא אודם. לפעמים נדמה לי שיש גם שינויים בריח באזור.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומהן דרכי הטיפול?
אודה על תשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות דמיות לתינוקת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/01/2011מציעה לך לפנות בשלב ראשון לרופא הילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקווה לתשובה מהירהאנה02/01/2011
חבר שלי ואני השתמשנו בקונדום,הוא גמר ונישאר ביפנים אם הקונדום למספר דקות והוציא,הקונדום לא ניקרע. זה קרה לפני חודש חודשים,ובחודש חודשים האלה קיבלתי מחזור בזמן שצריך וכמו שצריך..
נהיו לי בחילות של מספר שניות שעוברות והן קלות לגמריי...האם אני בהריון? חשוב לציין שאני מיתאמנת כל יום ומנסה לאכול בריא,ואני עסוקה רוב היום בבצפר ובבית והולכת לישון מאוחר,האם יש קשר לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אנה02/01/2011האם הבחילות קשורות לעומס שיש לי במשך היום או לגבי הסקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה לתשובה מהירה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/01/2011בצעי בדיקת הריון, ותדעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה !דפנה02/01/2011
האם ידוע למישהי אם מותר לקיים יחסי מין לאחר חיסון נגד סרטן צוואר הרחם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואם לא כמה זמן אחרי מותר ?
דפנה02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/01/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת לקיחת גלולות- לא ברורשאלה02/01/2011
ביום שישי קיבלתי מחזור והיום קיבלתי מרשם לגלולות פמינט. הרופאה אמרה לי לקחת את הגלולה הראשונה ביום החמישי של המחזור ושאני אהיה מוגנת כבר החודש. בעלון לצרכן רשום שאם אני לוקחת את הגלולה לפני היום החמישי של המחזור (אבל לא ביום הראשון) אני לא מוגנת אבל שמומלץ להתחיל לקחת את הגלולה מיד, כלומר כבר היום.
בקיצור- לא הבנתי. מתי אני צריכה לקחת את הגלולה? מתי אני אהיה מוגנת? האם לחכות למחזור הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשמעי...
קרין03/01/2011הייתי מציעה לך לדבר עם הרופאה שלך למה היא אמרה לך משהו כי לפעמים יש יוצאים מן הכלל לגבי באיזה יום לקחת, אני התחלתי לקחת פמינט בעיקר לאקנה אבל הרופא שלי אמר לי שאם אני לוקחת ביום הראשון אני מוגנת אבל כבר היו לי חברות שהתחילו בימים אחרים בגלל שאמרו להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת לקיחת גלולות- לא ברור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/01/2011סבב ראשון של נטילת גלולות צריך להתבצע ביום הראשון של הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשרית31/12/2010
יש לי 2שאלות בבקשה: מה ההבדל בין ווסת למחזור. והשנייה: אים קיימתי יחסים לא מוגנים יומיים-שלושה אחרי המחזור ולקחתי אחרי 13 שעות בערך פוסטינור רציתי לדעת מה הסיכוי להיכנס להריון בתקופה שאחרי סיום המחזור ומה הסיכוי של זה עם לקיחת פוסטינור? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל02/01/2011וסת ומחזור זה אותו דבר. לא הייתי ממליצה לסמוך על הימים שאחרי הוסת כימים בטוחים-כבר קרו הריונות בגלל טעות זו. פוסטינור אמור לעזור במקרים אלו אולם חשוב לדעת כי גם עם פוסטינור קורים לא מעט הריונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת קצרההגר30/12/2010
ביתי בת 17.5 ומקבלת ווסת מגיל 11. הווסת שלה אורכת יומיים וחצי- שלשה. האם זה תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת קצרה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל02/01/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור עם גלולותחוששת29/12/2010
סיימתי זה עתה חבילה ראשונה של גלולות,
כלומר זהו החודש הראשון בו התחלתי לקחת גלולות...
נטלתי את הגלולה הראשונה ביום הראשון של הווסת, ולאחר מכן את שאר הגלולות באופן מסודר, בשעה קבועה, ללא בעיות ופספוסים...
קיימתי יחסי מין מלאים עם חבר שלי במהלך החודש, מס' פעמים
בכולן ללא קונדום [מאחר והיה שימוש בגלולות]
אני נמצאת ביום השלישי להפסקה [הגלולה האחרונה נלקחה ביום ראשון], והמחזור עדיין לא הופיע.
האם זה תקין?
מה עליי לעשות במידה והמחזור לא מגיע עד המועד בו עליי להתחיל חפיסה שניה?
האם יש סיכוי כלשהו להריון למרות השימוש בגלולות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור עם גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל02/01/2011בדכ הוסת תגיע 4 ימים לאחר גמר חפיסה.. סיכויי ההריון קלושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הבנתימיכל29/12/2010
מה יופי?
האם זה אומר שהגד יעבור?לא הבנתי.
(זאת השלמת מידע לאנטיביוטיקה-מיכל).......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי - תגובה
ד``ר דגנית סמואל02/01/2011קשה לבדוק בהתכתבות. פני לבדיקה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)