מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להיריון:(02/12/2010
הפעם האחרונה שקיבלתי מחזור הייתה ב31/10
כשבועיים לאחר המחזור קיימתי יחסי מין, מוגנים.
השתמשנו בקונדום, הכל היה תקין, ולא נקרע שום דבר...
יש לציין שאני לא נוטלת גלולות.
מאז לא קיבלתי מחזור.
האם יש לי סיבה לדאגה? מה עליי לעשות במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה לדאגה
אילן02/12/2010עם ישתמשתם בקנדום אין מצב שאתם בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש להיריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/12/2010בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור טרם סיום הגלולות.סקרנית.01/12/2010
התחלתי לקחת גלולות...
נשארו לי יומיים לסיום החפיסה של הגלולות שלי..וכבר התחיל לי דימום שעוד לא סיימתי לנטול את הגלולות..
בחפיסה הראשונה שלי זה לא קרה לי..
מה זה אומר?
יכול להיות שאני בהיריון?שהגלולות לא עושות את העבודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור טרם סיום הגלולות. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/12/2010זו תופעה שעלולה לקרות בתחילת נטילת גלולות ב-3 חדשים הראשונים או בנטילת גלולות לא מסודרת מבחינת מועד נטילת הגלולה.
מעבר לכך יתכנו סיבות נוספות. אם זה חוזר על עצמו למרות נטילה מדוייקת בזמן, מומלץ לפנות לבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
סקרנית.10/12/2010תודה רבה.
אני לוקחת את הגלולות כל יום בשעה מדוייקת...
לפעמים יש הפרש של 10 דקות לכל המאוחר...
עכשיו אני מתחילה את החפיסה של החודש השלישי...
האם יש קשר בין הנובע לתזונה?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/12/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 14.5מור30/11/2010
שכחתי לציין שרוב הזמן אני מרגישה כאילו הנרתיק שלי התייבש ושזה לא נוח , לא הייתי קוראת להזה מגרד או צורב וכ'ו , אבל זה בכל זאת לא נוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו אחרון !
מור30/11/2010לגבי התגובה הקודמת , נראלי שזה גירוי , נראלי שזה אותו הדבר כמו גירוד אבל לא חשוב , סליחה על החפירה פשוט זה חשוב לי להשיג תשובות כמה שיותר מהר כי אני לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 14.5מור30/11/2010
בזמן האחרון , יש לי המון המון הפרשות באיבר המין - כל הזמן ובכמויות ! (עוד לא קיבלתי מחזור , אני לא יודעת אם זה קשור ... )
לא מגרד לי , ממש לפעמים (פעם בחודשיים בערך) . לא כואב לי , לא צורב לי . ההפרשות האלה הן בצבע לבן ושקוף , כלומר אם יש לי הפרשה אז היא בהתחלה כתם בתחתונים ולאחר מכן היא מתייבשת , חלק מההפרשה רואים וחלק לא. ההפרשה משאירה ריח נורא בתחתונים ואני לא מרגישה בנוח עם זה. שמתי בעבר תחתוניות והפסקתי . בתקופה ששמתי תחתוניות הייתי שמה את התחתונית בלילה / בבוקר ונשארת עם זה בבית הספר (6-7 שעות) ולא מחליפה אותה כמעט כל היום , עכשיו לא חשבתי שזה שגוי , והייתי עושה את זה כל יום עד שהבנתי שיכולה להיווצר לי פטרייה או זיהום (משהו בסגנון ) ... עוד לפני ששמתי תחתוניות היו לי המון הפרשות , והורדתי לפני המון זמן את התחתוניות , אני כבר יותר מחודש לא משתמשת , אך לפני 3 -4 שבועות ההפרשות נהיו בכמות יותר גדולה בזמן קצר והריח נהיה יותר נורא . אני לא יודעת מה לעשות , אמרתי את זה לאמי אך אני טסה לחו"ל עוד יומיים ולא יהיה לי זמן ללכת לרופא נשים , אלא רק אחרי , זה מה שאימא אמרה . היא שאלה אותי אם צורב לי או שכואב לי שמה ואמרתי לה שלא אך לא בהכרח יש סיפטומים לכל זיהום חיידקי או פטרייה למיניהם. אני נערה נורא לחוצה ופראנואידית ולכן אני אהיה בשוק אם אני אגלה שיש לי זיהום או משהו בנרתיק , אני חייבת בשביל עצמי לטפל בזה - זה לא כזה ביג דיל פשוט אני מרגישה כאילו אני לא בסדר , כי הרי זה לא "אמור" להיות ככה - זה הרבה מדי הפרשות !! אשמח אם תעזרו לי !! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 14.5 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/12/2010ההפרשות שאת מתארת הן הפרשות הנובעות מפעילות הורמונלית רגילה של בלוטות רירי בצוואר הרחם שלך. הן לא נובעות מזיהום ואין דרך למנוע אותן כל זמן שאינן מגרדות או מסריחות.
השתמשי בתחתוני כותנה . שה יקל על תחושת הלחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 חודשים נאדה!!מימי30/11/2010
שלום , חלפו ועברו כבר 4 חודשים מאז קבלת הוסת בפעם הראשונה ומאז הפעם הראשונה ? נאדה .. לא קיבלתי יותר מחזור .. תוכלי להסביר לי מדוע זה קורה ... ? מה לעשות ?
למתעניינים,
מימי , 13 , חיפה
תודה לך דגנית על שירותיך היפה פה בפורום אני חייבת לציין שכל הכבוד לך על כך . יש המון נערות שצריכות עזרה ומתביישות לשאול את ההורים (כמוני למשל..) תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4 חודשים נאדה!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/12/2010לוקח זמן עד שהמערכת מתחילה לעבוד בצורה סדירה.
אצל חלק מהבנות זה קורה מהר ואצל אחרות לוקח יותר זמן.
שנתיים ראשונות הן הזמן הסביר עד ל "סינכרון" המערכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה !חסויה27/11/2010
1.קיבלתי מחזור לפני שנה בערך ומאז הוא כמעט סדיר אבל תמיד יוצא לי ממש קצת דם( הכי הרבה - בגודל של תחתונית ) .
אני שומעת מחברות שכל הפד שלהן מלא בדם ושלפעמי עובר להן דם למיטה ורק לי לא ...
האם אני אמורה לדאוג בגלל זה ?
2. אני לא יודעת אם זה קשור אבל השיער שלי אורך ממש לאט , האם יש משהו שאפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה ! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל28/11/20101. אין משמעות לכמות הדמם.
2.לגבי השיער מדובר בתכונה של הגוף. כדאי לברר שלא חסר בגוף ברזל, B12, ושהפרופיל ההורמונלי תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסויה28/11/2010תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת סוג גלולה באמצע הקודמתסקרנית.25/11/2010
אינ רוצה לנסות גלולות אחרות ממה שאני לוקחת האם אני יכולה לקחת את הגלולה החדשה למרות שלא סיימתי את החפיסה של השינה?
האם אני עדיין אהיה מוגנת
אני לוקחת כעת פמינט ואין להן תופעות לוואי פרט לעובדה שמהרע שהתחלתי לקחת אותן (חודשיים) התאבון שלי לא פוסק
ועלתי 7 קילו
ונתנו לי גם לודן שאותן לקחתי פעם למס' ימים והן גרמו לי לבחילות לא פוסקות שריתקו אותי למיטה ולא יכלתי לצאת ממנה...
אני רוצה לנסות לחזור ללודן
האם ניתן לקחת מאמצע החפיסה גלולת לודן במקום פמינט ואח''כ אם אני רוצה אני יכולה לחזור שוב לפמינט?
למרות שלא סיימתי את החפיסה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת סוג גלולה באמצע הקודמת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל28/11/2010אם את סובלת מתופעות לוואי מגלולה מסויימת, עדיף להמשיך ולחפש גלולה שלא תגרום לך כל תופעת לוואי. פני לרופא המטפל והיתייעצי איתו לגבי הסוגים הקיימים. לא מומלץ להרבות בהחלפת סוגי גלולות שכן יהיה קשה לדעת איזו גלולה גרמה לאיזה ת. לוואי. תני לכל גלולה צ'אנס של 3 חדשי נסיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפמינט לא משמינות
שלי30/11/2010מאוד מוזר מה שאת כותבת, אני לוקחת פמינט כבר שנתיים ולא עליתי אפילו גרם אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
סקרנית.01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו ממש מטריד!:)24/11/2010
לפני חודשיים וחצי בערך קיימתי יחסים בפעם הראשונה לאחר מכן היה לי מין כאבים כאלה וקצת דם אז הלכתי לגיניקולוג והוא אמר שהכל בסדר
לפני שבועיים קימתי יחסים שוב, (בפעם השניה) לאחר מכן הכל היה בסדר חוצמזה שזה כאב ובסוף השבוע הזה קיימתי בפעם השלישית.. הפעם לא הרגשתי כאבים כמעט בכלל הבעיה היא שהפעם אני מרגישה כמו אחרי הפעם הראשונה.. אני מרגישה כאילו הבטן התחתונה שלי מלאה באוויר כי היא נפוחה כזו וכל היום יש לי הרגשה מוזרה בדגדגן וכמעט כל פעם שאני מסיימת לעשות פיפי יש לי מין כאב חד כזה כמו של מחזור בבטן מין התכווצות כזו ואיזה פעמיים שלוש ירדה לי טיפת דם קטנה.. הכאבים באים והולכים ואני ממש חוששת למרות שנראה לי שהכל בסדר כי זה בדיוק מה שקרה לי אחרי הפעם הראשונה.. וזה עבר.
גם הפעם ניסינו תנוחה חדשה..(דוגי) אולי זה משנה.. כי אולי רק עכשיו נקרע לי כל הקרום ובגלל זה זה כואב כמו בהתחלה.. כי בהתחלה ניסינו לעשות אבל זה ממש כאב לי אז הפסקנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו ממש מטריד! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל28/11/2010נשמע כמו דלקת דרכי שתן. ממליצה לפנות לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות שחורות לילדה בת 10ענבל23/11/2010
שלום,יש לי ילדה בת 10 מיזה שבוע יש לה הפרשות שחורות בפדים,טרם קיבלה מחזור חודשי,לא סובלת משום כאבים,האם זאת תופעת לוואי לתחילת המחזור החודשי?האם אני צריכה לקחת אותה לרופא נשים?מה לעשות?
תודה ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות שחורות לילדה בת 10 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/11/2010נשמע כסוג של דמם. חשוב לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גאאאאאד!!!מימי23/11/2010
היי .... תוכלי לציין בבקשה את *כל* הפרמטרים (הנתונים) שמשפיעים על קבלת מחזור חודשי... סדיר!!
אני בת 12 קיבלתי לפני חודשיים ומאז לא קיבלתי. ואני לא אוכלת כ"כ נכון
ולא הולכת לישון כל יום באותם שעות
אז בבקשה תרשמי כדי שאני אוכל לדעת מה לעשות בקשר לזה.
תודההה רבה מאוד!!
ואם עוד מישהו יודע שירשום לי כי זה דחוףףף =]
ביי .. אדר קנאטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאאאאאד!!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/11/2010פני לרופא לצורך ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור שלי מתעכבמימי23/11/2010
קיבלתי מחזור בפעם הראשונה בתחילת חודש אוקטובר
אני בת 13
לא קיימתי בחיים יחסי מין
כאשר קיבלתי זה היה רק 3 ימים
ולא סיפרתי על כך לאף אחד
ועכשיו אנחנו בסוף חודש נובמבר ועדיין לא קיבלתי את המחזור החודשי
אני מפחדת לא לקבל אותו וגם ממכתבים שקראתי יש כאלה שאמרו שיש להם הפסקה של כמה שנים!! תוכלי לייעץ לי דחוף מה לעשות.
תודה מראש
רוני מקרוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור שלי מתעכב - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/11/2010אי סדר בחודשים הראשונים של הוסת הוא מצב נורמאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות, צריבה, פצעים ויובש בפותבת --דחוף--22/11/2010
שלום פרופ'
אני בת 43, גרושה, ומזה כמה חודשים לא קיימתי יחסי מין
לפני כשבוע היה לי יחסי מין, ואני פוחדת שלא נדבקתי באיזו שהיא מחלה כי מאז יש לי כאבי תופת, יובש, פצעים מוגלתיים, ממש אדום, ללא נפיחות אלא להפך כאילו הפות שלי התכווץ וממש ממש כואב!!!!!
אינני יודעת לאיזה רופא לפנות, מה גם שאני מאוד מתביישת, ושתיתי אנטיביוטיקה של ציפורל 500, חבילה אחת, אבל לא נהיה שום שינוי, וזה ממש כואב וצורב ושורף ומגרד, ואינני יודעת איך להתמודד
אם אצטרך ללכת לרופא לקבוע תור יקח חודשים מה גם שאינני יודעת לאיזה סוג רופא לפנות
יש לציין כי אני בחורה מאוד נקיה ומתקלחת פעמיים ביום, כך שזה לא מליכלוך או משהו כזה, ואם זה לא מחלת מין מה כן יכול להיות?
כי האדמומיות והצריבה זה מסביב לכל וגם באזור פי הטבעת ששם לא קיימתי יחסים.
אודה על תשובתך בהקדם
תודה מראש
בת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות, צריבה, פצעים ויובש בפות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/11/2010לדעתי את חייבת לפנות לרופא נשים. התאור מחשיד להרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות "לודן"N22/11/2010
שלום,
אני עומדת להתחיל לקחת גלולות בפעם הראשונה.
הרופא נתן לי מרשם לגלולות מסוג "לודן".
השאלה שלי היא האם בחודש הראשון, עליי להשתמש באמצעי מניעה
נוסף בכדי למנוע הריון, או שאני מוגנת מפני הריון גם בחודש הראשון שאני מתחילה לקחת? [במידה ואני לוקחת
את הגלולה מהיום הראשון של המחזור, בזמן...]
יש לציין שמעולם לא נטלתי גלולות בעבר, זו הפעם הראשונה שאני משתמשת בגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות "לודן" - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/11/2010אתמוגנת מהיום הראשון אך עדיין מומלץ בכל זאת להשתמש בקונדום כדי להימנע מהדבקות במחלות מין כמו פפילומה, הרפס, כלמידיה וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמאיה22/11/2010
שלוםרב, מכיוון שהייתי בטיול פספסתי את 7 הגלולות האחרונות של החפיסה, לאחר כ 10 ימים היתה החפיסה בידי- כעת, כיצד להמשיך וליטול את יתר הגלולות?
תודה, רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/11/2010לחכות לוסת הקרובה ולהתחיל חפיסה ביום הראשון לוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליות-דחוףאורלי20/11/2010
שלום רב,
קיבלתי מרופא נשים שלי לבצע בדיקות הורמונליות עקב מחזור שאינו סדיר
ונתבקשתי לעשותן ביום השלישי למחזור.
קיבלתי מחזור ביום שבת בערב
אז מתי אני צריכה לעשות את הבדיקות דם ביום שלישי או ביום רביעי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הורמונליות-דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/11/2010ביום שלישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)