מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיההחסויי22/01/2011
שלום..
אני וחבר שלי כבר תקופה ארוכה חצי שנה בערך עושים סקס אנאלי לאחרונה יש לנו תופעה מוזרה יש דימום על הסדינים והשמיכות לאחר אותו סקס ואנחנו לא יודעים מאיפה הוא נוצר חשוב לי לציין שזה בחלקים אחרים של המיטה ולא במקום אחד בסידן ממה זה יכול לקרות ?.?..
נ.ב
זה לא דימום שקיים גם לאחר שאנחנו מחזירים את התחתונים הוא מופיע רק על הסידן..
וזה לא משהו שאנחנו עושים כל יום יוצא פעם בשבוע שבועיים כי חבר שלי בצבא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיהה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/01/2011יש דברים שלא ניתן לענות עליהם באופן תאורטי. ממליצה לכם להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזוראירה22/01/2011
היי, אני לוקחת גלולות פמינט כבר שנה וחצי, ועכשיו בדיוק החלפתי להרמונט, אבל עוד לא סיימתי את החפיסה האחרונה של פמינט, אתחיל לקחת הרמונט רק חודש הבא.
שאלתי היא כזאת, אני רוצה לאחר את המחזור שלי ביומיים. הוא תמיד מגיע באותו זמן קבוע וזה לא נוח לי. ידוע לי שאני יכולה לקחת אקסטרה 2 גלולות כלומר 23, מחפיסה אחרת שבה לא אשתמש יותר. ככה המחזור יאחר ביומיים וישאר ככה כל חודש. הבעיה היא שאני רוצה לעשות את זה אבל בגלל שהחפיסה הבאה תהיה סוג גלולה אחרת, אני לא יודעת אם זה בטוח.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/01/2011היות ומדובר בהורמונים דומים נשמע הגיוני שניתן לבצע אולם האם דחוף לבצע כבר החודש הזה?
ממליצה לדחות לחודש הבא כבר עם הגלולות מהסוג החדש בלי לעשות בילבולי גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותרותם22/01/2011
אני לוקחת גלולות , התחלתי בערך לפני חודש וחצי לקחת , אני לקראת סוף החבילה השניה של הגלולות , ואתמול שכחתי לקחת גלולה , ואני וחבר שלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים עם חדירה והוא לא גמר בפנים , רציתי לדעת אם יש סיכוי שנכנסתי להריון ?
זה ממש דחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/01/2011סיכוי נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם זו מחלת מיןאדלי22/01/2011
שלום.
בשבוע האחרון הבחנתי כי יש לי הפרשות מוגברות מהנרתיק( יחסית צמיגיות,צהבהבות,אך ללא ריח חזק), ואתמול הבחנתי שיש לי פצע, לא מוגלתי אלא כמו בליטה, על השפה החיצונית של אבר המין.
האם זהו סממן של מחלת מין ואם כן,, מהן המחלות האפשריות??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זו מחלת מין - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/01/2011בהחלט יכול להיות.
בשלב זה נראה לי כי ההתכתבות מיותרת והגיעה העת לבדיקת רופא בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהדניאל21/01/2011
שלום,
היום בבוקר הבחנתי בדם שייצא לי בשתן ורציתי לדעת אם עלי לחשוש ולגשת לרופא?
ד"א חשבתי שזה מחזור בהתחלה אבל לאחר מכן התברר שלא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/01/2011כן, גשי לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דניאל22/01/2011היום זה קרה לי שוב ואני ממש מודאגת הפעם..אני אגש לרופא רק רציתי לדעת למה להתכונן..מה זה יכול ליהיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוף בבקשה!שירה20/01/2011
אני בת 17 ויש לי חבר כ-8 חודשים. אנחנו מקיימים יחסי מין מלאים ועד עכשיו הכול היה בסדר עד שלפני כמה ימים שמתי לב שבזמן הסקס אני מפרישה כל מיני דברים שיש להם מרקם ג'לי כזה והם בצבע לבן. זה לא הפרשות רגילות, אני מודעת לזה שלבנות יש הפרשות, אבל זה לא זה. ועד לפני כמה ימים לא היה לי את זה ופתאום שמתי לב לזה ומאז לא עשינו כלום כי אני מתביישת. זה ממש מביך אותי כשהוא מכניס לי אצבעות ומוציא אותן עם הפרשות על הידיים. קלטתי את זה באמצע וניגבתי לו את האצבעות. אני ממש מקווה שהוא לא שם לב. אני לא יודעת מה זה ולמה פתאום זה הופיע, כי עד עכשיו לא היה לי את זה. אני שוקלת לקבוע תור לגניקולוג כי זה ממש מגעיל אותי ואני לא יכולה לעשות כלום עם החבר שלי עד שאני אדע מה זה ואיך עוצרים את זה.
בבקשה תעזרו לי........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחוף בבקשה! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/01/2011יתכן שמדובר בפטרת. ממליצה לפנות לרופא לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במחזור לנערהסימונה20/01/2011
לבתי אין כתשעה חודשים מחזור הייתי אצל גניקלוגית נתנה לה גלולות
אני לר רוצה לתת לילדה בגילה הורמונים
האם יש פתרון אחר אלטרנטיבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במחזור לנערה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/01/2011ראשית צריך לברר את הסיבה ורק אחכ לטפל.
אני מניחה שכך אכן עשתה הרופאה אולם לא ידועות התוצאות. כדאי לדבר עם הרופאה על דרך טיפול אחרת מלבד גלולות.
(יתכן שביתך זקוקה לגלולות מסיבה נוספת? לא ציינת את גילה והאם סובלת גם מפצעי בגרות/שיעור יתר?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית מחזור
סימונה23/01/2011בתי בת 16 ואין לה תופעות של שיעור יתר או פצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלות חשובות:אור19/01/2011
האם יש סכנה שיפלט זרע שיגרום להריון בלי שבן הזוג גמר?
זאת אומרת, אם לרגע ופעם אחת בן הזוג נכנס פנימה ומיד יצא- יש סכנה שפתאום קצת זרע נפלט?? (הוא לא גמר)
שאלה נוספת: מרגע לקיחת הגלולות תוך כמה זמן ניתן לקיים יחסי מין ללא הגנה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס' שאלות חשובות: - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/01/2011תיתכן פליטת זרע ללא שבן הזוג יגמור אם נשאר זרע בצנרת מפעם קודמת או שנפלט מעט לפני שהרגיש בכך.
בד"כ מכניסה ויציאה מיידית אין פליטת זרע.
גלולות מתחילים בפעם הראשונה לקחת ביום הראשון של הוסת ומאותו רגע את מוגנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אור22/01/2011אם הפליטה הייתה שעה וחצי \שעתיים לפני כן? מה הסיכוי שנשאר זרע והוא נפלט??
אם הוא בכלל לא היה קרוב ללגמור באמת יש סיכוי שיצא קצת בלי שהרגיש?
האם עליי לחשוש? יש סיכוי שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אור22/01/2011האם יש קשר בין עומק החדירה לבין הסיכוי להריון?
אם בן הזוג נכנס רק מעט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
אור22/01/2011סליחה על השאלות המרובות אבל עוד משהו קטן:
אם הינך בהריון, כמה זמן מיחסי המין ניתן לראות תסמינים על גופך? למשל, גדילת השדיים.
האם זה דבר שלוקח חודש מקיום יחסי המין, האם ניתן לראות זאת לאחר שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי בבבקשה לענות על שאלותיי?
מאיה23/01/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאביבה18/01/2011
יש לי בעיה בזמן מתן שתן השתן בורח לי הצידה ונשפך לי על המכנס מה שיוצר מצב מאד מביך או התאפקויות ארוכות עד כדי כאב ופגיעה באורך חיים נורמלי..כבר ניסיתי להתכופף ולהתיישר בכל צורה אפשרית לפתוח יותר רגליים לפתוח פחות..כשאני מוציאה שיער המצב מחמיר לפני שהייתי מוציאה זה לא היה קורה..עכשיו גם כשהשיער גדל זה עדיין קורה..האם הכל תקין שם?
הייתי אצל גניקולוגית והיא אמרה לי שהכל בסדר ותקין שם לאחר בדיקה של המקו ושל השופכה ואמרה שהיא לא יודעת למה זה קורה
אני ממש ממש ממש מיואשת אי אפשר לחיות ככה בבקשה עזרו לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/01/2011אם את יושבת על אסלה לא ברור לי כיצד מגיע שתן למכנסיים. ממליצה לפנות לאורוגינקולוג העוסק בנושאי שתן של נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדנה16/01/2011
אני בת 20, השתמשתי במשך כ4 שנים בגלולות למניעת הריון מסוג מליאן. מעולם לא עשיתי הפסקה.
עכשיו לאחר כ4 שנים רופאת הנשים ייעצה לי בשל סיבה בריאותית להפסיק לנטול גלולות.
הפסקתי לנטול את הגלולות לפני כשלושה שבועות ומאז אני מרגישה כאבים עזים בבטן, בחילות (אפילו הקאות), הפרשות וגודש בחזה. חשוב לציין שקיימתי יחסי מין לא מוגנים (בן הזוג לא גמר בפנים). האם יש סיכוי שזהו הריון ?
עדיין לא קיבלתי מחזור משום שתאריך קבלת המחזור לא הגיע, אבל הסימפטומים מפחידים אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/01/2011יש רק דרך אחת לדעת-בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מוזרות בנרתיקשקד16/01/2011
שלום ,אני בת 15 וחצי ואני מקיימת יחסי מין עם החבר שלי .
בזמן האחרון התחיל אצלי בנרתיק הפרשות מרובות בצבעים לבן-צהוב , ונראים כמו חתיכות קוטג' .
בנוסף לזה המקום מאוד מגורה , ומאוד מגרד לי .
הפעמים שאני צריכה לשירותים התגברו .
בנוסף לזה - לפעמים הנרתיק שלי יבש לגמרי ולפעמים רטוב לגמרי .
אני וחבר שלי ניסינו להכניס את איבר מינו אבל זה כאב לי ושרף לי -משהו שאף פעם לא היה לי .
(בחופש הגדול היה לי דלקת שלפוחית השתן ,האם זה חזר?האם זה קשור?)
אני לא רוצה למהר כלכך לרפא נשים ומעדיפה קודם התייעצות .
מה אני עושה? אני אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מוזרות בנרתיק - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/01/2011לדעתי הגיעה העת לבדיקת רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשיראל16/01/2011
הייתי אצל רופא והוא המליץ לי לקחת גלולת "לודן"
אני ממש רוצה להתחיל לקחת אבל אני גם מאוד מפחדת מהתופעות לוואי
בתור גינקולוגים אתם ממליצים על התרופה?
התרופה במינון נמוך או גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/01/2011הגלולה טובה ובמינון נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! גלולות ואנטיביוטיקהאפרת16/01/2011
לא מזמן חליתי בדלקת גרון חיידקית, וקיבלתי מרשם לטיפול באנטיביוטיקה ממשפחת הפניצילין.
ידוע לי שאם אקח את האנטיביוטיקה במקביל לגלולות למניעת הריון, יש סיכוי לחוסר-יעילות. איני בטוחה של איזו מהתרופות, או אילו תופעות לוואי עלולות לקרות.
אמורה להתחיל לי וסת בימים הקרובים, ואני מתכננת להתחיל ליטול מחדש גלולות למניעת הריון.
מה כדאי לי לעשות?
האם ניתן להתחיל לקחת את הגלולות גם לאחר תום הוסת והאם יעילות הגלולות פוחתת כתוצאה מלקיחתן לאחר המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/01/2011פניצילין אינו מפחית את יעילות הגלולות. כדאי להתחיל לקחת את הגלולות ביום הראשון של הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה לעשותאלה16/01/2011
לפני כחודש סבלתי מדלקת בשתן שלעתים היתה מלווה בעקצוץ וגרד קל טופלתי ע"י אנטביוטיקה לקחתי במשך 5 ימים 3 כדורים ביום אך אני עדין סובלת מגרד ועקצוצים לא על בסיס יומי אך זה עדין שם ממה זה נובע? האם יתכן שיש לי פטריה? או דלקת מסוימת?אני מפחדת שזה יכול להתפתח למשהו רציני יותר שיהיה קשה יותר לטפל בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/01/2011נשמע כפטרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא לנשיםמיכל16/01/2011
היי, אני קבעתי תור לרופא לנשים כי אמרו לי שאם יש לי פי אם אס אז זה ללכת אליו והוא יעזור לי יתן כדורים אולי
אני רוצה קצת מידע על הפגישה איתו ...הוא יכריח אותי להוריד בגדים וזה? דבר שני איזה כדורים עוזרים לזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא לנשים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/01/2011אך אחד לא יכול להכריח אותך להוריד בגדים.
הטיפול תלוי בסוג התלונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
מיכל18/01/2011טוב כי לא מרגישה בנוח שהוא יגע בי ויראה אותי בלי כלום
יכול להיות שהכדורים זה גלולות נגד הריון כמו פליים שאחותי לוקחת כי היא אומרת שזה עוזר לה ושמעה שנותנתים לזה גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)