מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחה לטיפול ביבלות מולסקום על הגוף ועל הפניםהילה27/06/2020
שלום
לבתי יצאו 3 יבלות בחלקים שונים של הגוף.
אחת היבלות נמצאת בפנים היא מאוד גדולה וליד התחילו לצאת עוד נגעים קטנים
וזה מאוד מפריע לה, באיזה טיפול או משחה אפשר להשתמש? חוץ מצריבה
מצורפת תמונה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום
פרופ` חיים ראובני28/06/2020המלצתי, הראשונה תמיד .. סבלנות זה יעבור..
יש מספר קרמים יעילים שדורשים מרשם והנחייה לטיפול..
פני לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת לגבי שומה בגב שהתגלתה לאחרונהרמי26/06/2020
שלום! האם אפשר לקבל חוות דעת לגבי שומה בגב שהתגלתה רק עכשיו, רצ"ב צילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה
פרופ` חיים ראובני28/06/2020בדיקת שומה דורשת הסכלות התכלום מכיר הדרמטוסקופיה.
תמונה איננה תחליף
פנה לבדיקה מסודרת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ים המלח לסיוע בסבוריאה בקרקפת ובפניםמנחם22/06/2020
האם הטיפולים בים המלח מסיעים לסבוריאה בקרקפת ובפנים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנחם
פרופ` חיים ראובני28/06/2020הם יכולים להקל.. תלוי בחומרה... לא לגרום להבראה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי משחה ניזורל לשימוש נגד פטריותערן21/06/2020
שלום,
לגבי משחת ניזורל (בעור נגד פטריות), האם היא נספגת בגוף ומגיעה עד לכבד? או שהיא נשארת רק בעור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניזורל
פרופ` חיים ראובני28/06/2020המשחה נספגת . הרוב נשאר באיזור העור .. הכמות שמתפזרת שולית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה... מתי אני לא מדבק?אטיאס עופר19/06/2020
חליתי באיזור אפריל במחלת הנשיקה, נגיף ebv הופיע בבדיקת דם... התסמינים עברו, מרגיש טוב, עובד, פעיל מבחינה ספורטיבית...
השאלה שלי אם אני יכול להיפגש עם בחורות או שאני עדיין מדבק...
איך אדע?
אשמח לתשובה ברורה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה
פרופ` חיים ראובני20/06/2020תשובה פשוטה.
האם אתה בריא ? .. אם אכן כך הכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הנשיקה
פרופ` חיים ראובני28/06/2020סביר שכן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת האם הרפס או חצ'קון?יורי15/06/2020
מצורפת תמונה.
אשמח לדעת אם מדובר ההרפס או חצ'קון
חייב לציין שלאחרונה התגלחתי לאחר מספר חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס ?
פרופ` חיים ראובני20/06/2020אין דחיפות.
לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה....
מציע להבדק ע"י רופא עור .. לאבחן ואז להחליט על טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות ביופסיה של שומהלימור15/06/2020
הי
אבא שלי קיבל תוצאות ביופסיה
מה זה אומר
skin excision left upperchest.compound dysplastic nevus.this lesion shows features of compoud lentiginous sysplastic/nevus seen on the back of the elderly .the junctional dysplasia seen un thiscase us part of this type of nevi
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה
פרופ` חיים ראובני20/06/2020פנה לרופא העור ששלח.
יש לחבר קליניקה לממצא.. זו הדרך הנכונה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בלמיסיל קרם על פטריה באזור החזהשואלת13/06/2020
שלום,
האם אפשר למרוח למיסיל קרם על פטריה שהופיעה על החזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיסיל
פרופ` חיים ראובני20/06/2020בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות שטוחות באות והולכות באזור הרגלייםליים13/06/2020
שלום רב. נקודות אדומות שטוחות שבאות ונעלמות במהרה. בעיקר ברגליים. ללא מסגרת או קשקשת. ישנם בודדות שהופכות במהרה לקליפה שאמורה להתקלף. ויש בודדות שכאילו קילפתי ואז זה צורב אך גם נעלם במהרה. הגעתי למסקנה שזה לא מגילוח. עשיתי ana ויצא שלילי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות ..
פרופ` חיים ראובני20/06/2020ANA איננה אבחנה .. ולא ברור למה נעשתה..
מציע להגיע לרופא עור כאשר הפריחה מופיע .. בזמן אמיתי.. לאבחון .. ואז לשקול בדיקות וטיפול.. זה הסדר הנכון ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת שומנית כתמים ואדום לא מגרדיםדנה11/06/2020
שלום רב, אני בת 37 והבחנתי בכתמים האלו בקרקפת. העליתי תמונה ואציין ששיערי דליל נורא עם התקרחות גנטית ואני לא יודעת אם זה מהשמש כתמי שמש או למעשה דלקת או סבוריאה או משהו אחר? לא מגרד יש לפעמים קשקשים, קרקפת שומנית באופן כללי ומשתמשת כל יום בהרגיין קצף לשיער לגברים שנים על גבי שנים למרות שלא נראה לי שיש קשר. בגלל שהתורים לרופא העור נורא רחוקים רציתי לשאול אם אפשר ללכת לקנות מבית המרקחת אלפוסיל או קטוזול (במרשם אולי מרופא משפחה) אבל אשמח אם תוכל להמליץ מה ללכת לקנות מהבית מרקחת עד שיהיה תור קרוב ומה אלו הכתמים בכלל? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת שומנית
פרופ` חיים ראובני20/06/2020עד לבדיקת רופא.. מציע לנסות שמפו עץ התה.. בתקווה שיעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרחת בילדה בת 10 בעקבות שימוש בתכשיר נגד כיניםדנה ש08/06/2020
ערב טוב,
בתי בת העשר החלה להשתמש בהדרין, תכשיר נגד כינים, בחודש האחרון.
השבוע גילינו קרחת באזור הקדמי של הראש עם גירוי. כמובן שהפסקנו את השימוש בתכשיר לאלתר, וקבעתי תור לרופא עור, שלצערי יתקיים רק ביולי.
אשמח לקבל ייעוץ, מה לעשות עד התור בחודש הבא. האם מקרה מסוג זה צריך טיפול? או חוסר טיפול, והפסקת השימוש בתכשיר, יעזור והשיער יגדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרחת
פרופ` חיים ראובני11/06/2020להתקחות יש הרבה סיבות
ללא בדיקה לא ניתן לדעת במה מדובר..
פני לאבחון רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לכאבים ברגליים venoruton gelרועי08/06/2020
שלום
אני סובל מפצעים ברגליים עקב בעיית כלי דם
הרופא שאליו פניתי, כתב לי מרשם ל venoruton gel. הבעיה היא שהמשחה הזאת כבר לא משווקת בארץ. לטענתו, אין משהו אלטרנטיבי דומה ולכן עליי להזמינה מחו"ל. האמנם אין משהו דומה בארץ? זה נשמע לי קצת הזוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה לכאבים..
פרופ` חיים ראובני11/06/2020ממליץ לחזור ולהתייעץ עם הרופא שמודע לבעייה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן קטנות שצצות על הגוף האם יש מה לעשות?שירן07/06/2020
שלום,
לאחרונה כל פעם אני נחשפת לעוד נקודות חן קטנות מאוד ושטוחות בגוף. לא יודעת להצביע מתי בדיוק הן יצאו.
אני לא נחשפת הרבה לשמש.
האם יש משהו לעשות? מעולם לא חיבבתי נקודות חן...
האם הן יכולות לעבור במהלך הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות חן
פרופ` חיים ראובני11/06/2020כעיקרון אינן עוברות
ללא בדיקה לא ניתן לדעת במה מדובר..והאם יש בעייה
פני לאבחון רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות בעור לאחר חשיפה לשמשדנינבר07/06/2020
שמתי לב שכשאני נמצא בשמש בלי חולצה ומשתזף, נהיים לי נקודות אדומות באזור הבטן ... יותר בצד שמאל
לאחר שעה שאני נמצא במקום מוצל הם נעלמות. מוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות
פרופ` חיים ראובני11/06/2020אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר למרות טיפול בפסוריאזיסנופר07/06/2020
אני מטופלת בפסוריאזיס קלה בקרקפת,
האם אני יכולה לעשות הסרת שיער בלייזר לעור רגיש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בלייזר
פרופ` חיים ראובני11/06/2020אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)