מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כנראה פטריה בין אצבעות הרגליים מה עושים?דיאנה12/04/2020
שלום, בזמן האחרון שמתי לב שבין האצבעות ברגליים יש לי עור מתקלף וריח חזק אפילו אחרי מקלחת. התחלתי לשים טלק אחרי כל מקלחת כדי שלא יהיה לחות אבל זה לא עוזר, העור ממש מתקלף והריח נוראי, האם זו פטריה? מה אפשר לעשות? התחלתי לשים משחה שנקראת למיסיל שהיא ללא מרשם רופא בינתיים שבוע וזה לא עוזר. המצב הזה כבר נמשך יותר מחודשיים. מה לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה
פרופ` חיים ראובני18/04/2020לאבחון מסודר יש לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע באצבע ברגל לילדא12/04/2020
אשמח לחוות דעת ראשונית האם נראה ממאיר
כמובן שנפנה ליעןץ אך אשמח לדעת מה ההתרשמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע ברגל..
פרופ` חיים ראובני18/04/2020תמונה לא מספקת את המידע הדרוש .לאבחון פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ופצעונים בכף הידJully11/04/2020
נוצר בכף היד שלי פצעונים קטנים כמו מתחת לעור מגרדות ...מה ניתן לעשות זה מאוד מפריע במיוחד עכשיו שיש סגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד ופצעונים
פרופ` חיים ראובני12/04/2020פנה לבדיקת רופא עור .. לאבחון .. ורק אז לשקול טיפול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה (יבלות) בפי הטבעתנעמה11/04/2020
אובחנתי עם יבלות בפי הטבעת (קונדילמה). האם במקרה זה מומלץ לנשים לפנות לגניקולוג/ת או רופא/ת עור? הרופאה שלי אמרה לבד"כ נשים מטופלות אצל דניקולוג וגברים רופא עור. האם נכון ומומלץ כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה..
פרופ` חיים ראובני12/04/2020אכן....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בכף גב היד באזור מפרקי האצבע ובין האצבעות ובגב כף היד עצמומיטל11/04/2020
שלום,
כבר 5 ימים לא מפסיק לגרד לי בגב כף היד באזור מפרקי האצבעות ומתחת להן בגב כף היד וקצת מתחת למפרק היד. שמתי קרם לחות לידיים של ״סבוקלם״ , ניסיתי אגיסטן אלוורה, ניסיתי עוד קרמי לחות וכלום לא עוזר זה עדיין מגרד. ניסיתי משחת בטאקורטן G (שפג תוקפה) שניתנה לי בזמנו לאקזמה שגם היא לא סייעה ואף כדור ״טלפסט״ נגד אלרגיה, שלא עזר גם הוא. מה זה יכול להיות? חשבתי שזה ריבוי שטיפות הידיים (עקב הקורונה כמות השטיפות גדלה) אבל באם מדובר ביובש בעור, קרם הלחות לא עוזר. זה מגיע לרמה שמתעוררת בלילה ועדיין מגרד לי, וזה ספציפית באזור הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
פרופ` חיים ראובני12/04/2020פני לבדיקת רופא עור .. לאבחון .. ורק אז לשקול טיפול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דוקטור רוצה לשאול לגבי נגע /שתף דם לא ברורחסוי10/04/2020
מצורפת תמונה של השטף דם / נגע לא ברור בצבע סגול הנמצא ליד בית השחי אני בן 20 וקבעתי תור לרופא עור ורציתי לקבל חוות דעת עם זה נראה משהו חשוד בשל תקופת הקורונה שהתורמים מעוכבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם
פרופ` חיים ראובני12/04/2020פנה לבדיקת רופא עור .. לאבחון .. ורק אז לשקול טיפול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ידיים מגורות ומכרדותגלי07/04/2020
אנא עזרתכם-ידיים שכנראה סובלות מעודף רחיצה מגרדות נורא בכף היד והיד אדומה כמו אקזמות עליה או דלקת אפילו כבר .מה למרוח חוץ ממשהו נגד יובש בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידיים מגורות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער..............עפרה06/04/2020
היי דוקטור, אני בת 25 סובלת משיער פגום ויבש עקב טיפולים כימים שונים בשיער ניסיתי להשתמש במספר שמפו ומסכות לשיקום שער פגום אך ללא הצלחה השיער חסר נפח יבש וםגון נורא האם תוכל להמליץ על תכשיר שמועיל לשיקום שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
פרופ` חיים ראובני12/04/2020רק לנסות לגדל שיער בריא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם הידיים שנראה לא פשווהשימי06/04/2020
שלום לאור המציאות הנוכחית וצא לי להתשמש בלית ברירה באלכוהול לחיטוי הידיים ושטיפות מרובות של הידיים עם סבון מה שגורם ליובש מאד קיצוני באופן תמידי בידיים עם המון קשקשים וקילופים בעור . חתכים בידיים עם דם..2 שאלות ברשותך האם יש לך המלצה על משהו מסויים שניתן לעשות בשביל למנוע את היובש? הרי מבקשים לשטוף ידיים. נכון בצורה הגיונית ומתונה. והאם ניתן להשים קרם לחות גם לאחר ששמתי אלכוג'ל מבלי לשטוף את הידיים בינהם או הפוך להשים אלכוגל על השימוש בקרם לחות? האם לשים ווזלין? אני מקןוה שהמצב מאפשר שינוי. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה בידיים
פרופ` חיים ראובני12/04/2020לאחר כל שטיפת ידיים קרם לחות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לא מזוהים בגבשקד04/04/2020
שלום רב, יש לי תקופה כתמים לא ברורים על הגב, יש לציין כי הכתמים לא מורגשים או מפריעים אלה מהווים רק בעיה אסתטית, מעוניין לדעת במה מדובר והאם יש לטפל בעניין. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לא מזוהה
פרופ` חיים ראובני04/04/2020סביר שאין בעייה.
עדיין ממליץ בדיקה כללית של העור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקלפות של הקרקפת בתינוק בן חודשייםקארינה חלפון04/04/2020
לתינוק שלי התחילה התקלפות קשה בחלק העליון של הראש, הבנתי שיש את זה לחלק מהתינוקות אבל אצלו זה נראה יותר חמור, על יותר שטח, מה עושים? אני רוצה ללכת לרופא עור אבל עם הקורונה ופסח לא נראה לי שזה יקרה בקרוב. תודה מראש על כל מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקלפןת
פרופ` חיים ראובני04/04/2020כנראה סיבוריאה.. רק קרם לחות .. לריכוך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלא נקודות חן חדשות בבית השחיאלה03/04/2020
שלום ד"ר,
גיליתי פתאום מלא נקודות חן חדשות בבית השחי, לא הייתה שם אחת פעם.. ממה זה? האם מעיד על משהו לא תקין? דורש בדיקה? אציין שאני לא אדם שיושב בשמש כלל, ובקיץ שמה הגנה בכל יציאה מהבית, אף ששומרת להיות בצל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות חן חדשות
פרופ` חיים ראובני04/04/2020ממליץ לפנות בהקדם לרופא עור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער על צלקת בפנים?רון03/04/2020
שלום רב,
בן 32. בעקבות פצעון שהיה לי בלסת נוצרה לי צלקת גדולה (יחסית) ומכוערת. כשאני מגולח היא בולטת וכשאני עם זקן יש לי מעין "בור" מובחן מאד במקום. הדבר מציק לי מאד.
האם ניתן לבצע השתלת שיער על הצלקת הזו ולשחזר את מראה שיעור הפנים הטבעי שלי?
תודה רבה, רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער על צלקת
פרופ` חיים ראובני04/04/2020בלתי אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפשעה נפוחה כבר מעל 4 שבועותבר03/04/2020
המפשעה נפוחה מעל 4 שבועות ,ללא יחסי מין ,
ומחזור עם הפרשות שחורות חודשיים במשך שבוע האם יש קשר
מגרד,שורף,עם קשקשים מדי פעם,
מה אפשר לעשות?
סובלת מפסוראזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפשעה נפוחה
פרופ` חיים ראובני04/04/2020ממליץ לפנות דחוף לרופא לבגדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור ידיים מגרדאילנה02/04/2020
שלום,
יש לי על הידיים איזור אדמומי שחשבתי שנוצר מיובש. לאחר כמה ימים הוא החל לגרד, והיום גם שמתי לב לבליטות קטנות (מצורפת תמונה). אציין שאמא שלי סובלת כבר מעל לשנה מתופעה דומה בהיקף רחב יותר, ואחרי מגוון רופאים ובדיקות שעברה לא ניתן לה פתרון, כנראה מדובר בדרמטיטיס.
בגלל המצב אני נמנעת מלהגיע כרגע לקופת חולים לבדיקה, מה גם שזמינות רופא העור מאוד נמוכה.
אשמח להכוונה, מה ניתן לעשות על מנת להקל על הגרד ומה יכולה להיות הסיבה להיווצרותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
פרופ` חיים ראובני04/04/2020בשלב ראשון תנסי קרם לחות פעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)