מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחת בנזק והוראות שימושמור20/11/2019
נשאר לי משחת בנזק - והתוקף נגמר באוקטובר לפני חודש.
האם ניתן להמשיך להשתמש במשחה ? לחודש/חודשיים הקרובים
או שזה יכול לגרום לפעולה ההפוכה? קרי, אקנה?
תודה רבה ד״ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש
פרופ` חיים ראובני25/11/2019לא מקובל להשתמש תרופה שנגמר תוקפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הציפורניים ניזוקות מהלק ג'ל? האם מנורת הלד שמייבשת את הלק מזיקה?שושנה רוטנשטיין20/11/2019
האם הציפורניים ניזוקות מהלק ג'ל?
האם מנורת הלד שמייבשת את הלק מזיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק
פרופ` חיים ראובני25/11/2019בעיקרון לא ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בכף הרגל וציפורניים מגרד מאודטליה17/11/2019
פרופ שלום רב
קיבלתי מרשם ל טרבינאפין טבע 250 מג ל14 יום לטיפול בפטרת כף הרגל. קראתי בעלון לצרכן כי אין לקחת למי שיש בעיות עם הכליות או דרכי השתן. לפני מס חודשים אובחנתי עם אבנים בכליות והתרחבות קשה של הכליות עקב הריון. כיום אינני בהריון אך מצב הכליות לא ידוע יש לי צילום סיטי בהמשך לבירור הכליות. האם אני יכולה ליטול את הכדורים ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
פרופ` חיים ראובני18/11/2019פני לרופא המשפחה שמכיר את מצבך הבריאותי ..להתייעצות.. בנידון ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזור קטנטן על הקרקפת ללא שיערדנה17/11/2019
שלום
שמתי לב על הקרקפת ילדה בת 6.
אזור בקןטר של פחות מ 1 סמ ללא שיער.
מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרחת ..
פרופ` חיים ראובני18/11/2019ממליץ להבדק ע"י רופא עור ..בחשד ל ALOPECIA AREATA פטרת או אחר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשןף של סרח עור בג'ינסיקי16/11/2019
פרופסור שלום
האם שפשוף של סרח עור בג'ינס יכול לגרום למעין זיהום מתחתיו הסרח נראה בסדר אבל מתחתיו יש אודם
האם זה יכול לגרם ומה הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרח עור..
פרופ` חיים ראובני18/11/2019שפשוף יכול לגרום לגירוי .. נדיר לזיהום משני ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הד אנד שולדרס שמפויוני15/11/2019
האם הד אנד שולדרס טוב לטיפול בסבוריאה בקרקפת בשילוב עם שמפו רפואי כמו אגיספור או אלפוסיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוריאה ..
פרופ` חיים ראובני18/11/2019לעיתים מקל.. לא מרפא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם ופריחה לילד בן 3 אזור מפשעה ישבן וביציםקרין14/11/2019
שלום וברכה
רציתי להתייעץ
לבן שלי פריחה כבר בתווך חודש באזור מפשעה וישבן לעיתים גם אודם על הביצים שהולך וחוזר,
פניסטיל תרופה ופניסטיל משחה לא עוזרות כלל למצב
והרגליים שלו רועדות מרוב עצבים יש לו רעידות בגוף באזור הרגליים
נשמח ליעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם ופריחה..
פרופ` חיים ראובני18/11/2019אנא פני לייעוץ.. רופא עור..
המידע שאת מעבירה .. לא מספק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי טיפול במורסה במפשעהסיגל14/11/2019
יצאה לי מורסה (בלי ראש) באזור המפשעה. הייתי אצל כירורג שהודיע שצריך לנקז (לבצע חתך בהרדמה מקומית). לא הגעתי לתור לניקוז שנקבע לי כי הציעו לי לנסות לשים שמן עץ התה ו/או שמן קיקי שאמורים לעזור ליצור ראש ואז יש למוגלה איך לצאת ומשוך את המוגלה לכיוון היציאה.
שאלתי: האם אכן כך הוא הדבר עם שני השמנים האלה?
והאם יש איזו דרך טיפול נוספת אחרת ?
תודה מראש
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורסה
פרופ` חיים ראובני18/11/2019הטיפול במורסה כולל טיפול אנטיביוטי .. ופתיחה .. כל השאר לא יעיל ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פרקטורה בעקבות פגמים בעורזפיר13/11/2019
הי ד״ר
עברתי אצל קוסמטיקאיות לא טובות לצערי טיפולי פנים לא מוצלחים
שרק הזיקו לי והשאירו לי סימנים,כתמים העור כבר שנה+ בלי טיפול ונראה שהעור נהרס והוא גם נראה עייף
שמעתי על טיפול פרקטורה שזה מחטים שחודרים לדרמיס ומשקמים את העור -(לא כמו מזותרפיה)
אני מפחדת שזה יכול להזיק מה דעתך זה יכול? כי אין בזה חומר שמורחים על העור או משו זה רק מחטים
יש לי עור רגיש ודק
בת 23* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ..
פרופ` חיים ראובני14/11/2019תמיד כדאי לנסות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם פנים ונפיחות בעקבות השימושרותם11/11/2019
שלום אמא שלי בת 60 משתמשת בקרם פנים בכמות די גדולה כבר כשנתיים מרגישה נפיחות בשני בתי השחי רופא שהיתה אצלו ולא מצא למה זה נפוח כשביקרה אותו שוב אמר לה העם היא משתמשת בקרם פנים ויתכן שזו הסיבה להתנפחות בית השחי העם באמת יכולה זאת להיות הסיבה כי לא מצאו כלום בבדיקות שעשתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
פרופ` חיים ראובני14/11/2019לגעתי אין קשר בין קרם לפנים .. לבעייה בבית שחי ..
פנה שוב לרופא עור אחר לאבחון ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מגרד לבן 8 שמציק לו מאודדפנה10/11/2019
בני בן ה8 סובל מגירודים ופצע בשק האשכים כמה כמה שבועות. מה זה יכול להיות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
פרופ` חיים ראובני11/11/2019לא ניתן לאבחן ע"ס תמונה . פנו לרופא עור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוס פילונידלי כבר מספר שניםמנואל08/11/2019
שלום וברכה,
על עצם הזנב שלי קיים סינוס פילונידלי, שאובחן לפני כ-4 שנים. בתחילה הסינוס הפריש הפרשה מוגלתית אך עם הזמן התייבש והצטמק, אולם נותר קיים. הרופא המנתח עימו התייעצתי אמר שכל עוד אין כאבים והסינוס אינו מפריע לי, לא קיימת דחיפות לנתח את האזור, והמליץ לי שלא לעבור ניתוח כירורגי. בתקופה האחרונה שמתי לב כי הסינוס מעט גדול יותר מהרגיל, ובצבע חום. הסינוס יבש ואינו כואב. האם לפי דעתך זוהי סיבה טובה דייה לאבחון חוזר? מכל מקום, מהי המשמעות של כך מבחינה בריאותית? אני תוהה כמו כן מהן הסכנות האפשריות לגבי סינוס שאינו מכאיב או מפריע, בטווח הארוך של שנים קדימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוס פילונידלי..
פרופ` חיים ראובני11/11/2019אנא פנה שוב לרופא שלך להבהרות .. זה לא בתחומי עיסוקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרח עור וליפומהאבי04/11/2019
פרופסור שלום
האם סרח עור כמו שמופיע בתמונה יכול לגרום למעין זיהום או משהו דומה לליפומה שיושבת מתחתיו?
האמת שהליפומה יושבת מתחת כבר שבע שנים והיו זמנים ששיחקתי עם הסרח עור הזה כדי לתלוש אותו.
ביקשתי א. ס כי רציתי להסיר מטעמים אסטטים זה בשוק האחורי
אני פונה כי הרדיולוג של הא. ס טען שהליפומה ללא זרימת דם והכל בסדר רק שבדיוק באזור הסרח יש מעין זיהום או משהו דומה שטיפה שינה את הפומה ולכן היא לא מוגדרת באזור שמתחת לסרח
האם זה ייתכן?
לתשובתך אודה תמונה מצורפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדה
פרופ` חיים ראובני05/11/2019בעיקרון .. סרח עור וליפומה אינם דורשים טיפול.
ואם כן, רק במקרים של בעייה אסטתית ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות קלה ממשג`ק03/11/2019
ד"ר שלום
בן 50 לאחר נסיעות ארוכות בעשרה ימים האחרונים במדינה קרה
בתוך העשרה ימים חשתי אי נוחות בפי הטבעת שמתי ווזלין בייבי פסטה עכשיו יש מעט הקלה אבל עדיין העור נראה בסדר סביב פי הטבעת אבל התחושה היא מעין יובש כזה בעיקר כשאני יושב כשאני שוכב או הולך
כמעט כלום
מה דעתך האם להמשיך עם הווזאלין ובייבי פסטה או האם יש לך המלצה אחרת?
תודה ממש, ומראש ) יש לי קרם חדש בבית gentatrim cream gentamicin 0.1 האם מתאים או איזה קרם ומה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות..
פרופ` חיים ראובני04/11/2019א הגיוני לטפל ללא אבחנה.. פנה לרופא עור או משפחה .. לבדיקה .. ואז טיפול ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות קלה ממשג`ק03/11/2019
ד"ר שלום
בן 50 לאחר נסיעות ארוכות בעשרה ימים האחרונים במדינה קרה
בתוך העשרה ימים חשתי אי נוחות בפי הטבעת שמתי ווזלין בייבי פסטה עכשיו יש מעט הקלה אבל עדיין העור נראה בסדר סביב פי הטבעת אבל התחושה היא מעין יובש כזה בעיקר כשאני יושב כשאני שוכב או הולך
כמעט כלום
מה דעתך האם להמשיך עם הווזאלין ובייבי פסטה או האם יש לך המלצה אחרת?
תודה ממש, ומראש ) יש לי קרם חדש בבית gentatrim cream gentamicin 0.1 האם מתאים או איזה קרם ומה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות ..
פרופ` חיים ראובני04/11/2019לא הגיוני לטפל ללא אבחנה.. פנה לרופא עור או משפחה .. לבדיקה .. ואז טיפול ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)