התאמת גובה קביים

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• התאמת גובה קביים
    שים
    14/11/2012

שלום,
    יש לי שבר מורכב בכף רגל ימין ואסור לי לדרוך עליה. השאלתי קביים מיד שרה אבל מאוד כואבת לי היד כאשר אני הולכת איתם. אולי לא התאמתי את הגובה נכון? יש לי גם קביים רגילות וגם קנדיות ואני לא בטוחה מה עדיף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת גובה קביים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת גובה קביים - תגובה

נועה וכטל ספקטור
    14/11/2012

שלום רב
    ראשית החלמה מהירה
    שנית גובה קביים - "הרגילות" (אקסילריות) יש להקפיד מאד על רוחח של שלושה ס"מ מתחת לבית השחי - לחץ על בית השחי עלול לפגוע בעצבים שעוברים שם
    גובה ידיות אחיזה בערך בגובה שורש כף היד שיהיה כיפוף קל במרפק

קביים קנדיות - החובק אוחז את אמצע הזרוע בין הכתף ומרפק
    גובה ידיות אחיזה - שורש כף היד

השינויי גובה נעשים על ידי הכנסת הצ'ופציק

לגבי נוחות זה מאד אינדוודואלי יש כאלו שמרגישים יותר בטוחים עם קביים אקסילריות ויש כאלו שנוח להם יותר קנדיות
    לגבי הכאב - שימי לב לסוג הכאב, בכל הליכה בקביים בסופו של דבר מופעל הרבה כוח של הידיים ולפעמים יש כאבי שרירים כתוצאה ממאמץ. מנח לא נכון יכול לגרום לדלקת שגם היא מניבה כאב
    ניתן להתייעץ עם מרכזי התצוגה, ואני ממליצה להייעץ עם פיזיוטרפיסט
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

שים
    14/11/2012

תודה על התשובה המהירה
    מכיון שאני דיי גבוהה (1.76) אני חושבת שאולי הבעיה היא שהקביים נמוכות לי מדיי. אבדוק ביד שרה אם יש משהו יותר גבוה...
    בכל מקרה, יש לי כבר דלקת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל... - תגובה

נועה וכטל ספקטור
    15/11/2012

שלום רב
    אני חושבת ש"עלית" על הנקודה - חשוב להתאים את הגובה
    כדאי לחפש את הקביים המתאימים, אם את יכולה להגיע לסניף ההשאלה הם ינסו להתאים לך במקום.
    אני מציעה גם לנסות ולקחת הליכון - אפשר להשתמש בו בבית ואולי שינוי המנח של הידיים יקל עליך.
    אפשר להשתמש לסירוגין

בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמת גובה קביים - תגובה

נועה וכטל ספקטור
    14/11/2012

שלום רב
    ראשית החלמה מהירה
    שנית גובה קביים - "הרגילות" (אקסילריות) יש להקפיד מאד על רוחח של שלושה ס"מ מתחת לבית השחי - לחץ על בית השחי עלול לפגוע בעצבים שעוברים שם
    גובה ידיות אחיזה בערך בגובה שורש כף היד שיהיה כיפוף קל במרפק

קביים קנדיות - החובק אוחז את אמצע הזרוע בין הכתף ומרפק
    גובה ידיות אחיזה - שורש כף היד

השינויי גובה נעשים על ידי הכנסת הצ'ופציק

לגבי נוחות זה מאד אינדוודואלי יש כאלו שמרגישים יותר בטוחים עם קביים אקסילריות ויש כאלו שנוח להם יותר קנדיות
    לגבי הכאב - שימי לב לסוג הכאב, בכל הליכה בקביים בסופו של דבר מופעל הרבה כוח של הידיים ולפעמים יש כאבי שרירים כתוצאה ממאמץ. מנח לא נכון יכול לגרום לדלקת שגם היא מניבה כאב
    ניתן להתייעץ עם מרכזי התצוגה, ואני ממליצה להייעץ עם פיזיוטרפיסט
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו