קבלת אישור לחבישה

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• קבלת אישור לחבישה
    ה. ד
    04/03/2013

ב"ה
    שלום, אני סובלת ממחלה מולדת קשה MMC. עקב כך אני נאלצת לעבור ניתוחים קשים עקב סיבוכים. לפני שנה עברתי קטיעה חלקית בכף הרגל, ומאז אני נאלצת לשים חבישה מסויימת, זה נראה כמו צמר גפן. בלי החבישה הנל אני לא מסוגלת לדרוך על הרגל ויש עוד סיבות למה אני צריכה לחבוש לאחר הקטיעה(מגן על הרגל וכו)
    אני מעוניינת לקבל אישור (בבקשה לא ממשרד הבריאות! כי הם מעולם לא סייעו לי, מאז ילדותי!) לקבלת החומר הנל.
    עד היום, אחות סיפקה לי את החבישה, אך לפני כמה ימים האחות ביקשה ממני "לקנות בבית מרקחת" ואילו בבית מרקחת אין את החומר הזה.
    לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת אישור לחבישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת אישור לחבישה - תגובה

נועה וכטל ספקטור
    04/03/2013

שלום רב

מרכז התצוגה והיעוץ והפורום הנ"ל נמייעצים על אביזרי עזר וטכנולוגיה מסייעת, אנו לא מספקים אישורים למתן של מוצרים/תרופות/אביזרים.

מפנייתך אני מסיקה כי החומר היה בעבר בקופת חולים, האם האחות פירטה מהיכן הוא הגיע אליה? ישנם מוצרי חבישה שונים שאחיות קופת החולים מספקות מרשמים עבורם. האם הנושא עלה?
    אשמח באם יש לך שם של המוצר, כך אולי אוכל לספק לך עוד מידע
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבישה אורטופדית

ה. ד
    04/03/2013

הי, תודה רבה על תשובתך, לאחר הניתוח הגעתי לבית מרקחת(שבקופה) בכדי לרכוש את המוצר הנל, אך בבית מרקחת טענו שמוצר זה אינו למכירה. וכשפניתי לאחות, היא הביאה לי את החבישה, עד לפני כמה ימים.. החומר הנל נקרא:
    Synthetic cast padding bandages
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבישה אורטופדית - תגובה

נועה וכטל ספקטור
    04/03/2013

שלום שוב
    הייתי מנסה לצור קשר עם חברות שמיצרות פרוטזות, תחפשי בגוגל "ריפוד לפרוטזות"
    ושוב, יש לברר אצל האחות מהיכן מגיע אליה המוצר, הרבה פעמים חברות שמוכרות לקופת חולים מוכרות גם ליחידים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת אישור לחבישה - תגובה

נועה וכטל ספקטור
    04/03/2013

שלום רב

מרכז התצוגה והיעוץ והפורום הנ"ל נמייעצים על אביזרי עזר וטכנולוגיה מסייעת, אנו לא מספקים אישורים למתן של מוצרים/תרופות/אביזרים.

מפנייתך אני מסיקה כי החומר היה בעבר בקופת חולים, האם האחות פירטה מהיכן הוא הגיע אליה? ישנם מוצרי חבישה שונים שאחיות קופת החולים מספקות מרשמים עבורם. האם הנושא עלה?
    אשמח באם יש לך שם של המוצר, כך אולי אוכל לספק לך עוד מידע
    בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו