שאלה חשובה

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אליה
    31/03/2014

חנה שלום. ראיתי שעבדת ביד שרה, לכן הפניתי ליך את השאלה, יש לך מושג כמה זמן אני יכולה להשאיר אצלי חפץ שהשאלתי?(במקרה הזה קביים קנדיות) כתוב לי חודש והארכתי לעוד חודש אבל מאזזה עדיין אצלי (כחצי שנה) ואני עוד לא רואה את הסוף... יש לך מושג? אולי יש איזה מקום שמשכירים ציוד רפואי?
    ועל הדרך שאלה בקשר לגומיות אני כמעט כל חודש מחליפה גומיות כי הן נשחקות ואני מחליקה אמרו לי שיש מין משהו עגול לקנות שפחות מחליק אבל זה עולה 400 שקל(לא יודעת איך קוראים לזה) זה לא שווה לי להשקיע כי אני מקווה להיפטר מזה במהירות האפשרית. יש לכן מושג איפה אפשר להשיג את זה בדרך אחרת? או רעיון למשהו אחר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתגובה ל..

אני
    01/04/2014

שלום חנה תודה על המענה המהיר... יש לי עוד מספר שאלות אליך ואשמח אם תעני לי,
    1. האם אני צריכה לרכוש דווקא את הקביים שבהם השתמשתי?
    2. יש לך מושג כמה עולות קביים קנדיות סם באופן כללי בחנות שלכם? (אני לא זכאית להחזר ממשר הבריאות כי אין לי עדיין ב"ה נכות צמיתה)ואם יש צבע פחות בולט מהכסוף כסוף הזה? שחור למשל...
    תודה רבה רבה...
    סליחה נזכרתי בעוד שאלה יש ספוגים לידיות של הקביים? בנשיאת משקל רב על הידיים הן משתפשפות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה ל.. - תגובה

חנה קרמן
    01/04/2014

שכחתי בנוגע לספוגים - כמו שכתבתי במייל הקודם ניתן לברר במרכז תצוגה של יד שרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו