מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדרסים ביומכנייםאלידו27/03/2015
אורתופד כף רגל רשם לי שאני צריך מדרסים ביומכניים והפנה אותי למקום מסוים להוציא את המדרסים.
להגיד מה בדיוק יש לי אני לא יכול כי כל אורתופד שביקרתי אצלו אמר לי משהו אחר. חלקם אמרו לי שיש לי פלטפוס קל וחלקם אמרו לי קריסת עצמות או משהו בסגנון וחלקם גם אמרו שאין לי פלטפוס.
בכל מקרה כאבים יש לי בכפות רגליים ובנוסף כאבים בברכיים מדי פעם כבר כמה שנים טובות.
המדרסים עצמם עלו לי 1400 ש"ח אחרי הנחה. שילמתי, ואת הסקר שוק באינטרנט עשיתי רק מאוחר יותר ואני נורא מבולבל בכל נושא המדרסים גם מבחינה כספית וגם מבחינת הסוג.
אני בעיקרון אוהב לרוץ(בערך פעמיים בשבוע - 5 ק"מ כל פעם) וללכת המון, וסובל מכאבים בכפות רגליים ובברכיים.
ניסיתי לשאול את המקום איזה סוג של מדרסים ביו מכניים קיבלתי והם אמרו לי שביומכני זה הסוג(למרות שממיטב הבנתי ישנם כמה סוגי ביומכניים), אז שאלתי בנוגע לציפויים והם אמרו לי שזה פילייט וPTT.
השאלה שלי היא האם באמת הסוג והציפויים האלה מצדיקים את המחיר והאם הם תואמים את הבעיה שלי, וכמו כן האם הם מתאימים לריצה.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים ביומכניים - תגובה
נועה וכטל ספקטור30/03/2015אלידו שלום
אכן ישנם סוגים שונים של מדרסים, וכדי לענות על שאלתך צריך ידע ומומחיות לנושא
יש פורומים שעונים ספציפית על שאלות בנושא מדרסים
והיית ממליצה לך לכתוב את ההודעה הזו בהם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי באתר פורום יותר שייך
אוהד01/04/2015אשמח להכוונה :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי באתר פורום יותר שייך - תגובה
נועה וכטל ספקטור02/04/2015תחפש חיפוש רחב יותר, בגוגל
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הליכון על 4 עם גלגלי עזר אני לא יכולה לדרוך על רגל ימין
השאלת מכשיר CMP- היכן משיגים?
מחפשת בדחיפות מכשיר cpm לברך
מחולל חמצן נייד שעובד על זרימה רציפה
מגף מתנפח לטיפול בשברי קרסול
דחוף ביקיור לייזר בעקבות כאבי תופת בברך
מחפשת CDS או Dyna Splint ליישור ברך
מדרגות שיקומיות להתאוששות משבץ
דרוש הליכון פניאומטי למספר חודשים
ערוץ הבריאות
.jpg)