מדרסים ביומכניים

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• מדרסים ביומכניים
    אלידו
    27/03/2015

אורתופד כף רגל רשם לי שאני צריך מדרסים ביומכניים והפנה אותי למקום מסוים להוציא את המדרסים.
    להגיד מה בדיוק יש לי אני לא יכול כי כל אורתופד שביקרתי אצלו אמר לי משהו אחר. חלקם אמרו לי שיש לי פלטפוס קל וחלקם אמרו לי קריסת עצמות או משהו בסגנון וחלקם גם אמרו שאין לי פלטפוס.
    בכל מקרה כאבים יש לי בכפות רגליים ובנוסף כאבים בברכיים מדי פעם כבר כמה שנים טובות.
    המדרסים עצמם עלו לי 1400 ש"ח אחרי הנחה. שילמתי, ואת הסקר שוק באינטרנט עשיתי רק מאוחר יותר ואני נורא מבולבל בכל נושא המדרסים גם מבחינה כספית וגם מבחינת הסוג.
    אני בעיקרון אוהב לרוץ(בערך פעמיים בשבוע - 5 ק"מ כל פעם) וללכת המון, וסובל מכאבים בכפות רגליים ובברכיים.
    ניסיתי לשאול את המקום איזה סוג של מדרסים ביו מכניים קיבלתי והם אמרו לי שביומכני זה הסוג(למרות שממיטב הבנתי ישנם כמה סוגי ביומכניים), אז שאלתי בנוגע לציפויים והם אמרו לי שזה פילייט וPTT.

השאלה שלי היא האם באמת הסוג והציפויים האלה מצדיקים את המחיר והאם הם תואמים את הבעיה שלי, וכמו כן האם הם מתאימים לריצה.

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדרסים ביומכניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדרסים ביומכניים - תגובה

נועה וכטל ספקטור
    30/03/2015

אלידו שלום
    אכן ישנם סוגים שונים של מדרסים, וכדי לענות על שאלתך צריך ידע ומומחיות לנושא
    יש פורומים שעונים ספציפית על שאלות בנושא מדרסים
    והיית ממליצה לך לכתוב את ההודעה הזו בהם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצאתי באתר פורום יותר שייך

אוהד
    01/04/2015

אשמח להכוונה :)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצאתי באתר פורום יותר שייך - תגובה

נועה וכטל ספקטור
    02/04/2015

תחפש חיפוש רחב יותר, בגוגל
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו