אישה בת 80 חולת סרטן

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• אישה בת 80 חולת סרטן
    מירה
    27/03/2017

שלום: אמא שלי בת 80, ניצולת שואה+ דימנסיה, נמצאה חולת סרטן הלימפה, התחילה לעבור טיפולים כימיים וביולוגים, וקשה לה מאוד לעלות למיטה שלה, האם יש בשבילה או מה אתם ממליצים בתור מיטה שלא תהיה גבוהה מידי , וכמובן נגד פצעי לחץ, יש לציין גם שהיא גרה בקומה שנייה ללא מעלית, אבל לא מאמינה שיש מה לעשות נגד זה, כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה מירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישה בת 80 חולת סרטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיטת בית חולים חשמלית

חנה קרמן
    27/03/2017

שלום מירה
    ראשית הרשי לי לאחל לכם בריאות ושמחה.
    יד שרה משאילה מיטות בית חולים חשמליות אני חושבת שזה פתרון טוב לעזור לאמא שלך. בנוסף ניתן לשאול ביד שרה מזרון ומנוע למניעת פצעי לחץ.
    לפרטים נוספים התקשרי 6444* ושם תוכלי להזמין מיטת בית חולים ולקבל מידע נוסף
    כל טוב
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת בית חולים

מירה
    27/03/2017

אמרו לי שמיטת בית חולים גבוהה לה מידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת בית חולים

נועה וכטל ספקטור
    27/03/2017

שלום רב
    מיטת בית החולים שיד שרה משאילה עולה ויורדת. גובה המיטה במינימום נמוך למדי וברוב גדול של המקרים מאפשר ניידות. עוד יתרון הוא שבעת שהאדם במיטה ניתן להגביה אותה ואז קל יותר לטפל באדם.
    בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו