כסא גלגלים

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• כסא גלגלים
    גלי
    12/06/2008

שלום, האם השאלת כסא גלגלים מותנית זמן? כלומר יש להחזירו תוך זמן מה או שעל פי הצורך נניח לשנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא גלגלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השאלת כסא

נועה וכטל ספקטור
    12/06/2008

השאלת הציוד הרגיל ביד שרה הינה לחודש עם אופציה להארכה לשלושה חודשים כולל
    באם קיים מצב ייחודי של צורך בכ"ג ליותר זמן יש לפנות לסניפי ההשאלה לבירור העניין
    לידיעתך אנשים עם נכות ומגבלה קבועה זכאים להשתתפות של משרד הבריאות ברכישת הציוד
    מצורף קישור לאתר של משרד הבריאות
    [a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=73&catid=621&pageid=3536' id='link'][/a]
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקישור לאתר משרד הבריאות

נועה וכטל ספקטור
    12/06/2008

[a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=73&catid=621&pageid=3536' id='link'][/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי שלום גם אני מחפש כיסא גלגלים

לויאור
    22/06/2008

גלי שלום מה שלומך גם אני מחפש כיסא גלגלים קבוע לכול החיים מאיפה השגת את זה תיצרי איתי קשר מחר בבוקר 0547246040 לויאור 0524201828 לויאור או 0508482157 לויאור או אם יש לך בבית זוג קביים אשמח לקבל אותם מתנה אפילו גם כיסא גלגלים אם את צריכה עזרה יש לך את הטלפונים שלי תיתקשרי אלי מחר בבוקר בשעה 9:35 בבוקר אני יענה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו