שאלה

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מתי
    14/08/2008

שלום רב, אבי עבר אירוע מוחי ומשותק בצד שמאל של הגוף. אני הייתי מאוד רוצה לקנות לו כיסא גלגלים עם מנוע - כך שיוכל לזוז איתו בקלות. אבל אין לי תקציב לקנות כזה כיסא. האם יש לכם הצעות כיצד אני יכול להשיג כזה כיסא? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כ"ג ממונע

נועה וכטל ספקטור
    15/08/2008

מתי שלום
    משרד הבריאות משתתף ברכישת [a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=73&catId=621' id='link']מכשירי ניידות ואביזרי עזר[/a]
    הפרטים נמצאים בקישור (שאני מקווה שהצלחתי לצרף),
    ישנם מספר נקודות שעליך לשקול בהתאמת כ"ג ממונע לאדם שסובל משיתוק שמאלי כתוצאה מאירוע מוחי, האם אביך סובל מהתעלמות מצד שמאל - נגלקט, האם הוא מסוגל להתמודד עם הדרישות הקוגניטיביות והפיזיות שנדרשות להפעיל כ"ג ממונע, האם הבית והסביבה ערוכים לכסא כזה מבחינת נגישות.?
    אני ממליצה לך להתייעץ עם אנשי המקצוע הפרא-רפואיים כגון מרפאה בעיסוק, פיזיוטרפיסטית, ואחרים שמטפלים באבא בכדי להגיע ולהתאים את אביזר הניידות המתאים ביותר.
    המרפאות בעיסוק במרכזי התצוגה תשמחנה לסייע בשאלות נוספות
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו