שאלה

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורן
    15/09/2008

שלום רב, אבי עבר אירוע מוחי וכעת הוא משותך ביד ורגל שמאל. מצב שזה לא מאפשר לו כמעט לזוז עם כיסא הגלגלים שלו. אני מאוד רוצה להשיג לו כיסא גלגלים חשמלי עם מנוע, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי, כיצד אני יכול להשיג לו כיסא כזה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסא גלגלים ממונע

נועה וכטל ספקטור
    16/09/2008

אורן שלום
    קיימים כסאות גלגלים לא חשמליים לשימוש ביד אחת (עם ידית מפעילה או חישוק כפול בצד אחד) וניתן לברר בסניפי ההשאלה של יד שרה לגבי השאלת כסא כזה. כ"ג חשמלי אין ביד שרה בהשאלה השותפת אך עליך לדעת כי משרד הבריאות משתתף בעלות הרכישה של כסא גלגלים חשמלי
    [a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=73&catId=621' id='link']מצ"ב הקישור [/a] ,
    הייתי רוצה להעלות מספר נקודות בהתייחס למצבו של אביך ושימוש בכ"ג חשמלי היות ותפעול כסא כזה מחייבת מיומנות ויכולות מוטוריות וקוגנטיביות. עליך לקחת בחשבון פרמטרים כגון היכולות המוטוריות של אביך ומצבו הקוגניטיבי לאחר האירוע, בנוסף האם הבית ערוך לכסא כזה והאם ישנה דרך לצאת עימו מהבית?
    באם ניתן כדאי לך להתייעץ עם איש מקצוע כגון מרפאה בעיסוק/פיזיוטרפיסט/רופא שיקומי לגבי התאמת הכסא לאביך.
    בברכת רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו