שאלה

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרה
    25/11/2008

אבי בן 70 סובל מזה מספר שנים מכאב עצבי המופיע בעמידה ובישיבה לרוב הכאב משתחרר בהליכה. טיפולים תרופתיים שקיבל במרפאות כאב לא פותרים את הבעייה. עד אחרונה הוא שיחק "סנוקר" במועדון הגימלאים, אך עתה איבד את הטעם כי חבריו לא מגיעים , מסיבות שונות הוא נכנס לדיכאון. - האם יש לכם רעיונות לפעילויות בעמידה שיוכל לעשות? חשבתי על סקווש אבל נראה לי שהוא עייף מידי, ובאולינג וגינון לא מוצא כן בעיניו., זו יכולה להיות לאו דווקא פעילות פיזית - אני מנסה לבדוק את נושא שולחנות המחשב המתכווננים לגבוה- כדי לעניין אותו בכך. - אשמח לרעיונות נוספים - תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילויות

נועה וכטל ספקטור
    27/11/2008

שרה שלום
    תחום פעילות הפנאי לאנשים מבוגרים הינו תחום מתפתח בתקופתנו, אך בבסיס הפעילות צריכה תמיד להיות התאמה בין רצונות האדם ויכולותיו.
    מרפאות בעיסוק יכולות לבצע הערכה של היכולות והרצונות של אביך ולנסות להציע לו פעילויות פנאי שונות לשם כך הייתי מנסה לפנות למכון ריפוי בעיסוק באזורכם (על פי הקופה בה אתם חברים).
    שולחנות למחשב המאפשרים עבודה בעמידה הם פתרון אפשרי לכאבי הגב בישיבה, נשמח לסייע בהפניה לספקים המתאימים באם תפני אלינו.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו