גבס ספייקה שישה שבועות

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• גבס ספייקה שישה שבועות
    נועה וכטל ספקטור
    19/08/2009

בני בן 3 שבר את עצם הירך ומגובס בגבס ספייקה ל 6 שבועות. האם יש אפשרות להסיע אותו באוטו כסא הבטיחות שלו לא מתאים ום מושב הרכב הרגיל לא נפתח אחורה מספיק (הוא צריך להיות במצב של כמעט שכיבה). בנוסף, אני נקלת בבעיה קשה בנושא השינה שלו. מאוד לא נח לו, הוא מנסה להתהפך וכו' האם יש איזה שהם עזרים שיכולים לסייע לו להגיע לתנוחה נכונה (אולי חצי שכיבה על הצד). ניסינו כריות וכד', ללא הועיל. לבסוף, רציתי לשאול אם יש מגן לגבס מפני רטיבות במיוחד באזור של המפשעה.

תודה מראש,

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבס ספייקה שישה שבועות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבס לספייקה

נועה וכטל ספקטור
    19/08/2009

מיכל שלום
    ראשית אני מאחלת החלמה מהירה
    שנית - לגבי כיסא רכב אני ממליצה להתקשר לבית חולים אלין בירושלים , הם האפשרים השאלה של כסאות לילדים עם ספייקה - יש לברר האם בגודל מתאים לילדים בני 3.
    (עלו כבר שאלות דומות בפורום - את מוזמנת לחפש בדפים הקודמים).
    לגבי שכיבה, האם ניסיתם להשתמש בכרית בסגנון כריתי? האם ניסיתם בכרית עם שיפוע? אשמח לשוחח איתך טלפונית בכדי למקד את הנקודות שיש לשנות במנח.
    לגבי הגנה מרטיבות - היות ומדובר באזור עם הרבה קיפולים שעל מרכז הגוף - בניגוד ליד מגובסת למשל שעליה קל יותר להלביש כיסוי הייתי מנסה להתארגן עם חיתול ים אטום עשוי פלסטיק (לא אלו שסופגים מים של פמפרס) יש כאלו אטומים שאפשר להשיג בחנויות מיועדות לילדים, ואת הפתחים ללפף בנילון נצמד אקסטרה.
    אשמח לסייע עוד מחר יום ה' 19/8 אני במרכז התצוגה של יד שרה, אפשר גם לצור קשר טלפוני עם המרכז בירושלים 02-6444632 ולדבר עם מנהלת מרכז התצוגה שני רוזנפלד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו